تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مشکل با favicon سایت

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.3
    نوشته ها
    51
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض مشکل با favicon سایت

    با سلام و احترام خدمت دوستان گرامی...


    عزیزان بنده کارهایی که در این پست گفته بودن رو قرار دادم ولی بازم نمایش داده نمیشه.گفتم ببینم مشکل کجاست.شاید بنده مبتدی هستم و اشتباه کردم جایی...مرسی از راهنماییتون.


    این کد سربرگ که دو جا اضافه کردم بازم نمایش داده نمیشه...اگه ممکنه ویرایش کنید و درستشو قرار بدید ممنون میشم.
    کد:
    <div class="woc_banner"><center><a href="http://www.freedlmovie1.ir">
    <img title="freedlmovie" src="http://8pic.ir/images/65207610522128060254.png">
    </a><center>
    </div>
    <html dir="rtl" lang="fa-IR">
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=UTF-8">
    <head><?php wp_head(); ?>
       <link href=”http://www.freedlmovie1.ir/favicon.ico” rel=”shortcut icon”>
    <html>
    <head>
    <title>دانلود فیلم رایگان</title>
    <!-- djrwizrRF8YJJ2VlXjXe9V-Ptow -->
    </head>
    </html>
        <meta charset="UTF-8">
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
        <title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
     elseif (is_single() ) { single_post_title();  echo ' - '; bloginfo('name'); }
     elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
     else { wp_title('',true); } ?></title>
       <link href=”http://www.freedlmovie1.ir/favicon.ico” rel=”shortcut icon”>
     <link rel="shortcut icon" type="http://www.freedlmovie1.ir/favicon.ico" />
        <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />
        <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/pagenavi-css.css" type="text/css" media="screen" />
        <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/modernizr.js"></script>
        <!--[if IE]>
    
    
        <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />
    <script>
      (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
      (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
      m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
      })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');
    
    
      ga('create', 'UA-43281107-1', 'freedlmovie.ir');
      ga('send', 'pageview');
    
    
    </script>
        <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/html5.js"></script>
    
    
        <![endif]-->
        <meta name="robots" content="index, follow">
        <meta name="robots" content="all">
    <meta name="generator" content="WordPress" />
    <!--[if IE]>
    <li class="nulleds-com">
    مرورگر پیشنهادی : <a target="_blank" href="http://www.mozilla.com/fa/firefox/">موزیلا فایرفاکس</a></a></li>
    <![endif]-->
    
    
    </head>
    
    
    <body class="rtl home blog">
    <div id="wrapper">
    
    
        <div id="top-wrapper">
    
    
        <header>
    
    
            <div class="favorites">
            &nbsp;<span style="color: #F7F7F7"><?php bloginfo(‘description’); ?></span></div>
    
    
              <h1 id="logo"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" accesskey="1"><span><?php bloginfo(‘description’); ?>
                </span></a></h1>
    
    
              <h2 id="tagline">بزرگترین دانلود سنتر ایرانیان</h2>
    
    
    
    
            <div class="special-ads">
                
    
    
    <div class="mobile">
    
    
    <div class="mobile-content">
    
    
    <strong>محل تبلیغ محصول شما</strong>
    <p>
     تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه
                            همین حالا با ما تماس بگیرید
    </p>
    <span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">
    <?php bloginfo('url'); ?></a></span>
    
    
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="forum">
    <div class="forum-content">
    
    
    <strong>محل تبلیغ محصول شما</strong><p> 
    تبلیغ محصول شما در این مکان با کمترین هزینه
                            همین حالا با ما تماس بگیرید
    </p>
    <span class="page-url"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" target="_blank">
    <?php bloginfo('url'); ?></a></span>
    
    
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="clear"></div>
            </div>
    
    
    <div class="hide">
        <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/background.jpg"></div>
        </header>
    
    
        </div>
        <div class="clear"></div>
    
    
        <div id="main-wrapper">
    
    
            <div class="top-banners">
    
    
                <div class="top-banners-wrap">
    
    
    <div class="top-banners-right">
    <!-- محل قرار گیری دو بنر در سایز 468*60 -->
    </div>
    <div class="clear"></div>
    
    
                </div>
    
    
            </div>
    
    
    
    
        <div id="nav">
    
    
            <nav role="main-navigation">
    
    
                <ul>
    
    
                <li class="home"><a href="<?php bloginfo('url'); ?> "><span>صفحه نخست</span></a></li>
    
    
                <li><?php wp_list_pages('title_li=&exclude=0'); ?></li>
                
                </ul>
            </nav>
    
    
        <div id="search">
    
    
        <form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
    
    
            <input type="hidden" name="blogs" value="1,5" />
    
    
            <input type="text" value="<?php if(is_search()) {  the_search_query(); } else { echo''; } ?>" onfocus="if (this.value == 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'كلمه مورد نظر را اينجا بنويسيد';}" name="s" id="s" class="searchtext" size="20" />
    
    
            <input type="submit" id="searchsubmit" value="   " class="searchsubmit" name="btnSubmit"/>
    
    
        </form>
    
    
        </div>
    
    
        </div>

    این هم عکس سی پنل که عکس رو اپلود کردم داخلش...عکس هم مشکلی نداره چون از سایت دیگه گرفتم..



    نمی دونم مشکل از کجاست.احتمال زیاد از کد ها باید باشه.کش مرورگر رو هم پاک کردم.

    .ممنون از راهنماییتون.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.76
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    آدرس سایتتون؟
    فرمتش رو درست وارد کردید؟
    .Everybody talks about the weather, we don't

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.3
    نوشته ها
    51
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.57
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Parsa نمایش پست ها
    آدرس سایتتون؟
    فرمتش رو درست وارد کردید؟
    داخل کد آدرس سایت هست دیگه؟؟کد هدر رو کلا قرار دادم.عکس سی پنل هم هست...

    http://www.freedlmovie1.ir/

    گفتم خلافه آدرس اگه بذارم.ممنونم.

    <link href=”http://www.freedlmovie1.ir/favicon.ico” rel=”shortcut icon”>

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    5,973
    مورد پسند
    5,728 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    720

    پیش فرض

    http://www.freedlmovie1.ir/ باز نمیشه

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.3
    نوشته ها
    51
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Shadow نمایش پست ها
    http://www.freedlmovie1.ir/ باز نمیشه
    سایت با بعضی آی پی ها مشکل داره...این سرویس دهنده هاست ما هم اذیتمون میکنه!!!داره هاستینگ رو انتقال میده اگه درست نشد باید عوضش کنم.با آی پی دیگه باز میشه.

    الان چک کردم انگار درسته.ولی توی مرورگر فایرفاکس فقط نشون نمیده.!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. قرار دادن آیکون برای سایت (favicon)
    توسط Zirmizi در انجمن آموزش ( غیر از ویبولتین )
    پاسخ: 27
    آخرين نوشته: 2013/11/20, 08:32 PM
  2. درخواست یک favicon زیبا برای سایت
    توسط SilverLearn در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/09/13, 10:04 PM
  3. نحوه ی قرار دادن آیکون برای سایت (favicon
    توسط alirezavb در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/04/01, 12:52 PM
  4. درخواست Favicon با توجه به لوگوی سایت
    توسط farbod در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/03/05, 03:33 PM
  5. ساخت favicon برای سایت موبایل
    توسط Leberman در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/03/24, 12:52 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •