تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: چطور فایل هارو رو دیتابیس ذخیره کنم؟؟؟؟

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    سن
    24
    نوشته ها
    1,368
    مورد پسند
    1,045 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض چطور فایل هارو رو دیتابیس ذخیره کنم؟؟؟؟

    سلام دوستان من چند روزی نمیتونستم فایل یا عکس آواتا ذخیره کنم به همین دلیل از هاستینگ خواستم که گزینه exec() برام فعال کنه تا بتونم فال آپلود کنم ولی اونا بهم گفتن که به دلایل امنیتی نمیتونیم این گزینه رو براتون فعال کنیم اونا گفتن شما میتونید فایل هارو روی دیتابیس ذخیره کنید حالا میخوام بدونم چطوری باید روی دیتابیس ذخیره کنم لطفا کمک کنید من نمیتونم فایل پیوست یا آواتا ذخیره کنم....




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    وارد تنظیمات فایل های ضمیمه بشید در ادمین سی پی
    و از اونجا فکر کنم گزینه برای ذخیره در دیتابیس داشته باشه
    اما خود شما افت سرعت هم سایتتون پیدا خواهد کرد
    توسعه دهنده

  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    سن
    24
    نوشته ها
    1,368
    مورد پسند
    1,045 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    همه هاستینگ ها این کارو میکنند یا فقط ماله من این بازی رو در میاره اگه فقط ماله من این کارو میکنه یه هاستینگ معرفی کنید که انتقال بدم یا یکم بیشتر توضیح بدین تا مشکلو برطرف کنم من الان میتونم فقط فایل پیوست بفرستم ولی نمیتونم آواتا آپلود کنم تورو خدا کمک کنید

  5. Top | #4
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    به خود هاستینگ بستگی داره
    به تنظیمات پیشفرض هاستینگ
    اون کاری که من گفتمو تست کنید
    توسعه دهنده

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    سن
    24
    نوشته ها
    1,368
    مورد پسند
    1,045 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    هرکاری میکنم نمیشه بازم این ارور رو میگه


    Imageinfo Failed: PHP Error: The function exec() has been disabled.



    ترجمه اش هم اینه: پی اچ پی خطا : تابع exec () غیرفعال شده است.

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    شما مطمئنی که دیتا بیست سالمه یا وی بی شما مشکل نداره؟

    نمیشه که همیشه هاستینگ رو مقصر دونست

  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    سن
    24
    نوشته ها
    1,368
    مورد پسند
    1,045 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بزارین من از اول براتون توضیح بدم که شاید بتونید حلش کنید من اصلا بلد نیستم چطوری روی دیتابیس ذخیره کنم یه توضیح کامل در این مورد هم بگین و در مورد سالم بودن وی بی هم نمیدونم آقا علی برام نصبش کرده حواهشا کمک کنید خیلی دست بالمو گرفته دوستان

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    vBulletin 3.8.7 Beta 1
    نوشته ها
    699
    مورد پسند
    266 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    درود.
    هاستینگت نگران سر ور خودشه(نباید این کارو بکنه)
    ببین عزیز من فکر می کنم که هاسینگت نگران سرور خودشه میگه این کارو نکن آخه ببین من خودم سایت دارم هاست هم دارم هرچی بخوام آپلود می کنم وکسی اجازه نداره بگه نکن اگر ولی داری آپلود می کنی ارور دیتا می ده راحت این ارورشو برات می تونم رفعش کنم
    موفق و پیروز باشی

  10. Top | #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    سن
    24
    نوشته ها
    1,368
    مورد پسند
    1,045 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mm22 نمایش پست ها
    درود.
    هاستینگت نگران سر ور خودشه(نباید این کارو بکنه)
    ببین عزیز من فکر می کنم که هاسینگت نگران سرور خودشه میگه این کارو نکن آخه ببین من خودم سایت دارم هاست هم دارم هرچی بخوام آپلود می کنم وکسی اجازه نداره بگه نکن اگر ولی داری آپلود می کنی ارور دیتا می ده راحت این ارورشو برات می تونم رفعش کنم
    موفق و پیروز باشی
    سلام دوسته عزیز من میتونم فقط فایل پیوست آپلود کنم آواتار و اینجور چیزارو نمیتونم آپلود کنم هنگام آپلود برای من Imageinfo Failed: PHP Error: The function exec() has been disabled. این ارورو میده و برا کاربران هم میگه فایل خرابه اگه شما این مشکل منو رفع کنید ازتون ممنون میشم آخه الان بزرگترین مشکل من همینه

  11. Top | #10
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    شما چک کن ببین سبف مود روشنه یا خاموش
    توسعه دهنده

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. خطای دیتابیس !!!!
    توسط pkdownload در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/02, 03:46 PM
  2. کممممممک! مشکل در دیتابیس
    توسط abolfazl71 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/07/23, 06:11 PM
  3. خطای دیتابیس در انجام برخی کارها
    توسط Sgwgo در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/07/19, 12:40 AM
  4. ◄ ارور دیتابیس ►
    توسط par30net در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/02/15, 10:16 PM
  5. کمک!! ===>>> ارور دیتابیس (فرومم خوابید !!!)
    توسط RezaMS در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/01/25, 09:13 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •