تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: دریافت ارور دیتابیس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    283
    مورد پسند
    50 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Safari 5.1.7
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض دریافت ارور دیتابیس

    دوستان کسی میدونه این ارور ها به خاطر چی هست
    هک ها رو هم غیر فعال کردم تعقیری نکرد
    پوشه tmp توی روت اظافه کردم بازم نشد
    الان انجمن برام لود نمیشه

    ارور
    کد PHP:
    Database error in vBulletin 4.2.1:

    Invalid SQL:

                    
    INSERT IGNORE INTO session
                        
    (sessionhashuseridhostidhashlastactivitylocationstyleidlanguageidloggedininforuminthreadincalendarbadlocationuseragentbypassprofileupdateapiclientidapiaccesstokentopxtabtopxmenutopxresult)
                    
    VALUES
                        
    ('7625a880979b4604514d795161023759'0'4.187.234''506df03283ed7ac500f940bd602aadcf'1380198747'/'0000000'Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:23.0) Gecko/20100101 Firefox/23.0 AlexaToolbar/p3YBxJRf-2.2'000'''0''0'0);

    MySQL Error  The table 'session' is full
    Error Number  
    1114
    Request Date  
    ThursdaySeptember 26th 2013 04:02:27 PM
    Error Date    
    ThursdaySeptember 26th 2013 04:02:27 PM
    Script        

    Referrer      
    IP Address    5.197.431.234
    Username      
    ثبت نام نشده
    Classname    
    vB_Database
    MySQL Version 


    کد PHP:

    Database error in vBulletin 4.2.1
    :

    Invalid SQL:

                    
    INSERT IGNORE INTO session
                        
    (sessionhashuseridhostidhashlastactivitylocationstyleidlanguageidloggedininforuminthreadincalendarbadlocationuseragentbypassprofileupdateapiclientidapiaccesstoken)
                    
    VALUES
                        
    ('18aa35460e130f50204c6dfc029dda21'1'7.457.123.184''71eaf1758592571f85bcfc992fbf73c1'1380198434'/admincp/misc.php?do=removeorphanthreads&do=removeorphanthreads'0010000'Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:23.0) Gecko/20100101 Firefox/23.0'000'');

    MySQL Error  The table 'session' is full
    Error Number  
    1114
    Request Date  
    ThursdaySeptember 26th 2013 03:57:14 PM
    Error Date    
    ThursdaySeptember 26th 2013 03:57:14 PM
    Script        
    :
    Referrer      
    IP Address    4.264.235.124
    Username      
    sam
    Classname    
    vB_Database
    MySQL Version 
    5.5.32-cll 

    کد PHP:
    Database error in vBulletin 4.1.1:




    Invalid SQL:


                    
    INSERT IGNORE INTO session
                        
    (sessionhashuseridhostidhashlastactivitylocationstyleidlanguageidloggedininforuminthreadincalendarbadlocationuseragentbypassprofileupdateapiclientidapiaccesstoken)
                    
    VALUES
                        
    ('aaf20a844233f50a54fd8ac19d9497b8'1'7.431.143.124''71eaf1758592571f85bcfc992fbf73c1'1380200340'/admincp/misc.php?do=clear_cache'0010000'Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:23.0) Gecko/20100101 Firefox/23.0'000'');


    MySQL Error   The table 'session' is full
    Error Number  
    1114
    Request Date  
    ThursdaySeptember 26th 2013 04:29:00 PM
    Error Date    
    ThursdaySeptember 26th 2013 04:29:00 PM
    Script        
    :
    Referrer      :
    IP Address    3.345.246.124
    Username      
    sam
    Classname     
    vB_Database
    MySQL Version 
    5.5.32-cll 
    مدیران راهنمایی میکنن
    ممنون
    ویرایش توسط Am!R : 2013/09/27 در ساعت 12:03 AM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    درود
    کوئری زیر را در PhpMyadmin اجرا کنید :
    کد:
    TRUNCATE  ` session `;
    نحوه اجرای SQL Query در PhpMyAdmin

    کاربر مقابل از Am!R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    283
    مورد پسند
    50 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Safari 5.1.7
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط vBulletin IR نمایش پست ها
    درود
    کوئری زیر را در PhpMyadmin اجرا کنید :
    کد:
    TRUNCATE  ` session `;
    نحوه اجرای SQL Query در PhpMyAdmin

    درود vBulletin IR@

    یه کم بیشتر توضیح میدید
    @vBulletin IR


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    کاربر مقابل از Am!R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    283
    مورد پسند
    50 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Safari 5.1.7
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط vBulletin IR نمایش پست ها
    در کادر باز شده Query هایی که در تاپیک قرار داده می شود را وارد کنید و روی دکمه "Go" کلیک کنید .

    چیزی تو تایپیک ندیدم

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    کد PHP:
    TRUNCATE  ` session `; 

    کاربر مقابل از Am!R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    283
    مورد پسند
    50 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Safari 5.1.7
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط vBulletin IR نمایش پست ها
    کد PHP:
    TRUNCATE  ` session `; 

    این ارور رو میده

    vBulletin IR@

    #1103 - Incorrect table name ' session

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    کاربر مقابل از Am!R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    N/O :|
    نوشته ها
    899
    مورد پسند
    1,260 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.4.0
    میزان امتیاز
    119

    پیش فرض

    بعد از آپگرید این مشکل به وجود آمده یا تغییری دادید ؟

    کاربر مقابل از Mr.AliAsghar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    m.Ymjj ...

    Sweet Back To VBIran

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    283
    مورد پسند
    50 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Safari 5.1.7
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.AliAsghar نمایش پست ها
    بعد از آپگرید این مشکل به وجود آمده یا تغییری دادید ؟
    نه هیچ کاری نکردم
    اپدیت هم نکردم

    اون کار ها رو انجام دادم
    االان این ارور رو میده


    vBulletin datastore error caused by one or more of the following:
    1. You may have uploaded vBulletin files without also running the vBulletin upgrade script. If you have not run the upgrade script, do so now.
    2. The datastore cache may have been corrupted. Run Rebuild Bitfields from tools.php, which you can upload from the do_not_upload folder of the vBulletin package.



    Fatal error:vBulletin datastore cache incomplete or corrupt in[path]/includes/init.phpon line25

    @vBulletin IR@
    ویرایش توسط amira : 2013/09/26 در ساعت 05:33 PM دلیل: ادغام دو پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  3. فروش انواع سرور های اختصاصی امریکااز دیتاسنتر دیتاشک برای هاستینگ
    توسط bartar_host در انجمن معرفی هاست های معمولی یا نیمه وارز
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/09/18, 02:29 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM
  5. انتقال یک انجمن از طریق دیتابیس به دیتابیسی دیگر
    توسط ReZaPishgam در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/05/09, 10:32 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •