تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 52

موضوع: مشکل ثبت نام کاربران

  1. Top | #41
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    سن
    24
    نوشته ها
    267
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    دوستان من هم از دیروز این مشکل رو دارم این ارور برام میاد اما کاربر عضو میشه

    Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in /home/persianw/public_html/includes/class_dm_user.php(2941) : eval()'d code on line 6
    پیام سیستم

    Unable to add cookies, header already sent.
    File: /home/persianw/public_html/includes/class_dm_user.php(2941) : eval()'d code
    Line: 6




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #42
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    30
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    درود.

    اول فایل های هک رو پاک کنید بعد هم هر چی تیبل در رابطه با اون دیدید .

    اگر هم به ادمین سی پی دسترسی ندارید از config.php هوک ها رو ببندید.

    سلام
    متوجه نشدم ... هک ها رو از کجا پاک کنم به ادمین سی پی دسترسی ندارم ....

  4. Top | #43
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    تنظیمات اصلی انجمن---->تنظیمات cookies و HTTP header
    اضافه کردن HTTP Headers استاندارد
    ببین روی بله هست یا خیر

    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa نمایش پست ها
    سلام
    متوجه نشدم ... هک ها رو از کجا پاک کنم به ادمین سی پی دسترسی ندارم ....
    آموزش غیر فعال کردن سیستم هک و پلاگین با Config.php

    کاربر مقابل از AmirSina بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #44
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    30
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed25 نمایش پست ها
    دروود:
    تنظیمات اصلی انجمن---->تنظیمات cookies و HTTP header
    اضافه کردن HTTP Headers استاندارد
    ببین روی بله هست یا خیر


    آموزش غیر فعال کردن سیستم هک و پلاگین با Config.php
    ممنون از جوابتون
    انجام دادم
    ولی این ارور رو داد :
    Warning: Unterminated comment starting line 3 in /home/isportsi/public_html/xpatogh.com/forum/includes/config.php on line 3

    Fatal error: fatal flex scanner internal error--end of buffer missed in /home/isportsi/public_html/xpatogh.com/forum/includes/config.php on line 3

  6. Top | #45
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    به سررور بگید
    به نظر من مشکل از سرور هست

    کاربر مقابل از AmirSina بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  7. Top | #46
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    30
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed25 نمایش پست ها
    دروود:
    به سررور بگید
    به نظر من مشکل از سرور هست
    سلام دوست عزیز ... اطلاع دادم و درست شد ...
    فقط الان انجمن انگلیسی هست ... فارسی ساز رو کجا و چگونه نصب کنم ؟ نسخه وی بی من 4.1.3 هستش
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  8. Top | #47
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,762
    مورد پسند
    11,363 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ... اطلاع دادم و درست شد ...
    فقط الان انجمن انگلیسی هست ... فارسی ساز رو کجا و چگونه نصب کنم ؟ نسخه وی بی من 4.1.3 هستش
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    من نمیدونم سرچ رو برای چی ساختن

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #48
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    30
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    من نمیدونم سرچ رو برای چی ساختن
    سلام
    حق با شماست باید سرچ میکردم ...

    خوب مشکل فارسی ساز هم برطرف شد الان یه مشکل دیگه داره که هیچ کدوم از تایپیک ها و انجمن ها رو باز نمیکنه و ارور میده :

    404 Not Found

    The resource requested could not be found on this server!
    فقط wصفحه اول انجمن رو باز میکنه ... ممنون میشم راهنمایی کنید

    Www.xpatogh.com/forum

  10. Top | #49
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    30
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    کسی نیست به ما کمک کنه .....

  11. Top | #50
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    وی بی سئو نصب کردید؟

    کاربر مقابل از AmirSina بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •