تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 36

موضوع: هدایت اتوماتیک مهمان ها به صفحه ثبت نام بعد از مدت زمان مشخص

    1. توضیحات هدایت اتوماتیک مهمان ها به صفحه ثبت نام بعد از مدت زمان مشخص »»

      هدایت اتوماتیک مهمان ها به صفحه ثبت نام بعد از مدت زمان مشخص

      نگارش: ، توسط (کاربر اخراجی)

      آخرین زمان حضور: Jul 2013 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2011/04/22 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 0 بار
      پشتیبانی نمی شود

      وارد تنظیمات استایل مورد نظر خود شده و کد زیر را به انتهای کد هیدر اضافه کنید

      کد:
      <if condition="$bbuserinfo['usergroupid'] == 1"> <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="X; url=http://www.yourforumurl.com/forum/register.php"> </if>
      به جای X مدت ثانیه ای که می خواهید بعد از آن مهمان هدایت شود را وارد کنید

      به جای آدرس
      yourforumurl.com/forumهم آدرس انجمن خود ار وارد کنید

      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #22
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1
    سن
    27
    نوشته ها
    250
    مورد پسند
    375 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    38

    پیش فرض

    به قسمت های زیر برید و کد رو بین دو تگ head قرار بدید....

    FORUMHOME
    forumdisplay
    showthread


    من گذاشتم داره کار میکنه میتونید امتحان کنید بعد از 20 ثانیه میره قسمت ثبت نام توی صفحه ثبت نامم اصلا رفرش نمیشه .... البته کدی که مخصوص ورژن 4.1.3 هستش

    www.aniboom.ir/forum

    2 تشکر توسط:


  3. Top | #23
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    361
    مورد پسند
    216 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    46

    پیش فرض

    این کد برای سئو و ایندکس شدن گوگل ضرر نداره؟ منظورم اینه که گوگل رو نمیفرسته به صفحه ثبت نام ؟ اساتید سئو لطفا پاسخ بدن مرسی

  4. Top | #24
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    212 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من هم کاری رو که دوستمون در اولین پست از بالا گفته انجام دادم و شد

  5. Top | #25
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,341
    مورد پسند
    352 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    148

    پیش فرض

    من این کد را ته هدر که اضافه میکنم هنگام ذخیره این پیغام داده میشه چیکار کنم؟
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/functions.php on line 3965

    ـــــــــ اضافه شده ـــــــــ

    پیام سیستم
    The following error occurred when attempting to evaluate this template:
    %1$s
    This is likely caused by a malformed conditional statement. It is highly recommended that you fix this error before continuing, but you may continue as-is if you wish

  6. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    23
    نوشته ها
    1,348
    مورد پسند
    1,147 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 18.0.1025.162
    میزان امتیاز
    161

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shiraz online نمایش پست ها
    من این کد را ته هدر که اضافه میکنم هنگام ذخیره این پیغام داده میشه چیکار کنم؟
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/functions.php on line 3965

    ـــــــــ اضافه شده ـــــــــ

    پیام سیستم
    The following error occurred when attempting to evaluate this template:
    %1$s
    This is likely caused by a malformed conditional statement. It is highly recommended that you fix this error before continuing, but you may continue as-is if you wish


    ورژن 4 هستی؟

    اگه اره از این استفاده کن:

    کد:
    <vb:if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1)">
    <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="X; url=http://www.yourforumurl.com/forum/register.php">
    </vb:if>

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #27
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,341
    مورد پسند
    352 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    148

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط !#Rasam#! نمایش پست ها
    ورژن 4 هستی؟

    اگه اره از این استفاده کن:

    کد:
    <vb:if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1)">
    <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="X; url=http://www.yourforumurl.com/forum/register.php">
    </vb:if>
    ممنون از شما
    متوجه این نبودم که این کد پست اول برای وی بی 3 هستش.
    تست کردم با کد علی آقا که با کد شما یکی بود جواب داد.ممنون

  8. Top | #28
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    لینک انجمن رو بدیم یا لینک ثبت نام انجمن؟

  9. Top | #29
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    31 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    <vb:if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1)"> <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="X; url=http://www.yourforumurl.com/forum/register.php"> </vb:if>

    اونی که قرمز شده لینکت رو بزن

  10. Top | #30
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    191
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 12.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    عالی بود.ممنون

  11. Top | #31
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    23
    نوشته ها
    1,348
    مورد پسند
    1,147 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 18.0.1025.162
    میزان امتیاز
    161

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط yasna نمایش پست ها
    لینک انجمن رو بدیم یا لینک ثبت نام انجمن؟
    کد:
    <vb:if condition="is_member_of($bbuserinfo, 1)">
    <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="X; url=http://www.yourforumurl.com/forum/register.php">
    </vb:if>
    جای http://www.yourforumurl.com/forum ادرس انجمنت رو بذار

    جای X هم عدد بذار که مثلا بعد از چند ثانیه بره تو صفحه ثبت نام




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تغییر اتوماتیک لوگو سایت
    توسط PreSideNt در انجمن دانلود هک ها ، مد ها ، پلاگین ها
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/08/25, 07:11 PM
  2. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/07/04, 07:06 AM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/12/06, 03:43 PM
  4. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/07/02, 09:00 PM
  5. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/01/16, 06:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •