تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: مشکلی در هنگام کانفیگ config.php

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    9 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکلی در هنگام کانفیگ config.php

    دوستان من فایل config.php رو که ادیت میکنم برای نصب. اطلاعات دیتابیس رو وارد میکنم ولی یه مشکلی دارم هاستی که خریدم Database Server و Web Server جدا گونه داره اینا رو باید کجای فایل config.php قرار بدم؟

    کاربر مقابل از MohseNVip بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    درود
    برای وب سرور نیازی نیست !
    برای سرور MYSql
    کد:
        //    ****** MASTER DATABASE SERVER NAME AND PORT ******
        //    This is the hostname or IP address and port of the database server.
        //    If you are unsure of what to put here, leave the default values.
        //
        //    Note: If you are using IIS 7+ and MySQL is on the same machine, you 
        //    need to use 127.0.0.1 instead of localhost
    $config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';
    $config['MasterServer']['port'] = 3306;

    کاربر مقابل از Am!R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    9 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوست عزیز من دیتا بیس سرور رو هم گذاشتم اما بازم جواب نداد .مثل خط زیر شد

    $config['MasterServer']['servername'] = 'Database Server';

    کاربر مقابل از MohseNVip بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    اون نیست عزیز !
    نام سرور رو از مدیر سرور بپرسید و در اینجا قرار بدید
    :
    کد:
    $config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';

    کاربر مقابل از Am!R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    9 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دقیقا همین کار رو انجام دادم نمیشه

    http://koreiha.net/forum/install/install.php

    از دوستان کسی نیست بتونه راهنمایی کنه ؟
    ویرایش توسط MohseNVip : 2013/10/04 در ساعت 07:18 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از MohseNVip بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    config.php رو اشتباه ادیت کردید.

    کاربر مقابل از Patch Master بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    .Everybody talks about the weather, we don't

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    سلام دوست عزیز

    ادرس بزارید ودسترسی را برام پیام کنید

    سلام دوست عزیز

    دردست اقدام است.منتظر باشید

    هرچی سی پنله که برای من دایرکت ادمین نمیشه تمام شون مشکل دارند فعلا به این نتیجه رسیدیم اونهم با اجرا در روت هاست باتوجه به اینکه وردپرس شما محفوظ است.

    الان این ارور داره اذیت می کنه
    کد PHP:
    Startup Errors
                                          Due to the following errors
    the install/upgrade can not continue:                    The database has failed to connect because you do not have  permission to connect to the serverPlease confirm the values entered  in the includes/config.php file Error descriptionmysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'koreiha1_vb4'@'localhost' (using passwordYES) /home/koreiha1/public_html/includes/class_core.php on line 317 
    همچی کاملا ست شده ودرسته وهیچ ایرادی درکانفیک ودیتابیس نیست!

    درروت هاست انجام شد

    vBulletin Message - koreiha - vBulletin Admin Control Panel
    ویرایش توسط omid1744 : 2013/10/04 در ساعت 10:19 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    9 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مرسی دوست عزیز انجمن درست شد اما شما تو روت نصب کردی سایتم توی روت بود پاک شد؟

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    درحال تست هستم عجله نکنید سایت شما هم کاملا محفوظ است

    بفرما اینهم سایت شما حال بریم سراغ فروم شما هم نصب کنیم اگر ارور نگیریم.یاعلی


    کره ای ها .موسیقی کره(اهنگ .ویدو .عکس و...)

    خب شما اون طرف اینو تست کن


    www.koreiha.net/forum/install/install.php

    به من نظر در این هاست باید از انجمن بگذریم یا هاستینگ شما با جدید ترین ورزن هاست را ابگرید نمایند.

    واز شر این ای پی هم خلاص شوید در غیر اینصورت ابتدا کارتونه یا دایرکت ادمین بگیرید یا به دلخواه خودتون هاست سی پنل قوی وبدون مشکل تهیه کنید
    ویرایش توسط omid1744 : 2013/10/04 در ساعت 10:56 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    9 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مرسی زحمت کشیدی دوست عزیز جواب نمیده پس انگاری باید هاستم رو عوض کنم

    ولی چطور توی روت نصب شد ؟نمیشه انجمن روی روت باشه بعد وردپرس رو به یه پوشه منتقل کنیم؟

    کاربر مقابل از MohseNVip بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. کد کردن config.php
    توسط iroption در انجمن مباحث امنیتی
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2015/03/19, 01:06 AM
  2. فایل config.php واسه آپلودسنتر میخوام
    توسط mashhad01 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/05/29, 11:03 AM
  3. پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2013/05/24, 10:08 AM
  4. خطای Config.php
    توسط shf4ns در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/04/02, 01:34 PM
  5. مشکل از config
    توسط 4iran در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/03/09, 12:44 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •