تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: چطوری ریدایرکت کردن لینکهارو مثل وب آلفا کنیم؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض چطوری ریدایرکت کردن لینکهارو مثل وب آلفا کنیم؟

    سلام به شما اساتید
    لطفا اگه میشه راهنماییم کنید که چطوری این کار رو انجام بدم.
    مثلا وقتی روی یک لینک تویه این فروم کلیک میشه خوده لینک یه جورایی تو سایت باز میشه.
    و 2تا چیز مشکل که روش نوشته وب آلفا بالا و پایین اون هست.
    اگه رویه لینک زیر کلیک کنید متوجه میشید.
    کد PHP:
    http://go.*******.net/?url=http://forum.iranokb.com 
    اگه میشه راهنماییم کنید که چطوری اون رو اینطوری کنم.
    بجایه ستاره ها اسم اونجارو بنویسید.
    ممنون.
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,766
    مورد پسند
    11,366 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    توی همون سایت آموزشش هست + یه iframe

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ReZaPishgam نمایش پست ها
    سلام به شما اساتید
    لطفا اگه میشه راهنماییم کنید که چطوری این کار رو انجام بدم.
    مثلا وقتی روی یک لینک تویه این فروم کلیک میشه خوده لینک یه جورایی تو سایت باز میشه.
    و 2تا چیز مشکل که روش نوشته وب آلفا بالا و پایین اون هست.
    اگه رویه لینک زیر کلیک کنید متوجه میشید.
    کد PHP:
    http://go.*******.net/?url=http://forum.iranokb.com 
    اگه میشه راهنماییم کنید که چطوری اون رو اینطوری کنم.
    بجایه ستاره ها اسم اونجارو بنویسید.
    ممنون.
    اول ، vbAnonymizer 3.0 رو نصب کن ،

    حالا توی فایل ریجکتش کد زیر رو بزار :

    کد PHP:
    <?php

        $url 
    $_REQUEST['url'];
        if (isset(
    $url)){
            
    header("Location: $url");
        }


    ?>

    کاربر مقابل از OmidX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    داداش ممنون
    ولی من اینو زدم کار نکرد
    یعنی اینکه فقط اون سایت رو باز کرد.
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •