تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مشکل بسیار مهم بعد از آپگرید به 4.2.1 !! انجمنم یه اروری میده لطفا کمک کنید

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    vBulletin 4
    نوشته ها
    761
    مورد پسند
    653 بار
    نوشته های وبلاگ
    9
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    95

    پیش فرض

    سلام انجمنم بالاش این ارور اومده یعنی چی ؟؟؟

    باید چیکار کنم تا مشکل رفع بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟


    کد:
    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in [path]/includes/class_core.php on line 417
    آدرس انجمن : http://simulatorgame.ir

    از هاست ریپیر کردم درست شد. کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟ باز هم ممکنه پیش بیاد ؟
    ویرایش توسط OnT!me : 2013/08/19 در ساعت 06:00 PM دلیل: ادغام دو پست

    WWW.ELITEMODS.NET
    Biggest Iranian Game Mods Center




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    مربوط به دیتابیس هست
    یکبار آپگرید کنید مشکل از فایل class_core.php هست...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درخاست یه هدر بسیار بسیار حرفه ایییییی
    توسط Star Graphic در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/04/04, 11:58 PM
  2. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/03/31, 01:28 AM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/12/07, 07:02 PM
  4. پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2012/09/11, 12:55 AM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/06/01, 11:43 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •