تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: یک روز شما ساده

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.69
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض یک روز شما ساده

    سلام علیکم

    به این سایت برید http://mohebinolaemeh.ir
    زیر هدر سمت راست یک جا نوشته تا محرم و زمان کم میشه
    یک همچین چیزی میخوام
    ظاهرش هم مثل این درجات کاربری تئ یک مکعب باشه/ ای اصلا هرجا / فقط مثل این باشه

    خدایی ثواب داره من خیلی تاپیک ها زدم و سرکامر گذاشتید / کمک کنید / ممنون
    زیر سایه مرتضی علی

    + ساعت و ثانیه هم نبود نبود / هر روز یک عدد کم بشه
    ویرایش توسط Am!R : 2013/10/08 در ساعت 04:08 PM دلیل: 2.5

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    درود
    بفرمایید :
    کد:
    <style>.Tavalod { background: rgba(230, 232, 233, 0.03); position: absolute; margin-top: 88px; right: 37%; width: 460px; height: 20px; border-radius: 4px; border: 1px solid #849AA5; font-family: Byekan; font-weight: normal; padding: 5px; box-shadow: 0px 0px 5px 1px rgb(94, 210, 255); }   </style>   <!-- تولد -->   <div class="Tavalod"> <script language="javascript"> TargetDate = "1/1/2013 12:00:00"; BackColor = ""; ForeColor = "white"; CountActive = true; DisplayFormat = " تا تولد سایت %%D%% روز و %%H%% ساعت و %%M%% دقيقه و %%S%% ثانيه زمان مانده است"; FinishMessage = "تولد سایت مبارک"; </script> <script language="javascript"> function calcage(secs, num1, num2) {   s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();   if (s.length < 2)     s = "0" + s;   return "<b>" + s + "</b>"; }   function CountBack(secs) {   if (secs < 0) {     document.getElementById("cntdwn").innerHTML = FinishMessage;     return;   }   DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));   DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));   DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));   DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));     document.getElementById("cntdwn").innerHTML = DisplayStr;   if (CountActive)     setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990); }   function putspan(backcolor, forecolor) { document.write("<span id='cntdwn' style='background-color:" + backcolor +                  "; color:" + forecolor + "'></span>"); } if (typeof(CountActive)=="undefined")   CountActive = true; if (typeof(FinishMessage)=="undefined")   FinishMessage = ""; putspan(BackColor, ForeColor); var dthen = new Date(TargetDate); var dnow = new Date(); ddiff = new Date(dthen-dnow); gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000); CountBack(gsecs); </script> </div>

  4. Top | #3
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    808

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.69
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    دستت درد نکنه / یک راهنمایی در مورد استفاده اش میدی؟
    من کد رو بدون ویرایش گذاشتم تو ناوبار چیزی نیومد!

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  6. Top | #5
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    هر کجا که دوس دارید میتونید قرار بدید

    برای مثال من در هدر قرار دادم :

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.69
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    اینا قشنگ نیستند! بزرگ هستند!
    میتونم خودم یک جعبه درست کنم بدم شما کدش رو بذارید تو اون عکس؟

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    از کدی که دادم استفاده کنید
    کد:
    <style>.Tavalod {
    background: rgba(230, 232, 233, 0.03);
    position: absolute;
    margin-top: 88px;
    right: 37%;
    width: 460px;
    height: 20px;
    border-radius: 4px;
    border: 1px solid #849AA5;
    font-family: Byekan;
    font-weight: normal;
    padding: 5px;
    box-shadow: 0px 0px 5px 1px rgb(94, 210, 255);
    }
    
    
    </style>
    
    
    <!-- تولد -->
    
    
    <div class="Tavalod">
    <script language="javascript">
    TargetDate = "1/1/2013 12:00:00";
    BackColor = "";
    ForeColor = "white";
    CountActive = true;
    DisplayFormat = " تا تولد سایت %%D%% روز و %%H%% ساعت و %%M%% دقيقه و %%S%% ثانيه زمان مانده است";
    FinishMessage = "تولد سایت مبارک";
    </script>
    <script language="javascript">
    function calcage(secs, num1, num2) {
      s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
      if (s.length < 2)
        s = "0" + s;
      return "<b>" + s + "</b>";
    }
    
    
    function CountBack(secs) {
      if (secs < 0) {
        document.getElementById("cntdwn").innerHTML = FinishMessage;
        return;
      }
      DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
    
    
      document.getElementById("cntdwn").innerHTML = DisplayStr;
      if (CountActive)
        setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
    }
    
    
    function putspan(backcolor, forecolor) {
    document.write("<span id='cntdwn' style='background-color:" + backcolor + 
                    "; color:" + forecolor + "'></span>");
    }
    if (typeof(CountActive)=="undefined")
      CountActive = true;
    if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
      FinishMessage = "";
    putspan(BackColor, ForeColor);
    var dthen = new Date(TargetDate);
    var dnow = new Date();
    ddiff = new Date(dthen-dnow);
    gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
    CountBack(gsecs);
    </script>
    </div>
    در ناوبار قرار ندید مثلا در فوتر بذارید

    کاربر مقابل از Am!R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.69
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    الان تو فوتر هستش ولی تو کادر چیزی ننوشته !!!

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    آدرس ؟

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.69
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    تالار گفتمان فاطميون

    باز رفتید که !

    نخواستم / بسته شود / یا علی
    ویرایش توسط Fatemion : 2013/10/08 در ساعت 04:40 PM دلیل: ادغام دو پست

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پارسی نتورک میزبان شما در تمامی ساعات شبانه روز
    توسط kashkol در انجمن معرفی هاست های وارز
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/08/16, 04:12 PM
  2. ایجاد دایرکتوری در دو درایو مجزا با Xampp در ویندوز
    توسط Hawk در انجمن هاستینگ و دومین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/18, 03:25 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/05/30, 09:43 AM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/03, 05:34 AM
  5. مشکلات این چند روز فرانتورک
    توسط mobin.parsian در انجمن هاستینگ و دومین
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/06/16, 11:32 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •