تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: کمک کنید انجمنم پرید!!!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    Exclamation کمک کنید انجمنم پرید!!!

    سلام دوستان

    دوستان انجمنم سالم و سلامت بودش بعد من اومدم داشتم تابلو اعلانات نصب می کردم که وسط ویرایش کد ها ثبت رو زدم دیگه نکرد و ارور دیتابیس داد منم زدم پاک کردم و دیدم بازم یه ارور دیگه داد کدی که پاک کردم رو برگردوندم ولی هیچ فایده ای نکرد

    منم اونا رو سیو کردم کد اصلی class_core.php خود ویبولتین سایت رو پیست کردم بازم یه ارور دیگه داد

    آدرس انجمن

    teachp30.ir

    کمککککککککککککک کنید




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    class_core.php

    دوباره آپلودش کنید.

    کاربر مقابل از Patch Master بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    .Everybody talks about the weather, we don't

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوباره آپ کردم ولی ارورش عوض شد؟

    Database error in vBulletin 4.2.0:

    Invalid SQL:

    SELECT title, template
    FROM template
    WHERE templateid IN (420,421,1309,1310,1311,1312,481,1313,478,1318,549 ,555,1320,1321,552,1322,554,900,1333,1331,981,1334 ,0,0,429,423,422,427,428,1468,1473,430,431,432,737 ,1033,1323,1324,684,685,686,1049,0,0,1012,1014,132 5,708,710,711,934,976,975,1025,977,534,533,537,145 7,1433,1438,1434,1425,1440,1424,1432,1427,1435,144 5,1431,1437,1448,1446,1447,1439,1443,1442,1428,144 4,1429,1430,1436,1426,1441,1460);

    MySQL Error : Table './teachp30_123/template' is marked as crashed and should be repaired
    Error Number : 145
    Request Date : Tuesday, October 1st 2013 @ 05:45:19 PM
    Error Date : Tuesday, October 1st 2013 @ 05:45:19 PM
    Script : انجمن تخصصی کامپیوتر--teachp30 Database Error
    Referrer : ورود - انجمن تخصصی کامپیوتر--teachp30 - vBulletin صفحه کنترل مدیر
    IP Address : 91.99.195.227
    Username : ©TeachP30
    Classname : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.32-cll

    آقا پارسا لطفا بیا یاهووووووووووووووووووووو

    یوزر پس سی پنلو بدم خودت بری حلش کنی

    لطفاااااااااااااااا تو رو خدا بیا من پرم ندارم پ.خ بدم بهت

    آی دیم:

    [email protected]

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    دیتابیستون رو ریپایر کنید.

    کاربر مقابل از Patch Master بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    .Everybody talks about the weather, we don't

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اطلاعات توی انجمنم که نمی پره؟؟

    چطوری اینکارو کنم؟؟

    از کجا؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    به هاستینگ تیکت بزنید.

    کاربر مقابل از Patch Master بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    .Everybody talks about the weather, we don't

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    داداش نیگاه از این کدا ایراد گرفته؟
    فایل class_core اصلی هم پیوست کردم
    کد HTML:
    {
                // unset $sql to lower memory .. this isn't an error, so it's not needed
                $this->sql = '';
                     if ($queryresult = $this->functions[$buffered ? 'query' : 'query_unbuffered']($this->sql, $link))
                return $queryresult;
            }
            else
            {
                $this->halt();
    
                // unset $sql to lower memory .. error will have already been thrown
                $this->sql = '';
            }
        
    از خط 424 ارور گرفته است

    یکی یه مددی برسونه بابا گیرم انجمنم پریده

    کمکم کنید هاستینگم می گه ایراد از هاست نیست و با ریپایرم درست نشد لطفا کمکم کنید
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: rar 1.rar (34.3 کیلو بایت, 0 نمایش)
    ویرایش توسط D3s!6n37 : 2013/10/01 در ساعت 06:47 PM دلیل: ادغام دو پست

  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    اگر admincp لود میشه از بخش تعمیرات میتونید جداول را انتخاب و تعمیر کنید. اگر نه از phpmyadmin انجام دهید.

    2 تشکر توسط:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    استاد من بلد نیستم ... امکان پیام خصوصی هم ندارم بیاید یاهو بهت یوزر پس سی پنل رو بدم خودتون برید حلش کنید خیلی ممنونتون میشیم



    ادمین سی پی هم لود میشه ولی ارور دیتابیسم می ده
    ویرایش توسط Patch Master : 2013/10/01 در ساعت 06:56 PM دلیل: ایدی یاهو

  11. Top | #10
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    یک راه ساده تر هم هست در سی پنل قسمت mysql databases وارد شوید دیتابیس را انتخاب و روی repair کلیک کنید.

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •