تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 24

موضوع: ••• باز نشدن انجمن و مشکل پیکر بندی هاست

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    28
    موردپسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض ••• باز نشدن انجمن و مشکل پیکر بندی هاست

    سلام
    انجمنم از صبح باز نمیشه و به لینک زیر ردیراکت می شه
    http://www.ashpazaneh.com/install/install.php

    آدرس انجمن
    http://www.ashpazaneh.com

    با میزبان که تماس گرفتم اعلام میکنن مشکل از دیتابیس نیست و پیکر بندی هاست مشکل داره

    کسی هست بتونه راهنمایی کنه که چه کار کنم ؟؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    1,359
    مورد پسند
    455 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    150

    پیش فرض

    به هاست دسترسی داری یکبار هک ها رو غیر فعال کن ببین درست میشه

    کاربر مقابل از Siahkamar بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    28
    موردپسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله دسترسی دارم
    هک جدیدی نصب نکردم
    چطوری هکها رو غیر فعال کنم میشه در حد مبتدی توضیح بدین ؟؟؟

  5. Top | #4
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    1,359
    مورد پسند
    455 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    150

    کاربر مقابل از Siahkamar بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    28
    موردپسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    انجام دادم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد
    این ارور و میده

    XML Parsing Error: unexpected parser state
    Location: jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/omni.ja!/chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml
    Line Number 308, Column 50: <div id="ed_netReset">&netReset.longDesc;</div>
    -------------------------------------------------^

  7. Top | #6
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    1,359
    مورد پسند
    455 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    150

    پیش فرض

    اخرین تغییری که انجام دادین چی بوده؟


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    28
    موردپسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    جدیداً هیچی
    دیشب آخر وقت ارور دیتابیس داد بعد هم خودش درست شد
    صبح که سایت و باز کردم بالا نمیومد
    الان هم نه سایت باز میشه نه c panel
    فقط به هاست دسترسی دارم

  9. Top | #8
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    1,359
    مورد پسند
    455 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    150

    پیش فرض

    به هاست تیکت بزن بگو بررسی کنن


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    28
    موردپسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تیکت زدم
    همون صحبتهای پست اول و کردن
    یعنی دیشب گفتن باید ریپیر بشه ولی صبح میگن بررسی کردیم مشکل از پیکر بندی فایلاتونه
    و گفتن با متخصص ویبیلتون مشورت کنید

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ashpazaneh نمایش پست ها
    انجام دادم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد
    این ارور و میده

    XML Parsing Error: unexpected parser state
    Location: jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/omni.ja!/chrome/toolkit/content/global/netError.xhtml
    Line Number 308, Column 50: <div id="ed_netReset">&netReset.longDesc;</div>
    -------------------------------------------------^
    این ارور رو در کجا میده ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تاپیک جامع درخواست پارسی سازی و راست به چپ کردن قالبهای ورژن 4
    توسط Mr.FranK در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2014/01/29, 02:08 PM
  2. درخواست هک قرار دادن اسم تاپیک در تاپیکی دیگر
    توسط fario در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2013/09/18, 09:36 PM
  3. درخواست هک افراد حاضر در تاپیک
    توسط MR.AA در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/09/16, 12:53 PM
  4. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/12/09, 05:34 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/10/09, 10:15 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •