تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: مشکل در عنوان سایت

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.57
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض مشکل در عنوان سایت

    سلام علیکم
    عزیزان من هر چی میگم عدد او عنوانم افتاده میگند نه ...
    با دو تا مرورگر تست کردم بازم هست ...
    ملاحضه کنید :


    ادرس سایتم زیر اواتارم هست ...
    بعضی ها میگند برای من نمایش داده نمیشه ... ولی پس این چیه؟
    مرورگر : کروم

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    876
    مورد پسند
    349 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 31.0.1650.57
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    درسته نمایش داده میشه

    از تو اتنظیمات بعدش ادرس انحجمن اونجا مطمئن هستید این 2222 ها نوشته نیست؟؟

  4. Top | #3
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    از عنوان مناسب استفاده کنید . - اصلاح شد
    -
    در رابطه با سئوالتون هم . چنین چیزی در عنوان وجود ندارد
    -
    با مروگر دیگری تست کنید .
    w w w . p 30 w e b . o r g

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.57
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    اره داداش مطمئنم که چیزی بجز اسم تالار نیست ...
    اقا با مرورگر دیگری هم تست کردم ولی بازم نمایش داده میشه !!!!

    + یک سوال دیگه هم دارم گفتم الکی تاپیک نزنم ...
    - من انجمن خصوصی رو ساخت ممم یعنی تو ویرایش مجوز ها هم همه چیزش رو درست کردم ...
    ولی مهمان ها میتونند ببینند ...

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    876
    مورد پسند
    349 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 31.0.1650.57
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    وقتی میخوانید انجمنش رو درست کنید نوشته این انجمن خصوصی باشد رو بله کن

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.57
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    اصلا نداره همچین گزینه ای رو !!!!!!

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  8. Top | #7
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    در رابطه با مشکل عنوانتون . کش هاتون رو پاک کنید .ببینید مشکل رفع میشه ؟
    -
    همچنین به صورت مهمان تست میکنید ویا با یوزر خودتون ؟
    w w w . p 30 w e b . o r g

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.57
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    کش رو خالی کردم ...
    کاربر بیرجند هم دیدید که ... اون هم مشاهده میکنه
    هم بصورت همان و هم با یوزر تست کردم ... اعداد نشون داده میشه

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  10. Top | #9
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    به احتمال زیاد کش هاتون رو کامل خالی نمیکنید .
    من با کروم و فایر فاکس تست کردم . چنین مشکلی وجود ندارد . در قسمت کد قسمت عنوان هم چنین چیزی وجود ندارد .
    به روش زیر کش هاتون رو خالی کنید .
    ctrl+shift+delete
    قسمت time range to clear رو بر روی every things تنظیم کنید ودر نوار کشویی قسمت details هم همه موارد رو تیک بزنید و بر روی clear کلیک کنید .
    w w w . p 30 w e b . o r g

  11. Top | #10
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    در همون صفحات خود تاپیک میگشتید به جواب میرسیدید

    به دنبال کد :

    کد:
    <title>222222222{vb:raw vboptions.bbtitle}</title>
    و 222222222 رو حذف کنید

    در قالب FORUMHOME

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پست بیت اختصاصی سام سایت(بسیار زیبا)عیدی سام سایت
    توسط samsilte در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2012/08/23, 03:14 PM
  2. پست بیت اختصاصی سام سایت(بسیار زیبا)عیدی سام سایت (ورژن3)
    توسط sorathost در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/05/24, 10:13 AM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/13, 06:52 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/12, 01:49 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •