تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 45

موضوع: BB Code های ایجاد موزیک پلیر.

    1. توضیحات BB Code های ایجاد موزیک پلیر. »»

      BB Code های ایجاد موزیک پلیر.

      نگارش: ، توسط (مدیر بازنشسته)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x امتیاز:  نصب شده: 2 بار
      زمان انتشار: 2011/05/05 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 118 بار
      پشتیبانی می شود فایل های اضافی

      درود.
      یه جستجو تو انجمن که کردم دیدم خیلی ها همچین موزیک پلیری احتیاج دارند.
      خوب از مزایا اه این موزیک پلیر اینه که سرعت لود سایتتون رو نمیگیره ، بصورت BBCode اه در نتیجه همه کاربر ها میتونند هرموزیکی رو که بخوان توی تاپیک های مختلف قرار بدند و استفاده کنند بدون فعال کردن HTML ، و از همه مهمتر ساده و سبک اه!
      خوب برای نصب...
      1.فایل پیوست رو دانلود کنید و تو روت انجمنتون منتقل کنید.
      2.به Admincp > BB custom code (ادمین سی پی / BB کد های اضافی / اضافه کردن BB کد جدید) برید.
      3. فیلد های لازم رو پر کنید.

      عنوان: اختیاری


      :BB Code Tag Name
      MP3

      :Replacement
      کد:
      <object type="application/x-shockwave-flash" data="/Light/audio-player/player.swf" id="audioplayer" height="24" width="290">
      <param name="movie" value="/Light/audio-player/player.swf"> 
      <param name="FlashVars" value="playerID=audioplayer&amp;soundFile={param}"> 
      <param name="quality" value="high"> 
      <param name="menu" value="false"> 
      <param name="wmode" value="transparent">
      </object>

      :Example
      آدرس لینک مستقیم یک mp3 آپلود شده توسط خودتون....

      به کار بردن تنظیمات {} : خیر

      تصویر دکمه :
      images/editor/mp3_bb.png

      بقیه تنظیمات رو هم رو خیر بذارید و Save کنید.

      *ممکنه یه اررور هم بده که جای نگرانی نیست ، Save کنید و لذت ببرید!





      لازم به ذکر اه این پلیر توسط Martin Laine برنامه نویسی شده...

      دانلود رایگان BB Code های ایجاد موزیک پلیر. از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #22
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    من وقتی روش کلیک می کنم این میاد:

    ........................
    چه جوری بزارم تو یه تاپیک خاص؟

  3. Top | #23
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    بینش لینک موزیک رو بذارید


  4. Top | #24
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    این کد آهنگه:
    http://farsiup.com/images/168v934z1yvaw17bbzj.mp3
    باید چی کارش کنم که بخونه؟
    یعنی می خوام وقتی یه نفر وارد تاپیک مورد نظر شد آهنگ شروع به خوندن بکنه.

  5. Top | #25
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    این اختیاریه
    طرف باید کلیک کنه
    برای اون باید یه کد دیگه استفاده کرد
    الان که دارم میرم تا شب اگر دوستان لطفی در حق من نکردن و نذاشتن دی) میذارم خودم

    کاربر مقابل از Mr.FranK بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  6. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    پس منتظر می مونم.

    ممنون...

  7. Top | #27
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    توی همون کد بالا جای replacement اینو بذار احتمالا میشه:
    کد:
    <A
    href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
    <P
    align=center>
    <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
    style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
    BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
    height=40 width=125
    classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
    NAME="URL"
    VALUE={param}><PARAM
    NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
    VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
    NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
    VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
    NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
    VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
    NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
    VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
    NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
    VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
    NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
    VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
    NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
    VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
    NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
    VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
    VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
    lang=en-us><A<P align=center></A></P>

    کاربر مقابل از Mr.FranK بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #28
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    البته یه پلایر هست برای ص ها که خودش اجرا میکنه اگه این کد مستر فرانک نشد بگید بزارمش

  9. Top | #29
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    اینم خودش اجرا میکنه
    شما هر پلیری توی نت دیدید واسه وبلاگ و اینا جای آدرس موزیک {param} بذارید


  10. Top | #30
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    61
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    میشه کاری کرد وقتی یه نفر وارد تاپیک مورد نظر شد آهنگ شروع به خوندن بکنه.

  11. Top | #31
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    61
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    up




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پک شکلک موزیک(مناسب فروم های موزیک ) Music Smiley Faces
    توسط VBIran در انجمن پک شکلک های ویبولتین
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/10/29, 10:35 AM
  2. پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2013/04/21, 10:36 AM
  3. مشکل با تگ کد code
    توسط contact_mehdi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2011/04/22, 05:54 PM
  4. ایجاد تگی مانند [CODE] با امکانات بیشتر
    توسط mohsen-unique در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/03/05, 04:54 PM
  5. چپ چین کردن مقادیر داخل تگ code
    توسط YashaR در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/10/07, 11:19 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •