تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: ارور دیتابیس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض ارور دیتابیس

    هاست مشکل فنی داشت که یکی دو روز سایت قطع بود الان که درست شده ویبولتین ارور دیتابیس میده.چکار کنم حل بشه؟
    نزدیک دوماه هیچ هکی با دستکاری رو ویبولتین نکردم .
    به هاست هم تیک دادم میگه ببین جداول دیتابیس کامله یا نه ؟
    موقعه ای با اکسپلوره باز میشه پایین صفحه همچین اخطاری میده
    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.1:
    
    
    Invalid SQL:
    
    
                REPLACE INTO datastore
                    (title, data, unserialize)
                VALUES
                    ('birthdaycache', 'a:4:{s:4:\"day1\";s:10:\"2013-12-30\";s:4:\"day2\";s:10:\"2013-12-31\";s:6:\"users1\";a:0:{}s:6:\"users2\";a:0:{}}', 1);
    
    
    MySQL Error   : Got error -1 from storage engine
    Error Number  : 1030
    Request Date  : Monday, December 30th 2013 @ 02:57:16 PM
    Error Date    : Monday, December 30th 2013 @ 02:57:16 PM
    Script        : http://forum.******.ir/index.php
    Referrer      : 
    IP Address    : *.***.149.119
    Username      : **********
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.34-cll

    اینم متن ایمیل ارور دیتابیس که مال 20 روز پیشه
    کد:
    Database error in vBulletin :
    
    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Too many connections
    /home/******/public_html/forum/includes/class_core.php on line 317
    
    MySQL Error   :
    Error Number  :
    Request Date  : Tuesday, December 10th 2013 @ 12:56:39 PM
    Error Date    : Tuesday, December 10th 2013 @ 12:56:44 PM
    Script        : http://******.ir/forum/
    Referrer      : http://*****.ir/
    IP Address    :**.***.218.18
    Username      :
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version :




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    418

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  4. Top | #3
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    یکبار از بخش تعمیرات جداول را بهینه سازی کنید. اگر نشد مشکل از سرور شماست.

    3 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    یکبار از بخش تعمیرات جداول را بهینه سازی کنید. اگر نشد مشکل از سرور شماست.
    درست نشد با تعمیرات بعضی ok میشن بعضی Operation failed به مدیر هاست بگم چکار کنه؟
    همچبن ارور تغییر نامی هم میده برای هرکدوم
    Error: Error on rename of './Name Database/bbcode' to './Name Database/#sql2-1c9a-1c53e' (errno: -1
    این گزینه تو تعمیرات چکار میکنه ازش استفاده کنم؟
    درست کردن ایندکس های یگانه ؟
    ویرایش توسط jomok5800 : 2013/12/30 در ساعت 04:03 PM

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 7.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مدیر هاست زد دیتابیس ترکوند
    حالا مجبورم وی بی دو باره نصب کنم یا دیتابیس جدید بسازم تا ارور دیتابیس نده حالا چطوری اطلاعات دیتابیس مثل یوزرا و مطالب انتقال بدم به دیتابیس جدید؟

  7. Top | #6
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    1,359
    مورد پسند
    455 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    150

    پیش فرض

    رو اون سرور بازم جواب نخواهد داد
    ارور 317 مربوط به عدم کشش و ساپورت هاست با سنگین شدن انجمن و یا بالا رفتن بازدید هست

    کاربر مقابل از Siahkamar بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 7.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Siahkamar نمایش پست ها
    رو اون سرور بازم جواب نخواهد داد
    ارور 317 مربوط به عدم کشش و ساپورت هاست با سنگین شدن انجمن و یا بالا رفتن بازدید هست
    بازدید اونقدر نداشته که بخواد فشار بیاره هنوز دوماه میگذره .قبل گفتن وی بی سئو فشار میاره که مجبور شدم حذف کنم .
    حالا چطوری یوزرا و مطابشون دوباره تو یه دیتابیس جدید وارد کنم ؟

  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط jomok5800 نمایش پست ها
    بازدید اونقدر نداشته که بخواد فشار بیاره هنوز دوماه میگذره .قبل گفتن وی بی سئو فشار میاره که مجبور شدم حذف کنم .
    حالا چطوری یوزرا و مطابشون دوباره تو یه دیتابیس جدید وارد کنم ؟
    از phpmyadmin میتونید از تیبل های مورد نظر اکسپورت بگیرید . از اسکریپت impex هم میتونید استفاده کنید برای ادغام دو دیتابیس ویبولتین

    2 تشکر توسط:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 7.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    از phpmyadmin میتونید از تیبل های مورد نظر اکسپورت بگیرید . از اسکریپت impex هم میتونید استفاده کنید برای ادغام دو دیتابیس ویبولتین
    می تونم فقط یوزرا و مطالبشون از دیتابیس قبلی بردارم و تو دیتابیس جدید قرار بدم یا فقط بزنم ادغام بشن .
    چون بخاطر اون ارور گفتم فقط این دو قسمت بردارم تا ارور از بین بره

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,084
    مورد پسند
    862 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    بکاپ ندارن؟
    اگه بکاپ گرفتن بگین ریستور کنن
    مشاهده تعرفه میزبانی وب cpanel با وب سرور لایت اسپید
    فروش سرورهای اختصاصی و مجازی از دیتاسنتر های xlhost و redstation
    فناوری اطلاعات هنترز ،
    TARIMEHR , Henterz.Com


    نابرده رنج ، گنج میسر نمیشود

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  3. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  4. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •