تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل با آواتر

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    48
    مورد پسند
    3 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل با آواتر

    با سلام
    میخواستم سایز آواتر قالب VBIran Cloud رو تغغیر بدم و به اندازه پست بیت کنم

    تصویر :

    http://up.vbiran.ir/uploads/pstbit_1...3511636756.jpg


    و همچنین میخواستم بدونم جه جوری میشه تایم هک DBTech AJAX Threads رو تغییر بدم

    با تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    درود

    ادرس انجمن ؟


    برای مشکل دوم هم :

    ادمین سی پی >>>تنظیمات>>>تنظیمات اصلی>>>DragonByte Tech: AJAX Threads - General Settings >>>قسمت Refresh Timer رو ویرایش کنید !
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    48
    مورد پسند
    3 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها

    ادرس انجمن ؟
    http://forum.deltangiha.ir/showthrea...71&p=85#post85

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    48
    مورد پسند
    3 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نیستش

    کسی نیست بلد باشه؟

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    صبر کنید ایشون بیان بهتون میگن

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    درود
    چست و جوی قالب ها==>postbit.css ==>پیدا گنید کد زیر رو
    کد:
    .usercenter img
    یکی دو خط زیرش نوشته
    کد:
     max-width: 100px;
    پاکش کنید و به جاش اینو جایگزین کنید
    کد:
        margin: 0 auto;
        max-width: 160px;
    موفق باشید

    کاربر مقابل از Roach بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    ب فایل VBIranCloud موجود در پوشه images هاست مراجعه کنید

    فایل StyleCloud.css رو پیدا کنید و باز کنید

    .usercenter img رو پیدا کنید

    کد:
    max-width:100px;
    ب عدد دلخواه تغییر بدید

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •