تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: مشکل با قرار دادن عکس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    166
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض مشکل با قرار دادن عکس

    دوستان وقتی عکس رو قرار میدم این ارور رو میده :

    <br /><strong>Warning</strong>: tempnam() [<a href='function.tempnam'>function.tempnam</a>]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): ([path]:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in <strong>[path]/includes/class_upload.php</strong> on line <strong>275</strong><br /><br /><strong>Warning</strong>: fopen() [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: Filename cannot be empty in <strong>[path]/includes/class_upload.php</strong> on line <strong>281</strong><br />error: Upload failed due to failure writing temporary file.
    داستان چیه ؟





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,031
    مورد پسند
    599 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    120

    پیش فرض

    چه عکسی اواتار؟ عکس پست؟ و یا غیره حداقل یه توضیحی بده
    به دنبال بازی های کم حجم با حالی هستید؟
    یه سر بزنید پشیمون نمیشید


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    166
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    تو پست دوست عزیز.
    وقتی میخام پست بدم و عکس رو از url میخوام قرار بدم این ارور رو میده.


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,031
    مورد پسند
    599 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    120

    پیش فرض

    آپگرید وی بی و یا افزونه جدیدی نصب کردی؟
    به دنبال بازی های کم حجم با حالی هستید؟
    یه سر بزنید پشیمون نمیشید


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    166
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    عزیز ربطی نداره چون من همین اسکریپت رو تو لوکال تست کردم مشکلی نداشت ... . ولی رو هاست مشکل داره.


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    166
    مورد پسند
    13 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    دوستان من همچنان این مشکل رو دارم ! چه طور درستش کنم ؟

    دوستان من همچنان این مشکل رو دارم ! چه طور درستش کنم ؟
    ویرایش توسط Witch King : 2013/11/19 در ساعت 07:07 PM دلیل: ادغام دو پست


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •