تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19

موضوع: ارور دیتابیس در انجمن!

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0
    سن
    26
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    من نسخه 4.2 رو نصب کردم .اطلاعات دیتابیس رو هم درست وارد کردم ولی دوباره انجمن بالا نمیاد .
    چرا انجمن لود نمیشه ؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    ابگرید کنید به همون ورژن درهاستتون







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0
    سن
    26
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط omid1744 نمایش پست ها
    ابگرید کنید به همون ورژن درهاستتون
    ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید.

    کاربر مقابل از reza7023 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    باید فایل های وبی که باهمون ورزن قبلی که دوباره تو هاست ریختی را با این ادرس ابگرید کنید

    forum.kangavaria.ir/install/install.php

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0
    سن
    26
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ببخشید میشه بگید چه جوری باید آبگرید کنم؟؟

  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    418







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0
    سن
    26
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بازم نشد فقط این ایمیل برام میاد ..

    کد:
    Database error in vBulletin :  mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Access denied for user 'kangavar_forum'@'localhost' (using password: YES) /home/kangavar/public_html/Forum/includes/class_core.php on line 317  MySQL Error   :  Error Number  :  Request Date  : Friday, October 25th 2013 @ 01:14:47 PM Error Date    : Friday, October 25th 2013 @ 01:14:47 PM Script        : http://forum.kangavaria.ir/ Referrer      :  IP Address    : 00000000 Username      :  Classname     : vB_Database MySQL Version :
    ویرایش توسط reza7023 : 2013/10/25 در ساعت 03:42 PM

  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    می خوام برم استراحت درصورت تمایل دسترسی بدید تا براتون حلش کنم.







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  10. Top | #19
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط reza7023 نمایش پست ها
    بازم نشد فقط این ایمیل برام میاد ..

    کد:
    Database error in vBulletin :  mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'kangavar_forum'@'localhost' (using password: YES) /home/kangavar/public_html/Forum/includes/class_core.php on line 317  MySQL Error   :  Error Number  :  Request Date  : Friday, October 25th 2013 @ 01:14:47 PM Error Date    : Friday, October 25th 2013 @ 01:14:47 PM Script        : Index of / Referrer      :  IP Address    : 00000000 Username      :  Classname     : vB_Database MySQL Version :
    این ارور که نشون میده مشخصات دیتابیس که در فایل کانفیگ وارد کردید صحیح نیست. شاید هم دسترسی یوزر را به دیتابیس ندادید.

    2 تشکر توسط:


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/07/01, 10:10 AM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •