تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 27

موضوع: Border آواتار

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0.1
    نوشته ها
    95
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض Border آواتار

    کسی میتونه بگه چطوری دور آواتارو رو کمی گرد تر کنم ؟
    کدش رو بلدم

    border-Radius: 10px 10px 10px 10px

    ولی نمیدونم کجا باید قرارش بدم




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    آدرس سایتتون ؟

    باید کلسش رو پیدا کنید و کد بالا رو بذارید.
    .Everybody talks about the weather, we don't

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0.1
    نوشته ها
    95
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Parsa نمایش پست ها
    آدرس سایتتون ؟

    باید کلسش رو پیدا کنید و کد بالا رو بذارید.

    داداش شما هم فقط میگی آدرس سایت
    تو اون لینک دیگه آدرسو دادم
    بیا اینم یک بار دیگه

    تست

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    895
    مورد پسند
    1,399 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کد:
    img {
        border: 0px none;
        border-radius: 10px 10px 10px 10px;
    }

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0.1
    نوشته ها
    95
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط parssokhan نمایش پست ها
    کد:
    img {
        border: 0px none;
        border-radius: 10px 10px 10px 10px;
    }

    عزیز جان مکانش رو بلد نیست

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    عزیز من وقتی پاسخگویی میکنم به نام کاربری توجه نمیکنم! طبق قوانین باید آدرس سایتتون رو تو پست اول بدید...

    + .img { رو در جست و جوی قالب سرچ کنید .
    .Everybody talks about the weather, we don't

  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    895
    مورد پسند
    1,399 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نمیدونم واقعا این کد کجاست . آموزشش توی وی بی ایران هست . جستجو کنید پیدا میشه . اما از نظر من از کادر بندی استفاده کنید بهتر باشه

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0.1
    نوشته ها
    95
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Parsa نمایش پست ها
    عزیز من وقتی پاسخگویی میکنم به نام کاربری توجه نمیکنم! طبق قوانین باید آدرس سایتتون رو تو پست اول بدید...

    + .img { رو در جست و جوی قالب سرچ کنید .
    داداش الان من قسمت memberinfo هستم دسته ؟
    خوب کجاش این کد رو بزارم

    http://up.vbiran.ir/uploads/1378482902731_011.jpg


    کد:
    img {     border: 0px none;     border-radius: 10px 10px 10px 10px; }
    یا اینکه باید برم قسمت postbit ?
    اونجا هم مثل عکس همین شکله

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    درود
    کد های postbit_legacy رو بذارید اینجا ویرایش کنم بدم بهتون


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0.1
    نوشته ها
    95
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    درست کردم
    از قسمت additional.css

    img {
    رو سرچ کردم
    حل شد

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درجات کاربری VBIran Border + فایل PSD
    توسط MR.CSS در انجمن پک درجه های کاربری
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/06/03, 10:33 PM
  2. [CSS] معرفی Border ها
    توسط jcs.w در انجمن آموزش CSS بصورت ساده و حرفه ای
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/08/24, 12:02 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •