تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: لود نشدن هیچ قالبی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    219
    مورد پسند
    48 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض لود نشدن هیچ قالبی

    سلام خدمت دوستان

    من سرور انتقال دادم و کارای دیتابیس رو انجام دادیم
    یعنی دیتابیس جدید ساختیم چون پیشوند دیتابیس عوض شده بود.

    الان هر قالبی نصب میکنم اینطوری میشه :

    http://forum.gemsoft.ir/forum.php

    اگه ممکنه کمک کنید




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    یه بار قالب رو کلا پاک کنید و مجدد نصب کنید ببینید درست میشه ؟

    + یه بار به همین ورژنی که دارید آپگرید کنید

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    219
    مورد پسند
    48 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    یه بار قالب رو کلا پاک کنید و مجدد نصب کنید ببینید درست میشه ؟

    + یه بار به همین ورژنی که دارید آپگرید کنید
    میگم که هر قالبی رو نصب میکنم اینطوری میشه...
    ممکنه شما زحمتشو بکشید؟؟؟ اطلاعات رو پ.خ کنم؟

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    هک ها رو غیرفعال کنید و ببینید مشکل حل میشه؟

    کاربر مقابل از Amirhossein2015 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    219
    مورد پسند
    48 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    آخه قالبی که قبلا داشتم روش کار میکنه و مشکلی نداره
    فقط میخوام قالب vbiranplus رو نصب کنم
    من اطلاعات رو پ.خ میکنم لطفا اوکی کنید

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein2015 نمایش پست ها
    هک ها رو غیرفعال کنید و ببینید مشکل حل میشه؟
    اطلاعات دسترسی هاست و فروم براتون پ.خ شد.

    با تشکر
    ویرایش توسط AliFatehi : 2013/12/06 در ساعت 11:13 AM دلیل: ادغام دو پست

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    219
    مورد پسند
    48 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    ممکنه کسی از دوستان کمکم کنه؟؟؟؟
    انجمنم بلا استفاده شده لطفا

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    219
    مورد پسند
    48 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    خلاصه بعد از 3 روز جوابی نگرفتم

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    492

    پیش فرض

    اگه بعد از انتقال سرور این مشکل پیش اومده احتمالا سرور جدید بصورت ناقص اطلاعات شما رو ریستور کردن

    کاربر مقابل از DaQooN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    219
    مورد پسند
    48 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 30r.L!nuX نمایش پست ها
    اگه بعد از انتقال سرور این مشکل پیش اومده احتمالا سرور جدید بصورت ناقص اطلاعات شما رو ریستور کردن
    خوب یکی از قالبارو لود میکرد فکر میکنم مشکل از جای دیگه باشه...
    چون دیتابیس ها عوض شده میگم شاید جای دیگه هم باید اطلاعات دیتابیس رو وارد کنیم؟
    با آپگرید به 4.2.1 ممکنه درست بشه؟

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    v4.2.0.Patch.Level.3
    نوشته ها
    543
    مورد پسند
    363 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.0.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    برای انجمن من هم قبلا بعد از انتقال این مشکل بوجود اومد

    معمولا با ریستور شدن سرور این مشکل بوجود میاداگه بکاپ قدیمی تری دارید اون رو هم امتحان کنید

    یه سوال :

    اگه انتقال دادید از هاست رایگان به پولی انتقال دادید یا از هاست پولی؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •