تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: گذاشتن یک iframe در صفحه اختصاصی چگونه است ؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    336
    مورد پسند
    93 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    38

    Question گذاشتن یک iframe در صفحه اختصاصی چگونه است ؟

    سلام دوستان من ی فروشگاه کارت شارژ از سایت ####### دارم

    میخوام آدرسی که صفحش باز میشه به آدرس سایت خودم باشه
    یعنی میخوام این لینکی که آدرسش اینجوریه : charge.#######.ir/GGcharge
    صفحشو به صورت مستقیم بیارم به این شکل : green-galaxy/charge

    کد آیفریمشم داده خود پی لاین ولی نمیدونم چجوری باید کدشو در اون صفحه ای که ساختم بذارم تا به اون آدرس شناخته شه

    ممنون میشم راهنمایی کنید




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    ی فایل به نام charge در روتتون ایجاد کنید

    فایل PHP که پیوست کردم رو درونش آپلود کنید!

    در آخر مثل این میشه » فروشگاه شارژ ایکس باکس ایران
    همین
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

    2 تشکر توسط:




  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    336
    مورد پسند
    93 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    38

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    ی فایل به نام charge در روتتون ایجاد کنید

    فایل PHP که پیوست کردم رو درونش آپلود کنید!

    در آخر مثل این میشه » فروشگاه شارژ ایکس باکس ایران
    همین
    من ی پوشه به اسم charge از ساب دامین ایجاد کردم فایل ایندکسو که دادید هم آپلود کردم
    ولی الان هم charge.asemoniha.com و هم asemoniha.com/charge صفحه سفید میاره

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Pink Panther نمایش پست ها
    من ی پوشه به اسم charge از ساب دامین ایجاد کردم فایل ایندکسو که دادید هم آپلود کردم
    ولی الان هم charge.asemoniha.com و هم asemoniha.com/charge صفحه سفید میاره
    کد های توشو عوض کردید؟

    کد هاش تو پنل پی لاین موجوده خیلی سادس و به درستی هم عمل میکنه

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    336
    مورد پسند
    93 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    38

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    کد های توشو عوض کردید؟

    کد هاش تو پنل پی لاین موجوده خیلی سادس و به درستی هم عمل میکنه

    اسم فروشگاهو از پنل پی لاین عوض کردم و در فایل اینکس فایلی که بهم داد یعنی

    کد:
    <?php echo  file_get_contents('http://charge.#######.ir/shop-Asemoniha'); ?>
    رو قرار دادم
    خود به خود درون پوشه شارژی که ساختم یه فایل eror_log هم درست شده
    و ساب دامین رو هم که ریدایرکت میکنم صفحه سفید میاد باز

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Pink Panther نمایش پست ها
    اسم فروشگاهو از پنل پی لاین عوض کردم و در فایل اینکس فایلی که بهم داد یعنی

    کد:
    <?php echo  file_get_contents('http://charge.#######.ir/shop-Asemoniha'); ?>
    رو قرار دادم
    خود به خود درون پوشه شارژی که ساختم یه فایل eror_log هم درست شده
    و ساب دامین رو هم که ریدایرکت میکنم صفحه سفید میاد باز
    اون فایل eror_log رو دیلیت کنید

    نشد باید از html استفاده کنید

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    336
    مورد پسند
    93 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    38

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    اون فایل eror_log رو دیلیت کنید

    نشد باید از html استفاده کنید

    خیر نشد باز هم صفحه سفید باز میکنه :
    http://www.asemoniha.com/charge/

    مشکل از هاسته که اینگونه باز میشه ؟

    با html چگونه هست ؟ آدرس بصورت اختصاصی درست میشه ؟

  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Pink Panther نمایش پست ها
    خیر نشد باز هم صفحه سفید باز میکنه :
    http://www.asemoniha.com/charge/

    مشکل از هاسته که اینگونه باز میشه ؟

    با html چگونه هست ؟ آدرس بصورت اختصاصی درست میشه ؟
    شاید به فایل های پی اچ پی گیر بده

    وی بی سئو روی فرومتون نصب دارید؟

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    336
    مورد پسند
    93 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    38

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    شاید به فایل های پی اچ پی گیر بده

    وی بی سئو روی فرومتون نصب دارید؟

    بله نصب هست

    نقل قول نوشته اصلی توسط Pink Panther نمایش پست ها
    بله نصب هست
    راستی ی سوال !!
    تو همون پوشه نباید یک فایل .htaccess ایجاد کنم و دسترسی بهش بدم ؟؟؟
    ویرایش توسط Pink Panther : 2013/11/20 در ساعت 01:58 PM دلیل: ادغام دو پست

  11. Top | #10
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Pink Panther نمایش پست ها
    بله نصب هست
    htaccess که پیوست کردم رو توی فایل charge آپلود کنید

    درست نشد از html استفاده کنید
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درخواست بی بی کد IFrame
    توسط loverha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/01/27, 10:15 PM
  2. درخواست مشورت در مورد چگونگی شرطی کردن دستور iframe..
    توسط کلبه دار در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/08, 02:41 AM
  3. در خواست درجه اختصاصی
    توسط [email protected]$a در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2012/08/29, 09:13 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 07:25 PM
  5. درخواست طرّاحی اختصاصی قالب برای دردونه..
    توسط کلبه دار در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/09/18, 04:21 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •