تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 35

موضوع: یک سوال مهم / چجوری عکس قرار بدم ؟

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    خیلی ممنون . این کد رو تو کدوم قالب قرار بدم ؟
    forumhome ؟

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemion نمایش پست ها
    خیلی ممنون . این کد رو تو کدوم قالب قرار بدم ؟
    forumhome ؟
    اگه میخواید صفحه اصلی باشه داخل FORUMHOME یا در آخر این هدر این کد رو وارد کنید

    کد:
    <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
    کد هایی که صفحه قبل دادم!
    </vb:if>
    اما اگر میخواید تو کل صفحه ها باشه آخر header یا footer قرار بدید!

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    قرار دادم ولی چیزی اضافه نشد ... !!!

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  5. Top | #14
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemion نمایش پست ها
    قرار دادم ولی چیزی اضافه نشد ... !!!
    لینک عکس رو چجوری قرار دادید؟

    آدرس؟



  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    من این کد رو اخر هدر قرار دادم

    کد:
    <div style="position:fixed;bottom:0;left:0;z-index:99;><img src="http://up.vbiran.ir/uploads/h_zahra_sh_86_173_35033139229242312492.jpg" width="216" height="3476" />
    </div>
    تالار گفتمان فاطمیون

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  7. Top | #16
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    ی تیکه ی کد رو ظاهرا باز گزاشتم ، این رو تست کنید

    کد:
    <div style="position:fixed;bottom:0;left:0;z-index:99;"><img src="http://up.vbiran.ir/uploads/h_zahra_sh_86_173_35033139229242312492.jpg" width="216" height="3476" />
    </div>

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    الان قرار گرفت ( تو قالب دیفالت هست - از پاین انجمن قابل نمایش هست )
    فقط این فیکس نیست!
    یعنی من اسکرول رو پایین میارم این ثابت هست میخوام اینجوری نباشه یعنی من صفحه رو ( اسکرول ) رو پایین میارم اون جا بمونه

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  9. Top | #18
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemion نمایش پست ها
    الان قرار گرفت ( تو قالب دیفالت هست - از پاین انجمن قابل نمایش هست )
    فقط این فیکس نیست!
    یعنی من اسکرول رو پایین میارم این ثابت هست میخوام اینجوری نباشه یعنی من صفحه رو ( اسکرول ) رو پایین میارم اون جا بمونه
    اون فک کنم به صورت جی کوئری باید نوشته بشه ، یا با انیمیشن + جی کوئری ، فعلاً چنین کدی در دسترس ندارم

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    وقتی در کد بجای fixed
    static قرار میدم همینی که میخوام میشه
    ولی متاسفانه عکس به بالای هدر سایت میره و بهم میریزه
    راهی نیست ؟

    خاکـــ پای شیعیانــــ مرتضــــی علــــی

  11. Top | #20
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemion نمایش پست ها
    وقتی در کد بجای fixed
    static قرار میدم همینی که میخوام میشه
    ولی متاسفانه عکس به بالای هدر سایت میره و بهم میریزه
    راهی نیست ؟
    به خاطر اینه که fixed عکس رو ثابت میکنه تو تمام صفحه ولی static در یکجا

    به خاطر همین هم بالا و پایین میشه



صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سوال درباره نصب vbseo روی ویبولتین 4.2.2 سوئیت
    توسط arvah در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/12/20, 05:34 AM
  2. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/05/27, 09:00 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  4. سوال در مورد سوال امنیتی برای ورژن 3 ویبولتین
    توسط v30sharp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/27, 08:27 PM
  5. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •