تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: Error عجیب؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض Error عجیب؟

    با سلام

    من میخوام کد Histats در قمست فوتر قال بزارم ولی نمیشه و اررور میده



    چی کار کنم

    با تشکر
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    داداش وقتی می خوای یک کدی را بزاری ببین کد کامل هست ، از نظر دستوری

    مثلا این خطا مال این مورد هست که تگی که باز هست را نبستی مثلا

    کد:
    <div>
    یک تگ قالب بندی هست که در انتها بایستی تگ را ببندی مانند


    کد:
    <div/>
    یا تگ های دیگه که ....

    یکی برای باز کردن و دیگری برای بستن تگ . حالا تو اون کد بگرد ببین کدوم تگ بسته نیست .

    موفق باشی

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این رو میدونم

    کد PHP:
    <!-- Histats.com  START  (standard)-->
    <
    script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
    <a href="http://www.histats.com" target="_blank" title="invisible hit counter" ><script  type="text/javascript" >
    try {Histats.start(1,1476275,4,1029,150,25,"00000100");
    Histats.track_hits();} catch(err){};
    </script></a>
    <noscript><a href="http://www.histats.com" target="_blank"><img  src="http://sstatic1.histats.com/0.gif?1476275&101" alt="invisible hit counter" border="0"></a></noscript>
    <!-- Histats.com  END  --> 

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    کدهات رو بریز تو فرونت ببین کجاش مشکل داره

    کاربر مقابل از Overlord بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تست کردم هیچ جاش مورد نداره

  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,669
    مورد پسند
    54,772 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    درود.

    احتمالاً کد رو ناقص کپی میکنید .
    شما وقتی این کد رو نمیذارید و footer رو ذخیره میکنید ذخیره میشه ؟!
    میتونید xml رو export کنید بعد دستی با ادیتور کد رو قرار بدید و دوباره ایمپورت کنید .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چرا کلیجا error میده؟!!
    توسط PERS!AN در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/11, 01:24 AM
  2. error
    توسط excalibur9670m در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/09/11, 04:40 PM
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 07:45 AM
  4. db error
    توسط Hawk در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/18, 05:30 AM
  5. Database error in vBulletin این error چیکار کنم
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 01:31 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •