تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: چه جوري تالاري را رنگش را عوض كنيم ؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض چه جوري تالاري را رنگش را عوض كنيم ؟

    سلام ببخشيد من يه انجمن با نام " انجمن بازي و سرگرمي " دارم و زير مجموعه هاش اينه :

    دانلود بازي

    عكس هاي بازي
    و.....


    حالا ميخوام بهش يه تالار ديگه اضافه كنم ولي ميخوام اين بار رنگ تالار رو قرمز پر رنگ يعني Bold كنم و توي توضيحات يه متن چشمك زن بزارم ميشه اينكارو كرد ؟؟


    ميشه آموزش بديد ؟؟

    متن بولد هم حتما بگيد




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    سلام.
    باید برای عنوان انجمنت کد اچ تی ام ال بذاری.
    مثلا اگه میخوای قرمز و چشمک زن باشه این کد رو تو عنوانش بزن :
    </strong></span>
    </div>
    <div align="center"><span style="color: #FF0000"><strong style="text-decoration: blink">عنوان مورد نظر

    </strong></span>
    </div>
    بجای عنوان مورد نظر اسم انجمن رو بنویس
    بجای #FF0000 هک رنگ مورد نظر
    این کد چشمک زن هست .
    موفق باشی

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    خيلي ممنون ويبي ايران جان

    حالا كدي ميشه بدي كه توي توضيحات انجمن يه متي رو به دو ستون برسونه و برگردونه ؟؟؟

    آيا همچين چيزي هست ؟؟

    يا يه چيزي كه توي توضيحات چشم بيننده رو جذب كنه ؟

    کاربر مقابل از Awesome بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    كدي كه در بالا دادي كار نميكنه !!!

    من زدم ولي اصلا عنوان پريد ! و ديگه نيست

    اين كد فقط توي توضيحات انجمن كار كرد توي عنوا كار نميكنه !
    ویرایش توسط Awesome : 2009/09/21 در ساعت 12:10 AM

    کاربر مقابل از Awesome بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    <head>
    <style type="text/css">
    .style1 {
    color: #FF0000;
    }
    </style>
    </head>

    <span class="style1"><strong><marquee scrolldelay="91">متن اندی جان</marquee></strong></span>
    این هم یک کد که از ستون ها میگذره .
    موفق باشید

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    كدي كه در بالا دادي كار نميكنه !!!

    من زدم ولي اصلا عنوان پريد ! و ديگه نيست

    اين كد فقط توي توضيحات انجمن كار كرد توي عنوا كار نميكنه !
    کد:
    <font color="red"><strong>متن</strong></font>
    این رو بزن تو عنوان

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    ممنون عالي بود كار كرد

    ميشه چند نمونه ديگه جلوه ويژه هم بزاريد ؟؟ مثلا همينكارا رو بكنند ولي به صورت قشنگ تر مثلا يه انجمن نامش رو جدا كنه و بچسبونه

    اگه ميشه چند تا ديگه هم بزاريد

    ممنون

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    راستي ويبي ايران جان اين كدي كه داديد توي پست شماره 5

    اگه اين خط رو :

    <span class="style1"><strong><marquee scrolldelay="91">متن اندی جان</marquee></strong></span>


    عدد 91 رو تغيير بدم سرعتش عوض ميشه ديگه درسته ؟؟؟

  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    راستي ويبي ايران جان اين كدي كه داديد توي پست شماره 5

    اگه اين خط رو :

    <span class="style1"><strong><marquee scrolldelay="91">متن اندی جان</marquee></strong></span>


    عدد 91 رو تغيير بدم سرعتش عوض ميشه ديگه درسته ؟؟؟
    سلام.
    بله هر چی دیلیش کمتر بشه سرعت بیشتر میشه.
    ممنون عالي بود كار كرد

    ميشه چند نمونه ديگه جلوه ويژه هم بزاريد ؟؟ مثلا همينكارا رو بكنند ولي به صورت قشنگ تر مثلا يه انجمن نامش رو جدا كنه و بچسبونه

    اگه ميشه چند تا ديگه هم بزاريد

    ممنون
    منظورتون حالت های دیگه این ستون به ستون (marquee) هست؟
    مــــــــــــــوفق بـــــــــــــــــــاشید

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    منظورم اينه حالت هاي ديگه اي رو بزاريد مثل الان شما 2 حالت گزاشتيد يكي چشمك زن يكي هم ميره سمت چپ و از راست مياد

    حالا ميخوام حالت هاي ديگه هم بزاريد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. عوض نشدن عنوان کاربری
    توسط M2011 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/10/09, 08:49 PM
  2. عوض کردن رنگ پشت صفحه انجمن
    توسط nadera در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/09/06, 04:06 PM
  3. عوض شدن عکس Background با عوض شدن صفحه
    توسط HolyMOoN در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/07/19, 07:20 PM
  4. عوض کردن آدرس
    توسط kamyabsoft در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/07/17, 08:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •