تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: وقتی آواتار آپلود میشه برای چند ثانیه بالای صفحه این پیغام میاد

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    46
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    وقتی آواتار آپلود میشه برای چند ثانیه بالای صفحه این پیغام میاد :
    Warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333

    و بعد هم اواتار با موفقیت آپلود میشه و مشکلی نیست

    اما میخوام ببینم چرا این پیغام میاد ؟ مشکل از کجاست ؟

    کسی نمیدونه؟
    ویرایش توسط mashiat : 2011/04/03 در ساعت 09:31 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    46
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    روی قالب دیفالت هم که میذارم همین کد رو نشون میده
    چرا؟

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    من هم این مشکل رو دارم و به گفته ی علی جان مربوط به سرور میشه .
    ولی نمیدونم چجوری باید برطرفش کرد !
    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    248
    مورد پسند
    489 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    OptimiseLite رو نصب کردید و آواتار ها رو منتقل کردید که این مشکل به وجود اومد ؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    46
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه من optimize نصب نکردم و منتقل هم نکردم

  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled
    یک پوشه هم با نام tmp درست کنید و دسترسی اون رو روی 777 بذارید .

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    46
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled
    یک پوشه هم با نام tmp درست کنید و دسترسی اون رو روی 777 بذارید .
    ممنون درست شد

    یک دنیا تشکر و سپاس از استاد گرانقدر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. قالب زیبا و سبک آی تی ست یا همون آی تی تو نت
    توسط viera در انجمن استایل 3.8.x
    پاسخ: 94
    آخرين نوشته: 2012/01/08, 03:29 PM
  2. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/08/31, 06:07 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/07/17, 04:51 PM
  4. اسکریپت مولتی هاست لعنتی رو چجوری فارسی کنم؟!
    توسط Dark Knight در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/06/12, 08:58 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2009/09/20, 02:10 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •