WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل عجیب با ویبلتون

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    291
    مورد پسند
    137 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    40

    Post مشکل عجیب با ویبلتون

    درود من چند روز پیش روی لوکال یک قالب ویبلتون طراحی کردم و بر روی سایت اصلیم آپلود کردم بعد از اون شروع کردم به ساخت انجمن ها ولی دیدم که به جای اینکه ایکون های forum_old-48 و forum_nwe-48 در کنارشون قرار بگیرید ایکون های دیگری قرار گرفت و همچنین اصلاعات موضوع ها رو به نمایش نمیزاره و همچنین وقتی روی موضوع کلیک میکنم به جای این ارسال موضوع تازه بیاد هیچی نمیاد و اگر ویبی ئو فعلال باشه به لینکی عجب هدایت میشوم.
    سایت اصلیم هم کلا الان بالا نمیاد که بتونم انلاین نشونت بدم اما شات ها رو پیوست میکنم.

    عجب تر این جاست که هم روی لوکال اینجوریه و هم روی سایت اصلی و همچنین با عوض کردن استایل هم این مشکل بر طرف نشد. و روی همه استایل ها اینطوریه.









    کاربر مقابل از game_live25 بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2


    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    27
    نوشته ها
    1,307
    مورد پسند
    523 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    160

    پیش فرض

    شما برید توی ادمین سی پی / انجمن ها و مدیریت ها ..

    برای انجمن های سربرگ که مشکلی نیست .

    انجمن هایی که اون آیکن اومده ویرایش بزنید و توی اون قسمت یک جا نوشته :

    انجمن زیر گروه است ؟! بزنید بله .

    کاربر مقابل از Moh4m4d بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,336
    مورد پسند
    4,797 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    650

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط game_live25 نمایش پست ها
    درود من چند روز پیش روی لوکال یک قالب ویبلتون طراحی کردم و بر روی سایت اصلیم آپلود کردم بعد از اون شروع کردم به ساخت انجمن ها ولی دیدم که به جای اینکه ایکون های forum_old-48 و forum_nwe-48 در کنارشون قرار بگیرید ایکون های دیگری قرار گرفت و همچنین اصلاعات موضوع ها رو به نمایش نمیزاره و همچنین وقتی روی موضوع کلیک میکنم به جای این ارسال موضوع تازه بیاد هیچی نمیاد و اگر ویبی ئو فعلال باشه به لینکی عجب هدایت میشوم.
    سایت اصلیم هم کلا الان بالا نمیاد که بتونم انلاین نشونت بدم اما شات ها رو پیوست میکنم.

    عجب تر این جاست که هم روی لوکال اینجوریه و هم روی سایت اصلی و همچنین با عوض کردن استایل هم این مشکل بر طرف نشد. و روی همه استایل ها اینطوریه.









    باید آدرس رو قرار بدید تا بتونیم بررسی کنیم .
    اگر از لوکال انتقال دادید بهتر است حذف کنید و دوباره نصب کنید ممکنه مشکلاتی در هنگام انتقال پیش بیاد .

    کاربر مقابل از Dastyar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    291
    مورد پسند
    137 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    ممنون از هر دو شما مشکل روی لوکال برطرف شده باید ببینم سایت اصلی کی بالا میاد تا روی اونم تست کنم و ببینم بازم با وی بی سئو مشکل داره یا نه.

    کاربر مقابل از game_live25 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5


    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    27
    نوشته ها
    1,307
    مورد پسند
    523 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    160

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط game_live25 نمایش پست ها
    ممنون از هر دو شما مشکل روی لوکال برطرف شده باید ببینم سایت اصلی کی بالا میاد تا روی اونم تست کنم و ببینم بازم با وی بی سئو مشکل داره یا نه.
    خوب یک توضیحی بدید اگه حلش کردید شاید یکی مشکل شمارو داشته باشه و یاد بگیره .

    کاربر مقابل از Moh4m4d بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    291
    مورد پسند
    137 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نه مشکل به قوت خودش باقیه فکر میکنم درطی ساخت استایل تابعی رو تغییر داده باشم که باعث این اختلال شده
    احتمالا یکی از کد های خود ویبلتون رو دتکاری کرده باشم چون موقع اکسپورت گرفتن از استایل همراه با تغییرات قالب های مادر رو گرفتم وفکر کنم همین باعث اختلال شده باشه.
    آیا راهی داره که بتونم کد هایی که در ویبلتون تغییر کرده رو به حالت اول در بیارم بدون اینکه اطلاعاتی رو از دست بدم؟

  8. Top | #7


    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    27
    نوشته ها
    1,307
    مورد پسند
    523 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    160

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط game_live25 نمایش پست ها
    نه مشکل به قوت خودش باقیه فکر میکنم درطی ساخت استایل تابعی رو تغییر داده باشم که باعث این اختلال شده
    احتمالا یکی از کد های خود ویبلتون رو دتکاری کرده باشم چون موقع اکسپورت گرفتن از استایل همراه با تغییرات قالب های مادر رو گرفتم وفکر کنم همین باعث اختلال شده باشه.
    آیا راهی داره که بتونم کد هایی که در ویبلتون تغییر کرده رو به حالت اول در بیارم بدون اینکه اطلاعاتی رو از دست بدم؟
    شما از ادمین سی پی / انجمن ها و مدیریت بررسی کنید .

    اونجا اشتباه کردید .

    این مشکل ربطی به استایل نداره .

  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,123
    مورد پسند
    2,537 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود
    دوست عزیز ویبولتون چیه؟؟؟؟!!!!!
    ویبولتین هست.
    از عنوان مناسب استفاده کنید.

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    291
    مورد پسند
    137 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Moh4m4d نمایش پست ها
    شما از ادمین سی پی / انجمن ها و مدیریت بررسی کنید .

    اونجا اشتباه کردید .

    این مشکل ربطی به استایل نداره .
    بررسی کردم چند ساعت دیگه سایت بالا میاد و انلاین مشکل رو بهتون نشون میدم. اخه یکی دو تا نیست کل اون بخش دچار مشکل شده.
    با تشکر از راهنمایی های شما

    نقل قول نوشته اصلی توسط ᴅᴀɴɪᴀʟ نمایش پست ها
    درود
    دوست عزیز ویبولتون چیه؟؟؟؟!!!!!
    ویبولتین هست.
    از عنوان مناسب استفاده کنید.
    الان تمام مشکلات برطرف شده وفقط مشکل غلط املایی منه؟
    عنوان هم به خاطر اینکه نمی دونستم عنوان مشکلم رو چی بنویسم اینطوری نوشتم چون واقعا عجیب بود و کلا مشکل داره نه یکی دو تا
    ازشما هم ممنون بابت تذکر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/06/21, 10:36 AM
  2. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/05/18, 08:33 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/30, 05:27 PM
  4. قرار دادن تولبار پارس تولز در ویبولتین 3 و 4
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/08/07, 02:56 AM
  5. پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2011/06/18, 10:42 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •