تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: نیاز به چند تا هک و راهنمایی

  1. Top | #1
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.3
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    158 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض نیاز به چند تا هک و راهنمایی

    سلام
    من اول از همه این هکی که تو اون زیر سایت شما هم است و رنک و نوع مرورگر و غیره رو نشون میده رو میخوام: این هک رو :

    دوم میخوام عمر سایت رو هم که شما دارین رو میخوام یه هک گذاشتین که اینجاست اما اینی که شما تو سایتتون دارید نیست .عین شما باشه :


    سوم : چرا وقتی میخوام داخل سایتم برم صفحه خوش امد که میاد اسم کاربر رو نمیاد:


    یعنی قبل از گرامی اسم کاربر رو بیاره.مشکل از کجاست؟
    چهارم:نمیدونم چرا در فوتر سایت جایی که میگه ::
    اکنون ساعت 20:56 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
    تو قالب من سفید رنگه و چون قالب هم بک گراندش سفیده نشون داده نمیشه مگه هایلایتش کنم با موس تا نشون داده بشه.مشکل از کجاست؟

    اینجوریه :



    ممنون میشم راهنمایی کنید.وهک ها رو هم برام آپلود کنید

    موفق باشید.
    مرا درياب كه دل درياي من بي تو مرداب است...




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    برای نمایش مشخصات اکیسا مر بوط به سایت خود

    کد:
    <center>
    <iframe name="takdune" title="TakDune Alexa" src="http://www.alexa.com/minisiteinfo/www.takdune.com" scrolling="no" border="0" frameborder="0" width="98%" style="height: 85px"> </iframe>
    </center>
    برای نماش عمر سایت تو یه سرچ بزنی تو انجمن پیدا میشه

    برای نمایش نام کاربری احتمالا مال وقتی هست که آپگرید کردید ، اگه صبر کنید اینو پیدا میکنم و تو همین تاپیک میزارم ، به نظر من صبر کن تا ورژن 4.1.4 بیاد بعد آپگرید کن

    برای تغیر رنگ ساعت ، تو جستجو قالب متن footer رو سرچ کن و کد زیر را جستجو کن

    کد:
    {vb:rawphrase all_times_are_gmt_x_time_now_is_y}
    با کد زیر عوضش کن

    کد:
    <font color="red">{vb:rawphrase all_times_are_gmt_x_time_now_is_y}</font>
    برای مورد سوم

    متن گرامی رو در جستجو در عبارت سرچ کنید

    و متن زیر را جایگزین کنید

    کد:
    $bbuserinfo[username]  گرامی , به  انجمن  خوش آمدید.
    ویرایش توسط 6801 : 2011/05/06 در ساعت 09:57 PM دلیل: ادغام دو پست

    3 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.3
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    158 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    ممنون
    در مورد اولی نمیشه کاری کرد که ای پی کاربر و نوع مرورگر را همراه اینا نشون بده:؟بعدشم این کد رو کجا بذارم؟بالای فوتر؟پایین فوتر؟
    منتظر گزینه ی دوم هستم
    مشکل سوم با روش شما حل نشد.
    مورد چهارم هم اینو خود قالبم داشت ولی بازم پاکش کردم واین کد رو گذاشتم اما هنوزم همین مشکل پابرجاست.

    بابت صبر وحوصلتون ممنون
    ویرایش توسط W216 : 2011/05/06 در ساعت 11:17 PM
    مرا درياب كه دل درياي من بي تو مرداب است...

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    برای مورد اولی : متن زیر را در جستجو قالب سرچ کن FORUMHOME

    متن زیر را جستجو کن تو FORUMHOME
    کد:
    {vb:raw template_hook.forumhome_wgo_pos5}
    و زیر آن کد رو قرار بده .

    مورد دومی از این هک استفاده شده : نمایش عمر سایت برای ویبولتین Site Life Status for vB 4 ( فارسی ) البته علی که روی انجمن خودش نصب کرده از همین هک پیروی میکنه فقط یکم ویرایش شده .

    مشکل سوم هم فکر کنم آپگرید کنی حل میشه ، یا اینکه رو یک قالب دیگه تست کن ببین بازم همن طوری هست ، اگه بازم همینطور بود آپگرید کن

    مورد چهارم ، اگه از فارسی ساز وی بی ایران استفاده میکنی باید برای حل مشکل از این روش استفده کنی
    را حل :

    متن زیر را در جستجو عبارت سرچ کن : برپایه ساعت جهانی
    کد زیر را جایگزین کد قبلی کن با کد قبلی

    کد:
    <head>
    <style type="text/css">
    .style1 {
    color:#FFFFFF;
    }
    </style>
    </head>
    
    <span class="style1"><strong>اکنون ساعت {2} برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ){1} می باشد.</strong></span>
    با کد بالای جایگزین کن

    کد:
    اکنون ساعت <span class="time">{2}</span> برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ){1} می باشد.

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.3
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    158 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    ممنون از زحماتت:
    این قسمت از عکسها که براتون تو عکس گذاشتم رو میخوام تو قالبم بذارم.یکی مال سرچ گوگل هست و دیگری یه نوع اطلاعرسانی.سایت وی بی اسکین هست. به ادرس :http://www.******.ir/forums/forum.php
    میشه کدهاشونو جدادجدا بهم بدین.یا اگه هکی هست که به این شکل باشه معرفی و برام اپلود کنید.



    ممنون
    مرا درياب كه دل درياي من بي تو مرداب است...

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    سرچ گوگل رو از لینک زیر میتونی بسازی اخر سر کدشو بهت میده:

    برای دومی هم یه اطلاع رسانیه معمولیه از قسمت اطلاع رسانی میتونی بسازیش برای ساخت کدهاتم میتونی از یه ادیتور استفاده کنی مثل ادیتور وردپرس

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.3
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    158 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    بی زحمت یکی برام کدهاشو بذاره یا دقیقتر راهنمایی کنه

    ممنون از دوست خوبم برا راهنمایی هاش
    نقل قول نوشته اصلی توسط W216 نمایش پست ها
    ممنون از زحماتت:
    این قسمت از عکسها که براتون تو عکس گذاشتم رو میخوام تو قالبم بذارم.یکی مال سرچ گوگل هست و دیگری یه نوع اطلاعرسانی.سایت وی بی اسکین هست. به ادرس :http://www.******.ir/forums/forum.php
    میشه کدهاشونو جدادجدا بهم بدین.یا اگه هکی هست که به این شکل باشه معرفی و برام اپلود کنید.



    ممنون
    مرا درياب كه دل درياي من بي تو مرداب است...

  9. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    چرا همه چیز رو آماده میخواید دوست من ؟! خودتون میتونید به این قسمت برید :

    http://www.google.com/cse/manage/create

    آدرس سایتت رو بزنید رنگ و .. رو انتخاب کنید در آخر یک کد میگیرید که میتونید انتهای نوبار بذارید .

    قسمت دوم

    ادمین سی پی --> اطلاع رسانی --> افزودن اطلاع رسانی جدید

  10. Top | #9
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.3
    نوشته ها
    159
    مورد پسند
    158 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    من کد رو گرفتم الان میخوام اینو بالای سایتم بذارم.وقتی توی هیدر میذارم عرض انجمن خراب میشه و قالب یه ذره بهم میریزه.
    میشه بفرمایید دقیقا کجا قرارش بدم که هم در بالاترین نقطه سایت قرار بگیره هم قالب سایت بهم نریزه؟
    این کدی که گرفتم:
    کد:
    <div id="cse" style="width: 100%;">Loading</div>
    <script src="http://www.google.com/jsapi" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript"> 
      google.load('search', '1', {language : 'en', style : google.loader.themes.GREENSKY});
      google.setOnLoadCallback(function() {
        var customSearchControl = new google.search.CustomSearchControl('001234698783839005978:jsl8k9hx8he');
        customSearchControl.setResultSetSize(google.search.Search.FILTERED_CSE_RESULTSET);
        customSearchControl.draw('cse');
      }, true);
    </script>
    
    <style type="text/css">
      .gsc-control-cse {
        font-family: Arial, sans-serif;
        border-color: #33ffff;
        background-color: #E1F3DA;
      }
      input.gsc-input {
        border-color: #ffcc99;
      }
      input.gsc-search-button {
        border-color: #ff6666;
        background-color: #AADA92;
      }
      .gsc-tabHeader.gsc-tabhInactive {
        border-color: #A9DA92;
        background-color: #FFFFFF;
      }
      .gsc-tabHeader.gsc-tabhActive {
        border-color: #A9DA92;
        background-color: #A9DA92;
      }
      .gsc-tabsArea {
        border-color: #A9DA92;
      }
      .gsc-webResult.gsc-result {
        border-color: #A9DA92;
        background-color: #FFFFFF;
      }
      .gsc-webResult.gsc-result:hover {
        border-color: #A9DA92;
        background-color: #FFFFFF;
      }
      .gs-webResult.gs-result a.gs-title:link,
      .gs-webResult.gs-result a.gs-title:link b {
        color: #0066CC;
      }
      .gs-webResult.gs-result a.gs-title:visited,
      .gs-webResult.gs-result a.gs-title:visited b {
        color: #0066CC;
      }
      .gs-webResult.gs-result a.gs-title:hover,
      .gs-webResult.gs-result a.gs-title:hover b {
        color: #0066CC;
      }
      .gs-webResult.gs-result a.gs-title:active,
      .gs-webResult.gs-result a.gs-title:active b {
        color: #0066CC;
      }
      .gsc-cursor-page {
        color: #0066CC;
      }
      a.gsc-trailing-more-results:link {
        color: #0066CC;
      }
      .gs-webResult .gs-snippet {
        color: #454545;
      }
      .gs-webResult div.gs-visibleUrl {
        color: #815FA7;
      }
      .gs-webResult div.gs-visibleUrl-short {
        color: #815FA7;
      }
      .gs-webResult div.gs-visibleUrl-short {
        display: none;
      }
      .gs-webResult div.gs-visibleUrl-long {
        display: block;
      }
      .gsc-cursor-box {
        border-color: #A9DA92;
      }
      .gsc-results .gsc-cursor-page {
        border-color: #A9DA92;
        background-color: #FFFFFF;
      }
      .gsc-results .gsc-cursor-page.gsc-cursor-current-page {
        border-color: #A9DA92;
        background-color: #A9DA92;
      }
      .gs-promotion {
        border-color: #94CC7A;
        background-color: #CBE8B4;
      }
      .gs-promotion a.gs-title:link,
      .gs-promotion a.gs-title:link *,
      .gs-promotion .gs-snippet a:link {
        color: #0066CC;
      }
      .gs-promotion a.gs-title:visited,
      .gs-promotion a.gs-title:visited *,
      .gs-promotion .gs-snippet a:visited {
        color: #0066CC;
      }
      .gs-promotion a.gs-title:hover,
      .gs-promotion a.gs-title:hover *,
      .gs-promotion .gs-snippet a:hover {
        color: #0066CC;
      }
      .gs-promotion a.gs-title:active,
      .gs-promotion a.gs-title:active *,
      .gs-promotion .gs-snippet a:active {
        color: #0066CC;
      }
      .gs-promotion .gs-snippet,
      .gs-promotion .gs-title .gs-promotion-title-right,
      .gs-promotion .gs-title .gs-promotion-title-right *  {
        color: #454545;
      }
      .gs-promotion .gs-visibleUrl,
      .gs-promotion .gs-visibleUrl-short {
        color: #815FA7;
      }
    </style>
    ممنون

    سئوال دیگه هم اینکه:
    من یه قالب نصب کردم (فرض کنید قالب ShinyBlue ) قاعدتا برای نصب که باید فایل xml رو آپلود کنم و پوشه images رو هم تو مسیری که گفته تو هاست اپلود کنم .الان سئوال من اینجاست:
    میخوام مسیر پوشه و اسم اون پوشه ای که مال عکسهای قالب هست رو تغییر بدم مثلا الان اسمش ShinyBlue و مسیرش هم public_html/images/styles/ShinyBlue است میخوام اسم این پوشه عکس رو مثلا بذارم w216 و مسیری که باید این پوشه رو آپلود کنم هم تو روت (/public_html/w216)یا پوشه ایمیج (/public_html/images/w216)یا هر جا دلم خواست باشه.
    میشه راهنمایی کنید چکار باید بکنم و مسیر رو در چه جاهایی اصلاح کنم تا همه ایکونها و غیره نشون داده بشه.

    ممنون
    ویرایش توسط W216 : 2011/05/07 در ساعت 06:47 PM دلیل: ادغام دو پست
    مرا درياب كه دل درياي من بي تو مرداب است...

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    ببخشید من زیا متوجه نشدم ، هم سرعت نتم داغونه هم یکم قاطی کردم

    اگه منظورت اینه خیلی پهن هست ، این کارو کن

    در خط اول کد

    کد:
    <div id="cse" style="width: 100%;">Loading</div>

    عدد 100 را بع عدد مورد نظر تغییر بده

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2011/11/17, 08:45 AM
  2. راهنمایی وردپرس
    توسط احمد در انجمن آموزش های وردپرس
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/10/03, 05:15 PM
  3. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/08/29, 11:23 AM
  4. امتیازهایی که وب ایران میده بر چه مبنایی هست؟
    توسط وب ایران در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/08/03, 10:09 PM
  5. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/06/19, 07:26 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •