تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: روش ذخیره سازی رمز در وی بی چیست؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    199
    مورد پسند
    51 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض روش ذخیره سازی رمز در وی بی چیست؟

    سلام خسته نباشید
    من قبلاً در خصوص تغییر رمز انجمن جست و جو کردم و مطالب زیر رو خوندم :
    آموزش تغییر رمز عبور مدیریت سایت در صورت فراموشی
    بازيابي رمز عبور

    راستش من می خوام کاربرام برای بازیابی رمز عدد 9 رو به شماره پیامک من پیامک کنند و اگر یه سری شرط برقرار شد رمز عبور جدید (پیش فرض مثلاً 123456) برای کاربر ارسال بشه
    من کد php لازم دارم و میخوام بدونم که نحوه ذخیره سازی رمز تو وی بی چطوریه ؟
    از md5 استفاده کردم اما نشد
    بخاطر همین نمیدونم روش ذخیره سازی رمز تو وی بی چی هست که بتونم کد اون رو بنویسم
    لطفاً راهنماییم کنید




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    دو حالت داره :

    یا اینکه شما لینک بازیابی رمز رو به یک صفحه ریدایرکت کنید ، اونجا بتونن 9 رو به شماره ای که گذاشتید بفرستن
    یا از هک استفاده کنید که بهتره با @MHAbedinpour در ارتباط باشید
    .Everybody talks about the weather, we don't

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    199
    مورد پسند
    51 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    نه نه
    فکنم سوالم رو بد پرسیدم
    اصلاً من کاری با وی بی ندارم
    فقط با دیتابیس اون کار دارم
    و کد نویسی هام جداس
    هک نمی خوام یا لینک بازیابی ایمیل بدردم نمی خوره - می خوام کاربر بدون دسترسی به ایمیل و ... و فقط با تلفن همراه در کمتر از 1 دقیقه دسترسی داشته باشه آخه خیلی از کاربرام شاید 90% ایمیل ندارن اما 100% تلفن همراه دارن و ثبت کردن تو پروفایلشون
    الان من میتونم جداگانه رمز دیفالت رو به صورت md5 بفرستم تو دیتابیس تو قسمت رمز کاربر ذخیره بشه
    اما نمی دونم روش ذخیره سازی اون چیه
    همین الان که تو سایت های دیگه می گشتم متوجه شدم ظاهراً ترکیبی از md5 و salt هست !!
    نمیدونم این salt chie ...
    نمونه کد من
    کد PHP:
    $ramz '123456';
        
    $ramzmd5($ramz); 
    بعد این رمز کد شده رو با توابع میفرستم تو سلول مربوطه تو db
    مشکل من این هست که رمز کد شده با رمز کد شده توسط وی بی فرق داره و من نمیدونم فرقش چیه و روش ذخیره سازیش چیه !!

  5. Top | #4


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    1,074
    مورد پسند
    5,072 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    219

    پیش فرض

    کد PHP:
    md5(md5($passowrd).$salt); 
    salt هر یوزرنیم تفاوت دارد و در تیبل user ذخیره می شود

    2 تشکر توسط:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    199
    مورد پسند
    51 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MHAbedinpour نمایش پست ها
    کد PHP:
    md5(md5($passowrd).$salt); 
    salt هر یوزرنیم تفاوت دارد و در تیبل user ذخیره می شود
    تشکر از لطفتون
    این salt هر کاربر متفاوته یعنی چی ؟
    نمیشه اون رو هم بگید لطفاً
    کد PHP:
     $NewPas=md5(md5($passowrd).$salt); 
    این کد هایی گفتید مخصوص پسوورد هست دیگه ؟

    salt رو با چی بدست بیارم ؟ اصلاً چی هست ؟
    از روی نام کاربری می گیره ؟ و ....

  7. Top | #6


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    1,074
    مورد پسند
    5,072 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    219

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mjavidm نمایش پست ها
    تشکر از لطفتون
    این salt هر کاربر متفاوته یعنی چی ؟
    نمیشه اون رو هم بگید لطفاً
    کد PHP:
     $NewPas=md5(md5($passowrd).$salt); 
    این کد هایی گفتید مخصوص پسوورد هست دیگه ؟

    salt رو با چی بدست بیارم ؟ اصلاً چی هست ؟
    از روی نام کاربری می گیره ؟ و ....
    با یک کوئری ساده می تونید از دیتابیس بگیرید

    کاربر مقابل از MHAbedinpour بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    199
    مورد پسند
    51 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    خب بلد نیستم !!
    میشه لطف کنید بگید چطوری خیلی کم بلدم php

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    کوئری هم بلد نیستید؟
    بهتره با خود آقای عابدین پور در ارتباط باشید که یا در قبال پرداخت هزینه یا رایگان براتون انجام بدن

    .Everybody talks about the weather, we don't

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    199
    مورد پسند
    51 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Parsa نمایش پست ها
    کوئری هم بلد نیستید؟
    بهتره با خود آقای عابدین پور در ارتباط باشید که یا در قبال پرداخت هزینه یا رایگان براتون انجام بدن

    در جواب خط اول
    اگر شما بلدید بفرمائید چی هست دیگه ؟ مزاحم دوستان هم نشیم اگه بلد بودم که نمی پرسیدم مومن
    هدف پاسخ به سوال هست دیگه ، چه شما و چه دوستان بفرمائید.
    یا رایگان یا با هزینه در خدمت هستیم ،

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    اگه خودتون قصد یاذگیریش رو دارید از سایت زیر استفاده کنید آموزش هاش کامله

    W3Schools Online Web Tutorials
    .Everybody talks about the weather, we don't

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. راه اندازی سایت بر روی سرور مجازی
    توسط iWhost در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/06/12, 02:48 PM
  2. شیوه ی راه اندازی منوی فلش در وی بی | درخواست کمک
    توسط Sam Fisher در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/09/08, 12:34 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/07/18, 09:38 PM
  4. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/05/22, 09:03 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/18, 08:12 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •