تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: مشکل در پروفایل کاربران

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    26
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض مشکل در پروفایل کاربران

    با سلام و وقت بخیر به شما دوستان عزیز

    مشکلی که من دارم اینه که در پروفایل کاربران و درقسمت فعالیت کاربر آواتار کاربرانی که پست یا موضوع ارسال کردند وجود نداره و جای آواتار یه قسمت سفید هستش ، به عکس زیر نگاه کنید تا بهتر متوجه بشین :



    اگه کسی بتونه راهنمایی کنه تا مشکلم حل بشه ممنون میشم

    سپاس از لطف همه ی دوستان
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    درود

    ادرس انجمن؟

    برای مشکل forumdisplay.php هم به تاپیک زیر مراجعه کنید :

    حل مشکل نمایش لینک ها در Activity Stream بعد از آپگرید به ویبولتین 4.2.1
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    26
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    درود

    ادرس انجمن؟

    برای مشکل forumdisplay.php هم به تاپیک زیر مراجعه کنید :

    حل مشکل نمایش لینک ها در Activity Stream بعد از آپگرید به ویبولتین 4.2.1
    انجمن های گفتگوی پرتال عاشقانه دلخوشی

    اینم آدرس انجمن خدمت شما

  5. Top | #4
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    بعد از چه تغییری اینجوری شد ؟

    چه کدی یا چه هکی نصب کردید ؟
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    26
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    بعد از چه تغییری اینجوری شد ؟

    چه کدی یا چه هکی نصب کردید ؟

    از روز اولی که قالب رو نصب کردم و اصلاً قبل از نصب هر هکی این شکلی بود و من اولش فک کردم کلاً همینجوری هستش تا اینکه یکی از کاربرها بهم گفت

    راهی واسه حلش هست ؟؟؟

  7. Top | #6
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    با استایل دیگه چک کنید ببینید بازم مشکل دارید ؟
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    26
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    با استایل دیگه چک کنید ببینید بازم مشکل دارید ؟

    بله دوست خوبم با قالب VBIran Hitmix هم امتحان کردم و بازم همین مشکل رو داشت ، از روز اول هم اینطوری بود

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    همه هک ها رو از config غیرفعال کنید .

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    26
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Capit4n نمایش پست ها
    همه هک ها رو از config غیرفعال کنید .
    آخه من قبل از نصب هر هکی این مشکل رو داشتم و فکر نمی کنم از هک باشه عزیز جان

    راه دیگه ای نیست ؟

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Morteza69 نمایش پست ها
    آخه من قبل از نصب هر هکی این مشکل رو داشتم و فکر نمی کنم از هک باشه عزیز جان

    راه دیگه ای نیست ؟
    شما یکبار غیرفعال کنید ببینید حل میشه یا خیر ( امتحانش ضرر نداره )

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •