تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: بکگراند

  1. Top | #1
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    858
    مورد پسند
    414 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    96

    پیش فرض بکگراند

    سلام
    کد قرار دادن بکگراندو میخواستم
    (البته برای سایت نه انجمن)

    باتشکر
    Every Things Or No Thing
    ---------------------------------------


    هاست نامحدود




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    858
    مورد پسند
    414 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    96

    پیش فرض

    Up
    Every Things Or No Thing
    ---------------------------------------


    هاست نامحدود

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    background
    اگه رنگ باشه به صورت زیر:

    کد:
    background: red;
    اگه تصویر باشه به صورت زیر:

    کد:
    background: url(yourlink);

    کاربر مقابل از Patch Master بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    858
    مورد پسند
    414 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    96

    پیش فرض

    ممنون
    اوقت این کد رو باید کجای کدها بزارم؟
    Every Things Or No Thing
    ---------------------------------------


    هاست نامحدود

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    باید داخل Class های CSs تون بذارید

    که معمولا داخل additional.css هستن

  7. Top | #6
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    858
    مورد پسند
    414 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    96

    پیش فرض

    نه من واسه سایتم میخوام نه برای انجمن
    Every Things Or No Thing
    ---------------------------------------


    هاست نامحدود

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض


    خب راهنمایی کردم باید داخل Class هاتون باشه

  9. Top | #8
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    درود
    هر قالب یه فایل سی اس اس معمولا به اسم style.css داره باید داخل اون کد هایی که پارسال گفت رو تغییر بدی »» البته داخل کلاس مورد نظرتون.
    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •