تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مشکل با وارد نشدن به صفحه ادمین در کلیجا !!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض مشکل با وارد نشدن به صفحه ادمین در کلیجا !!

    سلام

    من آپلودسنتر کلیجا رو نصب کردم میخوام وارد پنل مدیریت بشم هرچقدر یوزر و پس خودمو وارد میکنم دوباره همون صفحه لاگین رو میاره و داخلش نمیره !!! باید چیکار کنم ؟؟ لطفا کمک کنید !!




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,682
    مورد پسند
    1,094 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    194

    پیش فرض

    اتصال کلیجا به ویبولتین رو انجام دادید؟

    کاربر مقابل از Mr.Al!reza بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    توی کانفیگ یه کد رو کپی پیست کردم بعدش خواستم برم توی پنل اوکی کنم دیدم بالا نمیاد !

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,682
    مورد پسند
    1,094 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    194

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط OE17 نمایش پست ها
    توی کانفیگ یه کد رو کپی پیست کردم بعدش خواستم برم توی پنل اوکی کنم دیدم بالا نمیاد !
    کد رو حذف کنید و دوباره امتحان کنید ببینید بازم این مشکل هست یا نه

    کاربر مقابل از Mr.Al!reza بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    کد رو حذف کردم بازم این مشکل هست !!

    میگه دوره زمانی شما به پایان رسیده یا اطلاعات نادرست هست !! بعضی موقع ها مینویسه بالا بعضی موقع ها نمینویسه

    مشکلم رو برطرف کردم !!! ممنون
    ویرایش توسط OE17 : 2013/09/01 در ساعت 03:43 PM دلیل: ادغام دو پست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •