تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مشاهده کد بالای انجمنم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    26
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    0

    Angry مشاهده کد بالای انجمنم

    با سلام بنده وقتی وارد تاپیک داخل انجمنم میشم این کد هارو میبینم و در صفحات دیگه دیده نمیشن

    Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/irantrol/public_html/forum/includes/class_core.php(4637) : eval()'d code on line 1

    Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/irantrol/public_html/forum/includes/class_core.php(4637) : eval()'d code on line 1

    البته وقتی خواستید ببینید قالبو تغییر بدید irantroll_fun
    تست.............
    و اینم بگید چطور قالب جدید رو بزارم به صورت دیفالت بالا بیاد به جای قالب اصلی وبولیتن ممنونم




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    21
    نوشته ها
    1,145
    مورد پسند
    852 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    135

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط aliasghar29 نمایش پست ها
    با سلام بنده وقتی وارد تاپیک داخل انجمنم میشم این کد هارو میبینم و در صفحات دیگه دیده نمیشن

    Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/irantrol/public_html/forum/includes/class_core.php(4637) : eval()'d code on line 1

    Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/irantrol/public_html/forum/includes/class_core.php(4637) : eval()'d code on line 1

    البته وقتی خواستید ببینید قالبو تغییر بدید irantroll_fun
    تست.............
    و اینم بگید چطور قالب جدید رو بزارم به صورت دیفالت بالا بیاد به جای قالب اصلی وبولیتن ممنونم
    درود ...

    برای هر پرسش تاپیک جدا بزنید .

    ادمین سی پی -> تنظیمات -> تنظیمات اصلی انجمن -> تنظیمات استایل / زبان -> استایل پیش فرض : از این قسمت انتخاب کنید

    کاربر مقابل از Almas.Co بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    26
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.mah نمایش پست ها
    درود ...

    برای هر پرسش تاپیک جدا بزنید .

    ادمین سی پی -> تنظیمات -> تنظیمات اصلی انجمن -> تنظیمات استایل / زبان -> استایل پیش فرض : از این قسمت انتخاب کنید
    ممنون و اولویت برای سوال یکم بود و گفتم اینم کنارش بپرسم :d

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    21
    نوشته ها
    1,145
    مورد پسند
    852 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    135

    پیش فرض

    در هاست در مسیر public_html/includes/class_core.php دوباره فایل class_core.php رو آپلود کنید ببینید مشکل حل میشه ؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    26
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.mah نمایش پست ها
    در هاست در مسیر public_html/includes/class_core.php دوباره فایل class_core.php رو آپلود کنید ببینید مشکل حل میشه ؟
    قبلا تست کردم نشده بود

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •