WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: مشکل ارور دیتا بیس در پروفایل کاربران

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    87
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    16

    Exclamation مشکل ارور دیتا بیس در پروفایل کاربران

    درود.وقتی که رو اسم کاربران کلیک میکنم به جای اینکه وارد پروفایلشون بشه ارور دیتا بیس میده.لطفا راهنمایی کنین.

    Untitled.png


    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.1:
    
    Invalid SQL:
    
                SELECT pf.profilefieldcategoryid, pfc.location, pf.*
                FROM profilefield AS pf
                LEFT JOIN profilefieldcategory AS pfc ON(pfc.profilefieldcategoryid = pf.profilefieldcategoryid)
                WHERE pf.form = 0 
                ORDER BY pfc.displayorder, pf.displayorder;
    
    MySQL Error   : Got error 28 from storage engine
    Error Number  : 1030
    Request Date  : Friday, October 18th 2013 @ 06:49:45 AM
    Error Date    : Friday, October 18th 2013 @ 06:49:45 AM
    Script        : تالار گفتمان پردیس Database Error
    Referrer      : تالار گفتمان پردیس
    IP Address    : 2.180.162.98
    Username      : admin
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.32-cll
    ویرایش توسط Patch Master : 2013/10/18 در ساعت 10:41 AM دلیل: تمامی ارور ها باید در پوشش [code] باشند




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    383
    مورد پسند
    77 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    در تنظیمات هک آخرین ارسالات vietvbb تب باارزشترین کاربران غیرفعال کنید.

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,358
    مورد پسند
    3,725 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    521

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alvin313 نمایش پست ها
    در تنظیمات هک آخرین ارسالات vietvbb تب باارزشترین کاربران غیرفعال کنید.
    دوست عزیز همه ی ارور ها که راه حلش این نیست !
    برید توی کانفینگ اولش بعد از <?php کد زیر رو قرار بدید:


    define('DISABLE_HOOKS', true);
    اگر نشد مشکل از سرور هست
    بهتره از یوزر @H0sseiN راهنمایی بگیرید

    3 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    25
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوستان دقیقا منم همین مشکلو دارم

  6. Top | #5
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    6,618
    مورد پسند
    5,974 بار
    نوشته های وبلاگ
    82
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    815

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rezasatrap نمایش پست ها
    درود.وقتی که رو اسم کاربران کلیک میکنم به جای اینکه وارد پروفایلشون بشه ارور دیتا بیس میده.لطفا راهنمایی کنین.

    Untitled.png


    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.1:
    
    Invalid SQL:
    
                SELECT pf.profilefieldcategoryid, pfc.location, pf.*
                FROM profilefield AS pf
                LEFT JOIN profilefieldcategory AS pfc ON(pfc.profilefieldcategoryid = pf.profilefieldcategoryid)
                WHERE pf.form = 0 
                ORDER BY pfc.displayorder, pf.displayorder;
    
    MySQL Error   : Got error 28 from storage engine
    Error Number  : 1030
    Request Date  : Friday, October 18th 2013 @ 06:49:45 AM
    Error Date    : Friday, October 18th 2013 @ 06:49:45 AM
    Script        : تالار گفتمان پردیس Database Error
    Referrer      : تالار گفتمان پردیس
    IP Address    : 2.180.162.98
    Username      : admin
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.32-cll
    دیتابیس شما فضای خالی نداره یا آسیب دیدیه

    به هاستینگ باید تیکت بدید

    http://www.vbulletin.com/forum/forum...-when-using-pm

    نقل قول نوشته اصلی توسط armin2afm0056 نمایش پست ها
    دوستان دقیقا منم همین مشکلو دارم
    برای مشکلتون تاپیک جدید بزنید

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    25
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط vBulletin IR نمایش پست ها
    دوست عزیز همه ی ارور ها که راه حلش این نیست !
    برید توی کانفینگ اولش بعد از <?php کد زیر رو قرار بدید:


    define('DISABLE_HOOKS', true);
    اگر نشد مشکل از سرور هست
    بهتره از یوزر @H0sseiN راهنمایی بگیرید
    آقا دمت گرم درست شد با این کد

    دوست عزیز rezasatrap من نمیتونم پیام بدم...میگه قبل از ارسال 20 پست اجازه ندارید...اگر میخواید بدونید بیاید یاهو تا بگم..اینجا تبلیغ حساب میشه.نام کاربریمو اد کن
    ویرایش توسط armin2afm0056 : 2013/10/18 در ساعت 11:54 AM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از armin2afm0056 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/07/01, 10:10 AM
  4. مشکل در انتقال دیتابیس از ویبلتین 3.8 به 4.2
    توسط m.habili در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/06/15, 12:51 AM
  5. نصب ویبولتین با اطلاعات دیتا بیس قدیم
    توسط 9kia در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/06/07, 08:58 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •