تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: ارور دیتابیس (فوری)

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    321
    مورد پسند
    88 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض ارور دیتابیس (فوری)

    سلام ، الان میخواستم آپگرید کنم به نسخه فعلی ، ولی وقته آدرس mydomain/install.upgrade.php رو میزنم این ارور رو میده:
    کد:
    Database error in vBulletin :
    
    
    mysql_connect(): Access denied for user 'hoof-username'@'localhost' (using password: YES)
    /home/hoof/domains/hooforum.ir/public_html/includes/class_core.php on line 317
    
    
    MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Monday, September 23rd 2013 @ 05:26:31 PM
    Error Date    : Monday, September 23rd 2013 @ 05:26:31 PM
    Script        : http://hooforum.ir/install/upgrade.php
    Referrer      : 
    IP Address    : 5.237.183.68
    Username      : 
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version :

    کاربر مقابل از Mehrdad97 بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    درود

    یک پوشه با نام tmp در هاست بسازید و دسترسی یا پرمیژن اون رو روی 777 بزارید ببینید حل میشه ؟

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    321
    مورد پسند
    88 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    درود

    یک پوشه با نام tmp در هاست بسازید و دسترسی یا پرمیژن اون رو روی 777 بزارید ببینید حل میشه ؟
    یه دونه در پاپلیک اچ تی ام ال ساختم درست نشد ، جای دیگه ای هم هست که باید بسازم؟

  5. Top | #4
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    پس مشکل برمیگرده به فایل کانفیگ و ممکنه فایل کانفیگتون پاک شده یا محتوای توش تغییر کرده و الان فروم تون نمی تونه به دیتابیس وصل شه!

    فایل config.php رو چک کنید !
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    321
    مورد پسند
    88 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    پس مشکل برمیگرده به فایل کانفیگ و ممکنه فایل کانفیگتون پاک شده یا محتوای توش تغییر کرده و الان فروم تون نمی تونه به دیتابیس وصل شه!

    فایل config.php رو چک کنید !
    قبلا از confing.php یه بکاپ داشتم الان اونو جایگزین کردم حالایک صفحه سفید میاد و اینو مینویسه:
    کد:
    Warning: include(/home/hoof/domains/hooforum.ir/public_html/includes/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hoof/domains/hooforum.ir/public_html/includes/class_core.php on line 3409 Warning: include(): Failed opening '/home/hoof/domains/hooforum.ir/public_html/includes/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/hoof/domains/hooforum.ir/public_html/includes/class_core.php on line 3409 
    
    Configuration: includes/config.php does not exist. Please fill out the data in config.php.new and rename it to config.php
    اون آخرش هم نوشته فایل رو رینیم کنید که من اینکارو کردم!!!

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,682
    مورد پسند
    1,094 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    194

    پیش فرض

    چک کنید ببینید یوزر به دیتابیس متصل است یا نه؟

    مشخصات دیتابیس درون فایل config.php رو چک کنید

  8. Top | #7
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    اسم فایل کانفیگ رو به config.php ویرایش کنید ببینید درست میشه ؟

    یعنی new رو حذف کنید !
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    321
    مورد پسند
    88 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Al!reza نمایش پست ها
    چک کنید ببینید یوزر به دیتابیس متصل است یا نه؟

    مشخصات دیتابیس درون فایل config.php رو چک کنید
    lمنظورتون چیه؟
    فایل
    config.php کاملا درست هست مطمئنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    اسم فایل کانفیگ رو به config.php ویرایش کنید ببینید درست میشه ؟

    یعنی new رو حذف کنید !
    new رو حذف کردم ولی بازم میگه حذفش کن!!

    ببخشید ، درست شد!
    اشتباهی نوشته بودم confing.php
    ممنون

    حالا که درست شده میخوام آپگرید کنم اینو می نویسه
    کد:
    Unexpected Text:
    کد:
    <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?><upgrade>	<message replace="0">Skipping step, not needed</message>	<status>Status: Processing CMS, Step 24 of 33</status>	<longversion>vbcms</longversion>	<version>vbcms</version>	<nextstep>24</nextstep>	<upgradenotice><![CDATA[<strong>Processing CMS</strong>]]></upgradenotice> 
    </upgrade>

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,682
    مورد پسند
    1,094 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    194

    پیش فرض

    http://www.vbulletin.com/forum/forum...252-error-when
    خیلی خوب توضیح دادن و قطعا به جواب می رسید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/07/01, 10:10 AM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •