تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 20

موضوع: من هک کاربرانی که در 48 گذشته از سایت بازدید کرده اند رو نصب کرده ام اما کادر بندی مشکل داره

  1. Top | #11
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    آقا علی من همون لینکو رفتم واین هکو قبلا نصب کردم این هم ورژنش هست:

    Today's Top Thread Starter(s) 4.0.RC1
    by Hasannاگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم درست بشه. مثل کدی که دوست عزیزمون catman داد ندارید که واقعا دستشم درد نکنهکارمونو راه انداخت.از شما هم مممنونم بهمون بدید چون من اون کد رو که زدم کاربران 24 ساعت گذشتم درست شد.

    با تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    این آخرین ورژن ببینید درست میشه ؟

    اگر درست نشد todays_top_thread_starter رو بذارید ببینیم چه کنیم.
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    نه این همونی بود که خودم نصب کردم

    کدی که گفتید رو قرار میدم یه نگاه بهش بندازید.

    کد PHP:
    <div id="wgo_top_thread_starters" class="wgo_subblock collapse">
    <
    h3><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="{vb:raw top_thread_starters_title}"/>{vb:raw top_thread_starters_title}</h3>
    <
    class="collapse" id="collapse_top_thread_starters_list" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="{vb:stylevar imgdir_button}/collapse.png" alt="" title="{vb:raw top_thread_starters_title}" /></a>
    <
    div id="top_thread_starters_list">
    <
    table class="block" cellpadding="6" cellspacing="6" border="0" width="100%" align="center">
    <
    tr>
    <
    vb:if condition="$todays_top_thread_starters">
    {
    vb:raw todays_top_thread_starters}
    <
    vb:else />
    {
    vb:rawphrase todays_top_thread_starter_no_posters}
    </
    vb:if>
    </
    tr>
    </
    table>
    </
    div>
    </
    div

    با تشکر

  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    497
    مورد پسند
    225 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    59

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط goyafilter نمایش پست ها
    نه این همونی بود که خودم نصب کردم

    کدی که گفتید رو قرار میدم یه نگاه بهش بندازید.

    کد PHP:
    <div id="wgo_top_thread_starters" class="wgo_subblock collapse">
    <
    h3><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="{vb:raw top_thread_starters_title}"/>{vb:raw top_thread_starters_title}</h3>
    <
    class="collapse" id="collapse_top_thread_starters_list" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="{vb:stylevar imgdir_button}/collapse.png" alt="" title="{vb:raw top_thread_starters_title}" /></a>
    <
    div id="top_thread_starters_list">
    <
    table class="block" cellpadding="6" cellspacing="6" border="0" width="100%" align="center">
    <
    tr>
    <
    vb:if condition="$todays_top_thread_starters">
    {
    vb:raw todays_top_thread_starters}
    <
    vb:else />
    {
    vb:rawphrase todays_top_thread_starter_no_posters}
    </
    vb:if>
    </
    tr>
    </
    table>
    </
    div>
    </
    div

    با تشکر

    اگه میتونی یه اسکرین شات بذار ، ببینم دقیقا مشکلت چیه..
    چون من این هک رو ندارم دقیقا متوجه نمیشم چه مشکلی داری.. توضیح بیشتر بدی ، شاید بتونم کمکت کنم

    کاربر مقابل از Mr.Pedram بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    وای بر مدیر ظالم ...


  6. Top | #15
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    بفرمایید:



    خودمم یه خورده دستکاریش کردم ولی فقط اسم کاربرا با تعداد پستهاشون درست شد اونجایی که نوشته برترین ارسال کننده امروز اون درست نشد ولی سطر زیرکه اسم کاربرا با پستاشونه درست شد یعنی به کدها در سطر اول اینو اضافه کردم:

    اگه اینطوری قبلا بود:class="wgo_subblock collapse">
    به آخرشsection اضافه کردم ولی بازم درست نشد

    اگه میشه زحمتشو بکش وکد صحیحشو برام بزار

    با تشکر

  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    497
    مورد پسند
    225 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    59

    پیش فرض

    آدرس انجمنتم بده عزیز

    از این استفاده کن ببین چطور میشه

    کد:
    <div id="wgo_top_thread_starters" class="wgo_subblock section">
    <h3 class="blocksubhead"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/forum_stats.png" alt="{vb:raw top_thread_starters_title}"/>{vb:raw top_thread_starters_title}</h3>
    <a class="collapse" id="collapse_top_thread_starters_list" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="{vb:stylevar imgdir_button}/collapse.png" alt="" title="{vb:raw top_thread_starters_title}" /></a>
    <div id="top_thread_starters_list">
    <table class="block" cellpadding="6" cellspacing="6" border="0" width="100%" align="center">
    <tr>
    <vb:if condition="$todays_top_thread_starters">
    {vb:raw todays_top_thread_starters}
    <vb:else />
    {vb:rawphrase todays_top_thread_starter_no_posters}
    </vb:if>
    </tr>
    </table>
    </div>
    </div>
    ویرایش توسط Mr.Pedram : 2011/05/11 در ساعت 12:09 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از Mr.Pedram بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    وای بر مدیر ظالم ...


  8. Top | #17
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    www.irgoya.ir

    اینم آدرس انجمنم.

  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    497
    مورد پسند
    225 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    59

    پیش فرض

    فک کنم غیر فعال بود... نتونستم تو خود سایت این هک رو ببینم..
    اون کدی رو که دادم چک کن ، نتیجه رو بگو

    کاربر مقابل از Mr.Pedram بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    وای بر مدیر ظالم ...


  10. Top | #19
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    الان زدم برای همه گروهای کاربری فعالش کردم.

    آقا کدی که بهم دادید رو زدم درست شد. دستت درد نکنه.مرسی

    اگه خواستی دوباره به سایتم سر بزن ببین مشکلی داره یا نه؟

    با تشکر از شما دوست خوبمون کارمون رو راه انداختی.

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    91
    مورد پسند
    50 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    درود.

    به ورژن جدید آپگرید کنید درست میشه :

    http://www.vbiran.ir/attachments/230...urs-v3.0.4.zip
    سلام و درود ...

    علی آقا میگم این هکی که تو پست هفت گذاشتی ، فارسی سازشو نداری ؟


    مرسی میشوم اگه زحمتشو بکشی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/07/14, 03:12 PM
  2. پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2011/09/14, 10:45 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/01, 10:45 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/13, 06:52 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/12, 01:49 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •