تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل پس از انتقال سرور

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    m
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با درود خدمت دوستان
    من سرور سایتمو کامل بک اپ گیری کردم و منتقل کردم و متاسفانه هرکاری که به ذهنم میاد انجام میدم اوکی نمیشه

    انجمن رسانه هفت Database Error

    ارور دیتابیس میده انگار

    کارایی که انجام دادم : رمز دیتابیس رو تغییر دادم و وارد کردم به فایل کانفیگ جواب نداد . یه دیتابیس جدید ساختم دیتابیس قبلی رو ایمپورت کردم جواب نداد . تو phpmyadmin بنا به اموزش های قبلی دنبال table setting گشتم پیدا نمیکنم همچین چیزیو من از ورژن 4.2 استفاده میکنم

    یه انجمن دیگه نصب کردم و فایل های دیتابیس انجمن اصلی رو ایمپورت کردم اخطار زبان داد که بنا به اموزش های قبلی intall , tools.php رو سر جاشون گذاشتم

    http://sevenmedia38.ir/Forum/admincp/tools.php

    ولی بازم حل نشد

    هرکار میکنم نمیشه خواهشا یکی یه راه حلی بگه دیگه خسته شدم

    کسی نبود کمکم کنه ؟
    ویرایش توسط eng_alireza : 2013/11/11 در ساعت 06:36 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    درود
    به ایمیل اروری اومده ؟
    +
    حجم دیتابیس چقدر هست ؟

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    m
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    3mb ناقابل

    ایمیلی نیومده

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    m
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کسی نبود این مشکل ما دوای دردشو بدونه یعنی ؟

  6. Top | #5

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    m
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    پس از کلی ور رفتن مشکل حل کردم بخش مدیریت و اینا کامل بالا میاد فقط میزنم انجمن بالا بیاد

    http://mysm.ir/Forum/forum.php


    Warning: require_once(vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php): failed to open stream: No such file or directory in ..../global.php(37) : eval()'d code on line 5

    Fatal error: require_once(): Failed opening required 'vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /public_html/Forum/global.php(37) : eval()'d code on line 5


    ارور میده کسی میتونه کمکم کنه ؟
    این

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,682
    مورد پسند
    1,094 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    194

    پیش فرض

    مشکل از هک
    vietvbb هست غیر فعالش کنید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/10/22, 04:02 PM
  2. ایجاد مشکل پس از نصب هک
    توسط weather در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/07/07, 02:08 PM
  3. خالی کردن پس زمینه
    توسط WikiApple در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/05/24, 02:26 PM
  4. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/11/26, 03:29 PM
  5. دانلود 3 پس زمینه آرامگاه کوروش بزرگ
    توسط persianstyle در انجمن گرافیکی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/21, 07:32 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •