تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: نصب ویبولتین روی لوکال هاست

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    all
    نوشته ها
    512
    مورد پسند
    109 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض نصب ویبولتین روی لوکال هاست

    سلام کسی آموزش نصب ویبولتین روی لوکال هاست داره؟؟قبلا همین جا دیده بودم ولی الان هرچی گشتم نبود

    کاربر مقابل از arvingolshani بابت این پست مفید تشکر کرده است:






  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    درود
    از اموزش توی امضا استفاده کنید
    آموزش قدم به قدم نصب و راه اندازی وی بی
    سرچ کنید آموزش هاهستند

    2 تشکر توسط:

    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    all
    نوشته ها
    512
    مورد پسند
    109 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    این اون چیزی نیست که من میخوام , توی اون آموزش اصلا نیازی به ساخت دیتابیس نبود


  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,123
    مورد پسند
    2,990 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    387

    پیش فرض

    آموزش تصویری نصب ویبولتین 4.1.4 روی لوکال هاست و فارسی کردن آن با XAMPP
    از این آموزش استفاده کنین.فقط واسه وی بی 4.2 و 4.2.1 دقیقا از همون ورژن نرم افزاری که توی آموزش هست استفاده کنین که مشکلی پیش نیاد

    کاربر مقابل از SelenaTor بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    ایران سمپاد
    نخستین انجمن رسمی سمپاد در ایران
    محیطی گرم و صمیمی و متفاوت
    با حضور برترین مشاوران تحصیلی
    www.iransampad.ir

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    all
    نوشته ها
    512
    مورد پسند
    109 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    آقا یه سوال !!!!! من طبق آموزش جلو رفتم و اطلاعات دیتابیس رو وارد کردم ولی اینو میاره چرا؟؟؟

    Untitled.png

    کاربر مقابل از arvingolshani بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    All Version
    سن
    26
    نوشته ها
    448
    مورد پسند
    268 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    عزیز اطلاعات دیتابیس رو به درستی وارد نکردید .

    کاربر مقابل از Hi-Tech بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    Xbox Iran Coming Well Up Soon

    Use This Now


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    all
    نوشته ها
    512
    مورد پسند
    109 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    خب توی آموزش گفته یه دیتابیس بساز و اسمشو فقط وارد کن منم همین کار رو کردم.

    $config['Database']['dbname'] = 'asbaz';

    کاربر مقابل از arvingolshani بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    591
    مورد پسند
    777 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    درود.
    خط اول رو تا نصفش (حدودی) کپی کنیم و در جستجو گر وی بی ایران سرچ کنید ، حدود 100 تا تاپیک وجود داره که آموزش حل کردنشو گذاشتن

    2 تشکر توسط:


  10. Top | #9
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    درود .
    ابتدا
    کد:
    config.php
    در مسیر
    کد:
    includes/config.php
    رو باز کنید


    سپس بعد از



    کد:
    <?php

    کد:
    @ini_set('display_errors', false);
    قرار بدید .

    سپس به مسیر



    /includes/class_core.php

    برید و دنبال



    کد:
    $this->shutdown = vB_Shutdown::instance();
    باشید سپس به جای تابع بالا تابع زیر را جایگزین کنید


    کد:
    $this->shutdown =@ vB_Shutdown::instance();
    وتمام .

    2 تشکر توسط:

    w w w . p 30 w e b . o r g

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    all
    نوشته ها
    512
    مورد پسند
    109 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    ممنون ولی گفته که نصب و آپگرید در آینده انجام نخواهد شد.

    کاربر مقابل از arvingolshani بابت این پست مفید تشکر کرده است:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش ویدئویی نصب ویبولتین 5 روی هاست [اختصاصی وبیران]
    توسط NadeR Shah در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/10/02, 04:13 PM
  2. پاسخ: 200
    آخرين نوشته: 2013/08/13, 09:07 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/02/15, 12:22 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 02:58 PM
  5. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/10/01, 12:10 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •