WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: سوال در مورد ویبولتین

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض سوال در مورد ویبولتین

    سلام خدمت دوستان
    من یه سوال داشتم
    میخواستم بدونم برای ویبولتین این امکان وجود داره مثل ورزش3 یه قسمت تو صفحه اصلی انجمن ساخت به اسم نتایج زنده بعد رو اون کلیک کنی نتایج زنده بازی هارو اعلام کنه
    کد نتایج زنده موجود هست من فقط مشکلم اینه که این صفحه میشه ساخت یا نه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    1,359
    مورد پسند
    456 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    153

    پیش فرض

    میشه از نوار کناری یا سایدبار وی بی استفاده کرد

    کاربر مقابل از Siahkamar بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Siahkamar نمایش پست ها
    میشه از نوار کناری یا سایدبار وی بی استفاده کرد
    نه اون کوچیکه
    قالبم خراب میکنه
    میخوام یه صفحه جدا باشه

  5. Top | #4
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    1,359
    مورد پسند
    456 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    153

    پیش فرض

    یه صفحه جدا براش تعریف و طراحی کنید

    کاربر مقابل از Siahkamar بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,336
    مورد پسند
    4,797 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    649

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SAHAND.I نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان
    من یه سوال داشتم
    میخواستم بدونم برای ویبولتین این امکان وجود داره مثل ورزش3 یه قسمت تو صفحه اصلی انجمن ساخت به اسم نتایج زنده بعد رو اون کلیک کنی نتایج زنده بازی هارو اعلام کنه
    کد نتایج زنده موجود هست من فقط مشکلم اینه که این صفحه میشه ساخت یا نه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    آموزش ساختن یک صفحه جدید بدون استفاده از پلاگین و فایل php ( وی بی 4 )

    یک نمونه از ورژن 3 قرار بدید .

    کاربر مقابل از Dastyar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Capit4n نمایش پست ها
    داداش صفحه جدیدو ساختم
    الان باید چیکار کنم که اون کدهارو بذارم تو اون صفحه؟؟؟

  8. Top | #7
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    704
    مورد پسند
    685 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    دوست عزیز یه نگاه به این تاپیک بنداز ببین چیزی که مد نظرت هست رو میتونی ازش در بیاری یا نه.

    شبیه به موردی هست که دوستمون معرفی کردن. محلی برای وارد کردن کد مورد نظر رو بهتون میده.

    آموزش ایجاد صفحه مجزا با قالب انجمن - ویبولتین 4

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaD.LooTi نمایش پست ها
    دوست عزیز یه نگاه به این تاپیک بنداز ببین چیزی که مد نظرت هست رو میتونی ازش در بیاری یا نه.

    شبیه به موردی هست که دوستمون معرفی کردن. محلی برای وارد کردن کد مورد نظر رو بهتون میده.

    آموزش ایجاد صفحه مجزا با قالب انجمن - ویبولتین 4
    اینم که کلا صفحه باز نمیشه
    اینم ادرسش
    http://www.baxiranfc.com/test.php

  10. Top | #9
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    704
    مورد پسند
    685 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    اگر مشکل صفحه سفید رو دارید محتویات هر دو قسمت رو با این کدها عوض کنید.

    به جای اسم قالب نام صفحه خودتون رو وارد کنید.

    فایل php
    کد PHP:
     <?php

    // ####################### SET PHP ENVIRONMENT ###########################
    error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);

    // #################### DEFINE IMPORTANT CONSTANTS #######################

    define('THIS_SCRIPT''اسم قالب');
    define('CSRF_PROTECTION'true);  
    // change this depending on your filename

    // ################### PRE-CACHE TEMPLATES AND DATA ######################
    // get special phrase groups
    $phrasegroups = array();

    // get special data templates from the datastore
    $specialtemplates = array();

    // pre-cache templates used by all actions
    $globaltemplates = array('اسم قالب',
    );

    // pre-cache templates used by specific actions
    $actiontemplates = array();

    // ######################### REQUIRE BACK-END ############################
    require_once('./global.php');

    // #######################################################################
    // ######################## START MAIN SCRIPT ############################
    // #######################################################################

    $navbits construct_navbits(array('' => 'اسم قالب'));
    $navbar render_navbar_template($navbits);

    // ###### YOUR CUSTOM CODE GOES HERE #####
    $pagetitle 'mench';

    // ###### NOW YOUR TEMPLATE IS BEING RENDERED ######

    $templater vB_Template::create('اسم قالب');
    $templater->register_page_templates();
    $templater->register('navbar'$navbar);
    $templater->register('pagetitle''اسم قالب');
    print_output($templater->render());

    ?>
    قسمت ساخت قالب رو هم ویرایش کن و با این عوض کن. در این کد یه قسمت هست که به فارسی نوشته نام فایل خود را بنویسید. اسم فایل php که ساختی رو وارد کن اونجا

    کد PHP:
    {vb:stylevar htmldoctype}<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"<vb:if condition="$vboptions['enablefacebookconnect']"xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"</vb:if> dir="{vb:stylevar textdirection}" lang="{vb:stylevar languagecode}" id="vbulletin_html"><head>{vb:raw headinclude}<title>{vb:raw vboptions.bbtitle} -نام صفحه مورده نظر</title> <vb:if condition="$vboptions['storecssasfile']">    {vb:cssfile forumhome-rollup.css}    <vb:else />    {vb:cssfile forumbits.css,forumhome.css,options.css}        </vb:if> <!--[if lt IE 8=]=>{vb:cssfile forumbits-ie.css,options-ie.css}<![endif]--> <vb:if condition="$show['sidebar']">        {vb:cssfile sidebar.css,widgets.css,tagcloud.css}        <!--[if lt IE 8=]=>{vb:cssfile sidebar-ie.css}<![endif]--> <script type="text/javascript"> <!--        document.write('<script type="text/javascript" src="' yuipath '/animation/animation-min.js?v={vb:raw vboptions.simpleversion}"></script>');        var sidebar_align '{vb:raw show.sidebarposition}';        var content_container_margin parseInt('{vb:math {vb:stylevar forum_sidebar_width}+{vb:math {vb:stylevar padding}*2}}');        var sidebar_width parseInt('{vb:stylevar forum_sidebar_width}');    //--> </script> <script type="text/javascript" src="{vb:raw vboptions.bburl}/clientscript/vbulletin-sidebar.js?v={vb:raw vboptions.simpleversion}"></script> </vb:if>    {vb:raw headinclude_bottom}

    </head>{vb:raw header}{vb:raw navbar}<body><div id="pagetitle"> </div> <div class="blockbody"> <div class="blockrow">کد هايي که مي خواهيد در اين صفحه قرار دهيد       </div> </div>     {vb:raw footer}



      </
    body>
    </
    html
    ویرایش توسط MaMaD.LooTi : 2014/01/04 در ساعت 12:48 AM

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    دوستان از همون روش اول ادامه دادم درست شد
    تالار گفتمان بکس ایران اف سی
    حالا یه مشکلی داره
    میخوام اون نتایج زنده بیاد وسط کناره هاشم یه چیزای دیگه اضافه کنم
    برا اینکار چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم کمک کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سوال درباره نصب vbseo روی ویبولتین 4.2.2 سوئیت
    توسط arvah در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/12/20, 05:34 AM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/05/24, 02:44 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  4. سوال در مورد سوال امنیتی برای ورژن 3 ویبولتین
    توسط v30sharp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/27, 08:27 PM
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/11/30, 09:16 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •