تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31

موضوع: نصب ویبولتین روی لوکال هاست

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    139
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض نصب ویبولتین روی لوکال هاست

    سلام
    من یدونه نرم افزار لوکال هاست به نام wampserver نصب کردم. بعد ویبولتین رو تو قسمت www ریختم بعد به قسمت کانیگ رفتمو اسم دیتابیس رو نوشتم همراه با ایمیل و یوزر پس.
    حالا که به لوکال هاست قسمت ساخت پروژه می رم و روی ویبولتین کلیک می کنم همیچین چیزی میادPublication1.jpg
    حالا باید چی کار کنم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    ادرس رو به این صورت وارد کنید ببینید درست میشه ؟

    کد:
    localhost/نام پوشه ای که فایل های ویبولتین درونش موجوده/install/install.php

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    BETA 1
    نوشته ها
    1,285
    مورد پسند
    376 بار
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 7.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    داداش بايد محتويات پوشه اپلود را بريزيد توي يه پوشه در www
    نه كل فايل vb
    مثلا اينجوري
    www/forum
    فهميدي چي شد؟اگه نفهميدي بگو دوباره بگم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    ادرس رو به این صورت وارد کنید ببینید درست میشه ؟

    کد:
    localhost/نام پوشه ای که فایل های ویبولتین درونش موجوده/install/install.php
    وقتي نفهميد index of يعني چي نمي دونم چجوري مدير شديد!!!

    کاربر مقابل از Mr.Amirhossein بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    139
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    الان با این روشی که گفتید رفتم این صفحه رو آورد
    Publication1.jpg

  6. Top | #5
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    برای ارور class_core , فایل رو باز کنید و سرچ کنید :

    کد:
    Shutdown = vb_shutdown
    و علامت @ را بعد از علامت = وارد کنید یعنی به این صورت باید در بیاد :

    کد:
    $this->shutdown =@ vb_Shutdown: :instance() ;
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    139
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    الان یه صفحه ای شبیه صفحه قبل اومده یه اروری هم داده با متن زیر
    Startup Errors
    Due to the following errors, the install/upgrade can not continue:
    • The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the includes/config.php file
    • Error description: mysql_connect(): Access denied for user 'reza'@'localhost' (using password: YES) E:\wamp\www\upload\includes\class_core.php on line 317

  8. Top | #7
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    اطلاعات رو در فایل config اشتباه وارد کردید
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    139
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    الان رفتم تو قسمت اینستال ولی روی 1 درصد مونده

  10. Top | #9
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    بنده هم با wamp مشکل داشتم

    پیشنهاد میکنم از xampp 1.7.4 استفاده کنید

    بنده با xampp 1.7.4 مشکلی نداشتم و به راحتی نصب شد

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    139
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    اونم دانلود کردم ولی موقع نصب خود نرم افزارش ارور می داد من نرم افزار easy php رو دارم اون بدرد می خوره؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش ویدئویی نصب ویبولتین 5 روی هاست [اختصاصی وبیران]
    توسط NadeR Shah در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/10/02, 04:13 PM
  2. پاسخ: 200
    آخرين نوشته: 2013/08/13, 09:07 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/02/15, 12:22 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 02:58 PM
  5. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/10/01, 12:10 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •