تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: قرار دادن لوگو

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    سلام
    یه لوگو میخوام بذارم که بیفته همون جایی که تو عکس مشخص شده
    کجا قرار بدم؟

    up

    کسی نبود؟
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط shadlab : 2013/08/29 در ساعت 12:23 AM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    up

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    197 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.4.0
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    کد زیر رو به additional.css اضافه کنید :

    کد:
    .arm {
    right:149px;
    }

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط laruzia نمایش پست ها
    کد زیر رو به additional.css اضافه کنید :

    کد:
    .arm {
    right:149px;
    }
    خوب بعدش چیکار کنم؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    197 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.4.0
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    ببخشید من فکر کردم میخواید اون هدر رو بیارید اونجا .

    کدی که دادم رو پاک کنید .

    سپس به additional.css برید و کد زیر رو وارد کنید :

    کد:
    .ts {
    background :url(yourimg);
    width:Xpx;
    height:Xpx;
    margin-right: 0px;
    margin-left:0px;
    margin:0px outo;
    }
    به جای yourimg باید ادرس عکس رو وارد کنید .

    و به جای X باید طول و عرض عکستون رو وارد کنید .

    حالا به header برید و کد زیر رو پیدا کنید :


    کد:
    <div id="header" class="floatcontainer doc_header">
    حالا پایینش اضافه کنید :

    کد:
    <div class="ts"></div>
    موفق باشید .

    کاربر مقابل از MR.Responder بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    خیلی ممنون

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,682
    مورد پسند
    1,094 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    194

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shadlab نمایش پست ها
    خیلی ممنون

    لطفا برای تشکر از دکمه پسندیده استفاده کنید.

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    خوب نگاه میکردین میدیدین تشکر رو
    حالا که اومدین کمکم کنید
    اینکاری که گفتن الان انجام دادم ولی کلا بهم ریخت رفت سمت راست پشت هدر
    اسلایدرم افتاد پایین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •