تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 64 از 70 نخستنخست ... 14505152535455565758596061626364656667686970 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 631 به 640 از 691

موضوع: دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Cloud

    1. توضیحات دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Cloud »»

      دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Cloud

      نگارش: 2 ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (7 رای ، میانگین : 4.86 ) نصب شده: 2 بار
      زمان انتشار: 2013/09/13 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 808 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات دستی در قالب تغییرات اتوماتیک در قالب
      کد قابل استفاده تغییرات در کد ها

      درود خدمت کاربرانی عزیز وی بی ایران

      با یکی از متفاوت ترین استایل ها در خدمت شما عزیزان هستیم


      خب اول از همه جا داره از عرفان عزیز ( [email protected] ) بابت پی اس دی فوق العاده ای که زده بود تشکر ویژه ای بکنم

      شات از استایل

      ویژگی های استایل

      1- طراحی طبق آخرین متد ها
      2- بهینه شده
      3- استفاده از لاگین باکس سبک وی بی ایران
      4- جعبه تبلیغات درون استایل با قابلیت باز و بسته شدن
      5- کادر مخصوص تبلیغات درون استایل
      6- سرچ باکس متفاوت با قابلیت مخفی شدن
      7- پنل کاربری متفاوت
      8- سایر امکانات فوق العاده دیگر

      تصاویر از امکانات استایل


      شات از پست بیت


      کادر بندی پست بیت

      برای کادر بندی تعداد نوشته های وبلاگ به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد :

      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      عوض کنید . برای کادر بندی تشکر به جستجوی قالب بروید و post_thanks_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با

      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>
      عوض کنید. برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :

      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>
      سایر کادر بندی ها در تاپیک رو به رو » کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران

      رفع بهم ریختگی آخرین ارسال ها

      پس از نصب استایل VBIranCloudVietVBB از طریق ادمین سی پی روی VBIranCloud بازنویسی کنید

      نکته مهم : دوستان فایل های قالب رو قبل آپلود باز کنید ی عکس ب نام SpriteBg هست تبدیلش کنید به اسم Spritebg


      تمام مشکلات استایل فیکس شد . -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

      مشکل باز و بسته شدن استایل

      فاقد دکه ادمین سی پی و مود سی پی

      کار نکردن ابزار مدیریتی در تاپیک ها

      تایپ پسورد در هدر

      + وسط قرار گرفتن بنر ها

      فیکس شد.







      دوستانی ک قبلا از استایل استفاده میکردن برای رفع مشکل به پست #106 رو به رو مراجعه کنند » دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Cloud - صفحه 11


      خب بریم سراغ دانلود

      هم اکنون قالب زیبا و متفاوت Cloud را از وی بی ایران دانلود کنید.

      دانلود رایگان دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Cloud از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #632
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 MS Internet Explorer 10.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mdark نمایش پست ها
    یه مشکلی کوچیکی قسمت پنل داره اقا جواد،
    حتی وقتی هیچ پیامی به یوزر ارسال نشده اون کادر بیضی شکل وجود داره.
    نمیشه یه کد شرطی بدید که وقتی پیامی چیزی دریافت میشه اون طاهر بشه.
    لطف کنید کدای header رو قرار بدید تا دستورشو واستون قرار بدم


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  3. Top | #633
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    281
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    بفرمایید

    کد:
    <vb:if condition="$show['registerbutton']"><div class="rv"></div>
    			<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_md5.js?v={vb:raw vboptions.simpleversion}"></script>
    			<form id="navbar_loginform" action="login.php?{vb:raw session.sessionurl}do=login" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, {vb:raw show.nopasswordempty})">
    
    
    <div class="loginbox">
    <span class="LoginIcon"></span>
    <div class="LoginTxt">ورود به حساب کاربری</div>
    <div class="Cloud"></div>
    <div class="CloudTxt">VBIranCloud</div>
    <div class="Wraning"></div>
    <div class="WraningTxt">اطلاعات خود را وارد کنید سپس وارد شوید!</div>
    <div class="UserName"></div><input type="text" name="vb_login_username" id="navbar_username"  accesskey="u" tabindex="101" placeholder="نام کاربری .." Style=";margin-top:-25px;"/>
    <input type="password" name="vb_login_password" id="navbar_password" placeholder="گذرواژه .." />
    <input type="text" tabindex="102" name="vb_login_password_hint" id="navbar_password_hint" size="10" placeholder="گذرواژه .." style="display:none;" /><div class="Password"></div>
    <div class="clear"></div>
    <div class="RamzeObor"></div><div class="Ramz" onclick="window.location='login.php?do=lostpw';">رمز  عبور خود را فراموش کرده اید؟</div>
    <div class="Tick"></div><div id="remember" class="remember">
    <label for="cb_cookieuser_navbar"><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="cb_cookieuser_navbar" class="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" tabindex="103" /> ذخیره اطلاعات برای ورود بعدی</label></div>
    <div class="Download"></div><div class="BMember" onclick="window.location='register.php';">ثبت نام در سایت</div>
    <input type="submit" class="btn success" tabindex="104" value="ورود به سایت" accesskey="s" />
    				<input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionhash}" />
    				<input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
    				<input type="hidden" name="do" value="login" />
    				<input type="hidden" name="vb_login_md5password" />
    				<input type="hidden" name="vb_login_md5password_utf" />
    			</form>
    			<script type="text/javascript">
    			YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password_hint', "display", "inline");
    			YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password', "display", "none");
    			vB_XHTML_Ready.subscribe(function()
    			{
    			//
    				YAHOO.util.Event.on('navbar_username', "focus", navbar_username_focus);
    				YAHOO.util.Event.on('navbar_username', "blur", navbar_username_blur);
    				YAHOO.util.Event.on('navbar_password_hint', "focus", navbar_password_hint);
    				YAHOO.util.Event.on('navbar_password', "blur", navbar_password);
    			});
    			
    			function navbar_username_focus(e)
    			{
    			//
    				var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e);
    				if (textbox.value == '<vb:if condition="$username">{vb:raw username}<vb:else />{vb:rawphrase username}</vb:if>')
    				{
    				//
    					textbox.value='';
    					textbox.style.color='{vb:stylevar input_color}';
    				}
    			}
    
    
    			function navbar_username_blur(e)
    			{
    			//
    				var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e);
    				if (textbox.value == '')
    				{
    				//
    					textbox.value='<vb:if condition="$username">{vb:raw username}<vb:else />{vb:rawphrase username}</vb:if>';
    					textbox.style.color='{vb:stylevar shade_color}';
    				}
    			}
    			
    			function navbar_password_hint(e)
    			{
    			//
    				var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e);
    				
    				YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password_hint', "display", "none");
    				YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password', "display", "inline");
    				YAHOO.util.Dom.get('navbar_password').focus();
    			}
    
    
    			function navbar_password(e)
    			{
    			//
    				var textbox = YAHOO.util.Event.getTarget(e);
    				
    				if (textbox.value == '')
    				{
    					YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password_hint', "display", "inline");
    					YAHOO.util.Dom.setStyle('navbar_password', "display", "none");
    				}
    			}
    			</script>
    
    
    
    
    </div>
    </vb:if>
    <div class="topbg">
    <span id="DidYouKnowS"></span>
    <div class="DidYouKnow">آیا می دانید 
    بزرگترین مرجع فیلم و سریال در ایران است؟!</div>
    <vb:if condition="$show['guest']"><a class="Register" href="register.php{vb:raw session.sessionurl_q}" rel="nofollow" alt=" در سایت ثبت نام"></a>
    <div id="Voroood"></div>
    </vb:if>
    <vb:if condition="$show['member']">
    <a class="Vip" href="http://www.msite.us" rel="nofollow" alt="عضویت در گروه ویژه سایت"></a>
    <div id="Login"></div></vb:if>
    </div>
    <div class="head">
    <span class="Pand">امیدواریم لحظات خوب و خوشی در این انجمن داشته باشید سپاس</span>
    <a href="http://www.mysite.org/" name="top"><img class="Logo" width="287" height="86" alt="انجمن مای دات آی آر" src="images/VBIranCloud/Logo.png" title="انجمن مای دات آی آر"></img></a><vb:if condition="$show['member']">
    <div id="PanelLogin"><div id="RightLogin"></div>
    <span class="NofNumber"><strong>{vb:raw notifications_total}</strong></span> 
    <vb:if condition="$notifications_total">
    				<li class="popupmenu notifications" id="notifications">
    					<a class="popupctrl" id="InfoHead" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">آگاهسازی </a> 
    					<ul class="popupbody popuphover">
    						{vb:raw notifications_menubits}
    					</ul>
    				</li>
    				<vb:else />
    				<li class="popupmenu nonotifications" id="nonotifications">
    					<a class="popupctrl" id="InfoHead" href="usercp.php{vb:raw session.sessionurl_q}">آگاهسازی</a>
    					<ul class="popupbody popuphover">
    						<li>{vb:rawphrase no_new_messages}</li>
    						<vb:if condition="$show['pmmainlink']"><li><a href="private.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase inbox}</a></li></vb:if>
    					</ul>
    				</li>
    				</vb:if>
    <a class="InfoHead" href="usercp.php" class="UseP">پنل</a>
    <a class="InfoHead" href="{vb:link member, {vb:raw bbuserinfo}}">نمایه</a>
    <a class="InfoHead" href="login.php?{vb:raw session.sessionurl}do=logout&amp;logouthash={vb:raw bbuserinfo.logouthash}" onclick="return log_out('{vb:rawphrase sure_you_want_to_log_out}')" class="UseKh" >خروج</a>
    </div></vb:if>
    <div class="Eshgham">
    <div id="LoginUser">
    <vb:if condition="$show['member']">
    خوش آمدید ، <a href="{vb:link member, {vb:raw bbuserinfo}}">{vb:raw bbuserinfo.username}</a></vb:if>
    <vb:if condition="$show['guest']">
    مهمان گرامی به وب سایت ما خوش آمدید ، جهت استفاده از امکانات سایت از طریق آیکون های بالای سایت ثبت نام کنید!</vb:if>
    </div></div>
    </div>


  4. Top | #634
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    281
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    @Regulator اقا جواد تگ میکنم شاید پست بالا رو ندیده باشید.


  5. Top | #635
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mdark نمایش پست ها
    @Regulator اقا جواد تگ میکنم شاید پست بالا رو ندیده باشید.
    پوزش ندیده بودم

    داخل header کدر زیر رو پیدا کنید

    کد:
    <span class="NofNumber"><strong>{vb:raw notifications_total}</strong></span>
    حالا با کد زیر عوضش کنید

    کد:
    <vb:if condition="$notifications_total"><span class="NofNumber"><strong>{vb:raw notifications_total}</strong></span></vb:if>
    موفق باشید

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #636
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    281
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    مرسی
    میشه یه لطف دیگه کنید ، اون کد مربوط برای لینک دار کردن بخش های اصلی انجمن (forumhome) هست رو بگید چجوری اضافه و اصلاح کنیم
    میدونم این حالت از قابلیت های استایل هست اما اگه ممکنه لطف کنید.


  7. Top | #637
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    توی مرورگر سافاری مشکلی نداره چک کردم
    سلام

    متاسفانه مشکل همچنان باقی است و سایت با مروگر های موبایل خصوصا iphone , ipad با نمیشه و صفحه بعد از لود شدن سفید میشه.

    boursebazan.ir

    ممنون

  8. Top | #638
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    281
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mdark نمایش پست ها
    مرسی
    میشه یه لطف دیگه کنید ، اون کد مربوط برای لینک دار کردن بخش های اصلی انجمن (forumhome) هست رو بگید چجوری اضافه و اصلاح کنیم
    میدونم این حالت از قابلیت های استایل هست اما اگه ممکنه لطف کنید.
    اپ

    سلام

    متاسفانه مشکل همچنان باقی است و سایت با مروگر های موبایل خصوصا iphone , ipad با نمیشه و صفحه بعد از لود شدن سفید میشه.

    boursebazan.ir

    ممنون
    درسته مشکل دقیقا همینه که بعد از لود یه دفعه صفحه میپره


  9. Top | #639
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط nekooei نمایش پست ها
    سلام

    متاسفانه مشکل همچنان باقی است و سایت با مروگر های موبایل خصوصا iphone , ipad با نمیشه و صفحه بعد از لود شدن سفید میشه.

    boursebazan.ir

    ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط mdark نمایش پست ها
    اپ


    درسته مشکل دقیقا همینه که بعد از لود یه دفعه صفحه میپره
    تست کردم مشکلی نبود و قالب موبایل باز شد .
    @Regulator

  10. Top | #640
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Capitan نمایش پست ها
    تست کردم مشکلی نبود و قالب موبایل باز شد .
    @Regulator
    ممنون؛ الان مشكل مربوط به قالب موبايل نيست
    مشكل ما با استايل جديد كلود هست

    در وي بي دو تا تنظميم داره، قالب براي موبايل هاي قديمي و مدرن
    در فروم boursebazan.ir براي موبايل هاي قديمي من قالب موبايل ست كردم و براي موبايل هاي مدرن قالب كلود اصلي سايت.

    همين الان با گوشي iphone دارم تست مي كنم و بعد از اينكه سايت لود ميشه و قالب كلود بطور كامل نمايش داده ميشه، صفحه سفيد ميشه

    خيلي از كاربران سايت هم همين مشكل اعلام كردن و بنا به گزارش آمارگير سايت بازديد توسط موبايل بشدت كاهش پيدا كرده. لطفا با گوشي iphone و همچنين ipad تست كنيد. ممنون

  11. Top | #641
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط nekooei نمایش پست ها
    ممنون؛ الان مشكل مربوط به قالب موبايل نيست
    مشكل ما با استايل جديد كلود هست

    در وي بي دو تا تنظميم داره، قالب براي موبايل هاي قديمي و مدرن
    در فروم boursebazan.ir براي موبايل هاي قديمي من قالب موبايل ست كردم و براي موبايل هاي مدرن قالب كلود اصلي سايت.

    همين الان با گوشي iphone دارم تست مي كنم و بعد از اينكه سايت لود ميشه و قالب كلود بطور كامل نمايش داده ميشه، صفحه سفيد ميشه

    خيلي از كاربران سايت هم همين مشكل اعلام كردن و بنا به گزارش آمارگير سايت بازديد توسط موبايل بشدت كاهش پيدا كرده. لطفا با گوشي iphone و همچنين ipad تست كنيد. ممنون
    هر دو قالب موبایل رو کلود بذارید و تست کنید .




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Galaxy
    توسط [email protected] در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 342
    آخرين نوشته: 2016/06/09, 11:59 AM
  2. پاسخ: 49
    آخرين نوشته: 2014/01/29, 10:24 PM
  3. دانلود استایل بسیار زیبا و متفاوت VBIran Cry
    توسط Cry در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2014/01/03, 04:20 PM
  4. دانلود استایل زیبا و متفاوت VBIran Tango
    توسط Regulator در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 86
    آخرين نوشته: 2013/05/20, 12:19 AM
  5. استایل متفاوت و بسیار زیبای metal-VBIran
    توسط ALIREZA_2010 در انجمن استایل 4.2.x
    پاسخ: 47
    آخرين نوشته: 2013/05/19, 05:01 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •