تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: ميتونم گرافيك رو به مست چپ حركت بدم؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    234 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض ميتونم گرافيك رو به مست چپ حركت بدم؟

    سلام تو اين عكس راهي هست اون كادر قرمز قلمشون عوض شه و كادر سبز به سمت چپ كمي حركت داده شه؟ ميشه مسيرش رو بهم ياد بديد. ممنون از همتون

    move.PNG




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    234 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    دوستان كسي اين رو بلد نيست به منم ياد بده؟

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    191 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    باید css کار کرده باشی / لینک بدی واست کامل توضیح میدم

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    234 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    mosi جان من لوكال كارم. تازه كارم. اين CSS‌زبان محسوب ميشه؟ اگر جاش و بگي كمي با اين آموزشاي اين سايت كار كردم البته خيلي جزئي.
    اين Css رو بخوام ياد بگيرم به درد VB‌ميخوره؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    191 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    CSS به معنی شیوه نامه هستش

    از CSS برای قالب بندی عناصر صفحه استفاده می شود. برای مثال با آن می توان برای قسمتهای مختلف در صفحه تصویر زمینه تعیین کرد، فونت آنها را تغییر داد ٬ مکان قرارگیری و ....

    بیشتر زیبایی استایل شما به نحوه قالب بندی عناصرش

    مثال :

    کد PHP:
    text-aligncenter
    این باعث میشه که متن شما وسط چین نمایش داده بشه

    کاربر مقابل از Mosi.Pro بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    234 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mosi.Pro نمایش پست ها
    CSS به معنی شیوه نامه هستش

    از CSS برای قالب بندی عناصر صفحه استفاده می شود. برای مثال با آن می توان برای قسمتهای مختلف در صفحه تصویر زمینه تعیین کرد، فونت آنها را تغییر داد ٬ مکان قرارگیری و ....

    بیشتر زیبایی استایل شما به نحوه قالب بندی عناصرش

    مثال :

    کد PHP:
    text-aligncenter
    این باعث میشه که متن شما وسط چین نمایش داده بشه
    من چه كتابي بخونم كه بتونم كدنويسي CSS‌رو ياد بگيرم و در حد ابتدايي كارهاي انجمنم رو خودم انجام بدم؟ پسوند فايل هاي php‌مال اين نوع كدنويسي هستش؟ شما كامپيوتر خونديد كه اين رو وارديد؟
    راستي شما و دوستان چطور اين رو ايجاد ميكنيد و داخلش كد مينويسيد؟ (صفحه ي خاكستري رنگ)

    کد PHP:
    text-align: center;

    ا
    من فقط از روي شما ميتونم كپي كنم.خودم ايجادش نكردم تا حالا
    ویرایش توسط Dark-Knight : 2014/02/11 در ساعت 05:09 PM

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    191 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط lil نمایش پست ها
    من چه كتابي بخونم كه بتونم كدنويسي CSS‌رو ياد بگيرم و در حد ابتدايي كارهاي انجمنم رو خودم انجام بدم؟ پسوند فايل هاي php‌مال اين نوع كدنويسي هستش؟ شما كامپيوتر خونديد كه اين رو وارديد؟
    راستي شما و دوستان چطور اين رو ايجاد ميكنيد و داخلش كد مينويسيد؟ (صفحه ي خاكستري رنگ)

    کد PHP:
    text-align: center;

    ا
    من فقط از روي شما ميتونم كپي كنم.خودم ايجادش نكردم تا حالا
    طراحی وب - آموزش طراحی صفحات وب

    این سایت آموزش CSS هم داره

    شما یا باید بی بی کد ها رو یاد بگیرید یا اینکه با ادیتور وی بی کار کنید

    برای اینکه متن شما داخل کادر PHP باشه / باید اول شما متنتو انتخاب کنی

    بعد در قسمت منو ها



    PHP رو انتخاب کنی /

    کاربر مقابل از Mosi.Pro بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    234 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    لطفا تاپيك بسته شه. ممنون

    کاربر مقابل از Dark-Knight بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    5,973
    مورد پسند
    5,728 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    720

    پیش فرض

    بسته شد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش ريدايركت كردن يك آدرس به آدرسي ديگر در cPanel
    توسط jcs.w در انجمن آموزش ( غیر از ویبولتین )
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/07/21, 11:51 AM
  2. فروش دامنه طراح وب سايت :: يك شركت برند ::
    توسط RayDomain در انجمن هاستینگ و دومین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/11/16, 11:07 AM
  3. درخواست طراحي يك صفحه ورودي اوليه و يك بنر+پرداخت هزينه
    توسط sobhan در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2012/08/02, 01:32 PM
  4. درخواست يك بنر 125*125 و يك favicon.ico براي mspsoft
    توسط iranianwp در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/04/07, 05:01 PM
  5. درخواست يك قالب شيك و رايگان براي انجمن Iphone
    توسط abolfazl62 در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/02/01, 11:00 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •