تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: چطور لوگوی بالای فروممو وسط چین کنم؟؟؟

  1. Top | #1
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    81 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض چطور لوگوی بالای فروممو وسط چین کنم؟؟؟

    با سلام
    خدمت دوستان عزیزم بگم من قالب دیفالت دارم و می خوام لوگویی که طراحی کردم برای فرومم را در بالای فرومم رو وسط چین کنم
    اما هر کار می کنم این امر اتفاق نمی افتد....
    ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند....
    در ضمن فروم بنده ویبولتن 3.8.6 می باشد....
    با تشکر از دوستان عزیزم....




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    81 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    با سلام
    چطور شد مطالب من تو این تایپیک حذف شده؟!
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////
    سلام مجدد دوستان.....
    مشکل من اینه که وسط چین می کنم اما یه مشکلی که هست اینه که وقتی مونیتور را در حالت 800*600 قرار می دهم فروم نرمال بزرگ می شود اما لوگویی که بالا گذاشتم خیلی از دو طرف بیروم میزند

    من چطور می توانم کاری کنم که با خود قالب فروم فیکس بشود و نرمال بزرگ و کوچک شود؟
    مرسی دوستان....
    نمی دونم منظور رو رسوندم یانه....!

  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    680
    مورد پسند
    684 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    داخل کد ها بگرد قسمت
    width=xxx
    بجای x بزار 100٪ اوکی میشه !

    کاربر مقابل از Alone بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    81 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alone نمایش پست ها
    داخل کد ها بگرد قسمت
    width=xxx
    بجای x بزار 100٪ اوکی میشه !
    سلام دوست من....

    میشه بیشتر راهنمایی بفرمائید.... داخل کدهای کجا بگردم؟؟؟
    مرسی

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    680
    مورد پسند
    684 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کدی که مربوط به لوگوت میشه !
    بگرد پیداش کن ! (تو هیدر فکر کنم باشه...) بعد اون قسمتی که گفتمو مثلا اگه 400 هست بزار 100٪

    کاربر مقابل از Alone بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    81 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alone نمایش پست ها
    کدی که مربوط به لوگوت میشه !
    بگرد پیداش کن ! (تو هیدر فکر کنم باشه...) بعد اون قسمتی که گفتمو مثلا اگه 400 هست بزار 100٪
    سلام دوست خوبم.....

    ممنون از راهنمایی هات
    اما مشکل حل نشد.....

    من الان یه لوگو بالا گذاشتم وقتی که تنظیمات مانیتور رو می آورم روی 800*600 لوگو خیلی عریض تر از سایت قرار می گیره...
    می تونید ملاحظه بفرمائید...
    iranmember.com و از پایین قالب "امتحان" را انتخاب بفرمائید....
    مرسی....

  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    کد:
    <td>     <p align="center"><a href="index.php"><img src="http://www.vbiran.ir/images/misc/vbulletin3_logo_white3.jpg" width="100%" border="0" alt="انجمن ایران ممبر" /></a></td>
    این کد بزرگ شده هست .

    اگر میخواید سایزش تغییر نکنه و فقط پشتش BG بیفته که بحثش جدا هست .

    نمونه :

    http://www.vbiran.ir/project/iranmember.html
    ویرایش توسط VBIran : 2011/05/15 در ساعت 10:28 AM دلیل: ادغام دو پست

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    81 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    کد:
    <td>     <p align="center"><a href="index.php"><img src="http://www.vbiran.ir/images/misc/vbulletin3_logo_white3.jpg" width="100%" border="0" alt="انجمن ایران ممبر" /></a></td>
    این کد بزرگ شده هست .

    اگر میخواید سایزش تغییر نکنه و فقط پشتش BG بیفته که بحثش جدا هست .

    نمونه :

    http://www.vbiran.ir/project/iranmember.html
    سلام علی جان.....

    مرسی بابت زحمت هات.....

    الان این کد بالا رو باید کجا بزارم؟

    آره قربونت می خوام سایزش با روزلوشن های مختلف مونیتور تغییر نکنه.....
    ممنون می شم مثل همیشه راهنمایی بفرمائی....

  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    کد:
    <div style="background-image:url('http://up.vbiran.ir/images/somrodjy2hnll4mm7oc.png')"><center><img src="http://iranmember.com/images/misc/vbulletin3_logo_white3.jpg"></center></div>
    از این کد باید استفاده کنید .

  11. Top | #10
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    81 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    این کد رو کجا بزارم علی جان...؟
    باید جایگزین جایی بشه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درخواست وسط چین کردن منوی سایت
    توسط tooptarinha در انجمن قالب های نیوک
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/09/06, 11:34 AM
  2. چطور میشه هدر رو در وسط قرار داد ؟؟؟
    توسط numb1 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/05/26, 01:12 PM
  3. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/05/22, 09:03 PM
  4. ورژن جدید وی بی رو نصب کنیم یا نه ؟؟؟
    توسط numb1 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/05/22, 12:42 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/25, 08:11 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •