تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 25 از 25

موضوع: دانلود استایل اختصاصی VBIran Erratic

    1. توضیحات دانلود استایل اختصاصی VBIran Erratic »»

      دانلود استایل اختصاصی VBIran Erratic

      نگارش: 1 ، توسط (مسئول فروشگاه)

      آخرین زمان حضور: Jul 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2013/11/16 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 68 بار
      پشتیبانی می شود

      درود
      اول قرار بود این استایل برای کاربران ویژه باشه که از اونجایی که این استایل توسط بنده کد نویسی شده٬ قرار شد به عنوان اولین قالب٬ عمومی قرارش بدم. پس این اولین قالب بنده هست دیگه خودتون تا آخرش برید

      خلاصه ...

      اشکرین شات ها





      پیوست شد

      - برای کادر بندی تعداد نوشته های وبلاگ به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      - برای کادر بندی تشکر به جستجوی قالب بروید و post_thanks_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با کد های زیر عوض کنید:
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>
      - برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>

      دانلود رایگان دانلود استایل اختصاصی VBIran Erratic از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #22
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    242
    مورد پسند
    144 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.116
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    خیلی زیباست...

    خسته نباشی

  3. Top | #23
    041
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    84
    مورد پسند
    17 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    سلام

    در قسمت پروفایل اگر از زیبا سازی پروفایل استفاده بشه فونت ها خیلی بزرگ میشن چجور میشه حالت نورمالش کرد؟

  4. Top | #24
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    21
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 33.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود بر استاد گرامی
    فوق العاده جالب بود این پوسته
    من اونو روی سایتم گذاشتم
    دو تا سوال :
    اول ) مشخصات یک شخص رو که نشون می ده نوشته ها توی یک خط نیستند . چه باید بکنم ؟ عکسو نگاه کن
    aaaa.png
    دوم ) من یه دونه از این پوسته رو روی یک سایت روی لوکال نصب کردم .می خوام روی اون دو قسمت پایین صفحه رو حذف کنم . اجازش هست ؟؟؟؟ و چطوری اینکارو بکنم ؟؟؟
    bb.png
    سوم ) می خوام کاربرام بتونن یه عکس بزرگ بزارن و اسمشون بزرگتر دیده بشه . تا زیباتر بشه . مثه عکس زیز . چجوری اینکارو بکنم ؟
    cc.png
    چهارم ) آیا میشه تاریخ عضویت طرف رو به شمسی نشون بده ؟
    ببخشید گفتم دو سوال اما چهار تا شد .
    متشکر می شم پاسخ بدید

  5. Top | #25
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,802 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 33.0
    میزان امتیاز
    266

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط majid62157 نمایش پست ها
    درود بر استاد گرامی
    فوق العاده جالب بود این پوسته
    من اونو روی سایتم گذاشتم
    دو تا سوال :
    اول ) مشخصات یک شخص رو که نشون می ده نوشته ها توی یک خط نیستند . چه باید بکنم ؟ عکسو نگاه کن
    aaaa.png
    دوم ) من یه دونه از این پوسته رو روی یک سایت روی لوکال نصب کردم .می خوام روی اون دو قسمت پایین صفحه رو حذف کنم . اجازش هست ؟؟؟؟ و چطوری اینکارو بکنم ؟؟؟
    bb.png
    سوم ) می خوام کاربرام بتونن یه عکس بزرگ بزارن و اسمشون بزرگتر دیده بشه . تا زیباتر بشه . مثه عکس زیز . چجوری اینکارو بکنم ؟
    cc.png
    چهارم ) آیا میشه تاریخ عضویت طرف رو به شمسی نشون بده ؟
    ببخشید گفتم دو سوال اما چهار تا شد .
    متشکر می شم پاسخ بدید
    برای مورد اول باید کمی CSS بلد باشید تا بتونید کادر بندیش کنید

    دوم اینکه در لوکال فک نکنم مشکلی داشته باشه

    سوم اینکه باید از قسمت تنظیمات گروه کاربری گروه های کاربری مورد نظرتون رو براشون اندازه های دلخواه بزارید در قسمت طول و عرض آواتار

    بله با یک پلاگین شمسی سازی میشه سرچ کنید در فروم هست

    نقل قول نوشته اصلی توسط 041 نمایش پست ها
    سلام

    در قسمت پروفایل اگر از زیبا سازی پروفایل استفاده بشه فونت ها خیلی بزرگ میشن چجور میشه حالت نورمالش کرد؟
    لینک فروم و یوزر تست قرار بدید..

  6. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    21
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 33.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود بر اساتید گرامی
    یه سوال
    من این قالبو نصب کردم . دو تا مشکل دارم
    اول اینکه وقتی ثبت نام کاربران را غیر فعال می کنم هم گزینه ثبت نام و هم گزینه ورود مخفی می شه. یعنی کاربران دیگر جایی برای ورود ندارند و گزینه ورود هم مخفی می شه . چه کنم ؟
    دوم اینکه چرا برخی وقتا سایتم بالا نمیاد ؟ هیچ کاری نمی کنم یهو خودش بعد یه مدتی درست می شه ؟؟
    متشکر می شم اگه لااقل سوال اولمو سریعتر جواب بدید

    درود بر اساتید گرامی
    یه سوال
    من این قالبو نصب کردم . دو تا مشکل دارم
    اول اینکه وقتی ثبت نام کاربران را غیر فعال می کنم هم گزینه ثبت نام و هم گزینه ورود مخفی می شه. یعنی کاربران دیگر جایی برای ورود ندارند و گزینه ورود هم مخفی می شه . چه کنم ؟
    دوم اینکه چرا برخی وقتا سایتم بالا نمیاد ؟ هیچ کاری نمی کنم یهو خودش بعد یه مدتی درست می شه ؟؟
    متشکر می شم اگه لااقل سوال اولمو سریعتر جواب بدید
    ویرایش توسط majid62157 : 2014/12/06 در ساعت 11:43 AM دلیل: ادغام دو پست

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. استایل بسیار زیبای نیلی VBIran NiliCp - برای AdminCp (اختصاصی VBIran)
    توسط Mr.AliAsghar در انجمن دانلود قالب های ادمین سی پی
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2015/03/07, 04:30 PM
  2. پاسخ: 38
    آخرين نوشته: 2014/10/29, 01:14 PM
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/11/02, 11:00 PM
  4. پیش نمایش استایل VBIran z (اختصاصی وی بی ایران)
    توسط Designer در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 37
    آخرين نوشته: 2013/10/05, 03:19 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •