تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: مشکل فایل پیوست

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.5
    نوشته ها
    164
    مورد پسند
    113 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    Post مشکل فایل پیوست

    سلام
    ببخشید دوستان من وقتی میخوام اپلود از طریق لینک دیگری بکنم همش ایراد الکی میگیره که مثلا میگه فایل خراب هست و...
    در حالی که من در تنظیمات فایل پیوست حجمش را بردم بالا و از اون لحاظ مشکلی ندارم
    و این هم اضافه کنم قبلا درست بود ولی یه یک هفته ای اینطوری شده

    اینم اروری هست که میدی

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_upload.php on line 276

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_upload.php on line 28

    کاربر مقابل از local بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    مبنا نت کویر ارائه دهند انواع خدمات تحت وب
    ☼☺☼ سرورهای مجازی انگلیس (( Redstation )) با پهنای باند نامحدود و تضمین آپتایم 100 درصد ☼☺☼
    شماره های تماس:09138525201----09333538882 , ایمیل پیشتیبان d8ka , شماره ثابت : بزودی







  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,768 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    درود.

    هاستتون Safe Modش فعال هست ؟

    You have open_basedir restrictions on your server. To get uploads to work you need to create a 'tmp' subdirectory under your main hosting directory and chmod it to 777. Then in the Admin CP set "Upload In Safe Mode?" to 'Yes' and point the "Safe Mode Temp Directory" to that directory.

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled -> Yes

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.5
    نوشته ها
    164
    مورد پسند
    113 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    بله هاستم سیف مود روشن هستش

    کاربر مقابل از local بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    مبنا نت کویر ارائه دهند انواع خدمات تحت وب
    ☼☺☼ سرورهای مجازی انگلیس (( Redstation )) با پهنای باند نامحدود و تضمین آپتایم 100 درصد ☼☺☼
    شماره های تماس:09138525201----09333538882 , ایمیل پیشتیبان d8ka , شماره ثابت : بزودی




  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,768 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    توی روت سایتتون یک پوشه با نام tmp درست کنید و دسترسی اون رو روی 777 بذارید . حالا این دو کار رو انجام بدید :


    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled -> Yes

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.5
    نوشته ها
    164
    مورد پسند
    113 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    الان اون کارها را کردم و یه پوشه ساختم به اسم tmp توی جایی که فروم نصب بود و بعدشم اون کارها را کردم ولی بازم این میاد

    Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 622 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in [path]/includes/class_upload.php on line 282

    Warning: fopen(/tmp/vbupload19797) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_upload.php on line 282

    اینم اضافه کنم
    انتخاب پوشه موقت (temporary) در حالت Safe Mode سرور :

    /tmp
    ویرایش توسط local : 2011/05/10 در ساعت 10:27 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از local بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    مبنا نت کویر ارائه دهند انواع خدمات تحت وب
    ☼☺☼ سرورهای مجازی انگلیس (( Redstation )) با پهنای باند نامحدود و تضمین آپتایم 100 درصد ☼☺☼
    شماره های تماس:09138525201----09333538882 , ایمیل پیشتیبان d8ka , شماره ثابت : بزودی




  7. Top | #6
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    107
    مورد پسند
    60 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    ببخشید این safe mode را از کجا باید پیدا کنیم توی هاست؟
    تا فعال یا غیر فعالش کنی؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل در باز کردن فایل پیوست
    توسط ariafar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/11/12, 04:09 AM
  2. پخش FLV و MP4 در پیوست ها!
    توسط Mr.FranK در انجمن هک 4.1.x
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/08/01, 09:51 AM
  3. فایل پیوست
    توسط elyas در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/11/09, 06:52 PM
  4. مشکل در فایل پیوست! علی رقم آپلود شدن!
    توسط سلمان_ در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2011/10/12, 11:22 AM
  5. فایل پیوست
    توسط Milad._.R در انجمن پيشنهادات و انتقادات
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/07/04, 05:36 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •