تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: این کد واسه جلوه عکس رو دارید؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    None
    نوشته ها
    426
    مورد پسند
    210 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    سلام وقتی رو عکسها میرم توی این سایت میرم، بزرگ و متمایل براست میشن، کسی این کد رو داره واسم بذاره؟
    مرسی

    http://www.shetabdownload.com/




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    None
    نوشته ها
    426
    مورد پسند
    210 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    up.........

  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    سن
    24
    نوشته ها
    1,368
    مورد پسند
    1,045 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    برا وی بی میخوای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    کاربر مقابل از EMINEM بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    None
    نوشته ها
    426
    مورد پسند
    210 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    بله براي ويبي ميخوام، مرسي

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    سن
    24
    نوشته ها
    1,368
    مورد پسند
    1,045 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    برا وردپرس داشتم اگه تو گوگل یه سرچی بکنی هست...ولی برا وی بی فکر نکنم چنین کدی باشه و اگه هم هست من بی خبرم....

    کاربر مقابل از EMINEM بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    امکانش هست باید کد سی اس اس مورد نظر رو به صورتی که در تاپیک گفته شده بذارید
    الان همین کارتونو راه نمیندازه؟


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    None
    نوشته ها
    426
    مورد پسند
    210 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    شرمنده اصلا توضیحات تاپیک رو نخونده بودم... ببینم اگه شد که هیچی اگه نشد.. میگم اگه کسی بلد بود کدش رو آماده بذاره

    کاربر مقابل از Maziar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    بله هستش

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    None
    نوشته ها
    426
    مورد پسند
    210 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    ممکنه بذارین؟ کاملشو

  11. Top | #10
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,807 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    آخر additional.css بزنید :

    کد:
    img {
    display:inline-block;
    outline:0;
    color:#587ed7;
    -webkit-transition-duration:0.25s;
    -moz-transition-duration:0.25s;
    -o-transition-duration:0.25s;
    transition-duration:0.25s;
    -webkit-transition-property:0;
    -moz-transition-property:0;
    -o-transition-property:0;
    transition-property:transform;
    -webkit-transform:scale(1) rotate(0);
    -moz-transform:scale(1) rotate(0);
    -o-transform:scale(1) rotate(0);
    transform:scale(1) rotate(0);
    padding:4px;
    }
    
    
    img:hover {
    background:#3f7fbe;
    text-decoration:none;
    color:#fff;
    -webkit-border-radius:4px;
    -moz-border-radius:4px;
    -o-border-radius:4px;
    border-radius:4px;
    -webkit-transform:scale(1.05) rotate(-1deg);
    -moz-transform:scale(1.05) rotate(-1deg);
    -o-transform:scale(1.05) rotate(-1deg);
    transform:scale(1.05) rotate(-1deg);
    }
    اگر هم میخواید فقط داخل پست اینجوری بشه از این کد استفاده کنید :

    کد:
    .postcontent img {display:inline-block;
    outline:0;
    color:#587ed7;
    -webkit-transition-duration:0.25s;
    -moz-transition-duration:0.25s;
    -o-transition-duration:0.25s;
    transition-duration:0.25s;
    -webkit-transition-property:0;
    -moz-transition-property:0;
    -o-transition-property:0;
    transition-property:transform;
    -webkit-transform:scale(1) rotate(0);
    -moz-transform:scale(1) rotate(0);
    -o-transform:scale(1) rotate(0);
    transform:scale(1) rotate(0);
    padding:4px;
    }
    .postcontent img:hover {
    background:#3f7fbe;
    text-decoration:none;
    color:#fff;
    -webkit-border-radius:4px;
    -moz-border-radius:4px;
    -o-border-radius:4px;
    border-radius:4px;
    -webkit-transform:scale(1.05) rotate(-1deg);
    -moz-transform:scale(1.05) rotate(-1deg);
    -o-transform:scale(1.05) rotate(-1deg);
    transform:scale(1.05) rotate(-1deg);
    }
    چون کد بالا در جای جای سایت اعمال میشه .

    اگر کار کرد و جالب بود در مقالات قرار بدید .

    موفق باشید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •