تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل در ادرس انجمن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    230
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض مشکل در ادرس انجمن

    سلام دوستان
    وقتی من ادرس انجمنو اینجوری می زنم باز نمیشه mrwebfa.ir ولی وقتی mrwebfa.ir/forum.php می زنم باز میشه مشکلش چیه ؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    191 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    فک کنم یه index.html شما داری / یا از این index.html که ریدایکت میشه یا از htacces اگه index.html داری و لازمش داری / کدش رو اینجا قرار بده تا اون قطعه کدی که ریدایکت میکنه رو واست بگم اگرم لازم نداری که Delete

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    230
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    کد PHP:
    <?php/*======================================================================*\|| #################################################################### |||| # vBulletin 4.2.1|| # ---------------------------------------------------------------- # |||| # Copyright ©2000-2013 vBulletin Solutions Inc. All Rights Reserved. |||| # This file may not be redistributed in whole or significant part. # |||| # ---------------- VBULLETIN IS NOT FREE SOFTWARE ---------------- # |||| # http://www.vbulletin.com | http://www.vbulletin.com/license.html # |||| #################################################################### ||\*======================================================================*/
    /* Tell forum.php to redirect to the default url as defined in the navigation manager */
    define('VB_REDIRECT'true);
    /** * If you want to move this file to the root of your website, change the  * line below to your vBulletin directory and uncomment it (delete the //). * * For example, if vBulletin is installed in '/forum' the line should * state: define('VB_RELATIVE_PATH', 'forums'); * * Note: You may need to change the cookie path of your vBulletin * installation to enable your users to log in at the root of your website. * If you move this file to the root of your website then you should ensure * the cookie path is set to '/'. * * See 'Admin Control Panel *    ->Cookies and HTTP Header Options *      ->Path to Save Cookies */
    //define('VB_RELATIVE_PATH', 'forums');
    // Do not edit anything below //if (defined('VB_RELATIVE_PATH')){    chdir('./' . VB_RELATIVE_PATH);}
    require('forum.php');

    /*======================================================================*\|| ####################################################################|| # CVS: $RCSfile$ - $Revision: 60724 $|| ####################################################################\*======================================================================*/

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,031
    مورد پسند
    599 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    120

    پیش فرض

    محتوای forum.php رو ذخیره کن و یک فایلی بساز به نام index.php حال چیزایی که توش کپی کرردی رو در داخل این پیست کن
    راستی index.html هم داشتی پاک کن

    3 تشکر توسط:

    به دنبال بازی های کم حجم با حالی هستید؟
    یه سر بزنید پشیمون نمیشید


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    191 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.Darvishi نمایش پست ها
    کد PHP:
    <?php/*======================================================================*\|| #################################################################### |||| # vBulletin 4.2.1|| # ---------------------------------------------------------------- # |||| # Copyright ©2000-2013 vBulletin Solutions Inc. All Rights Reserved. |||| # This file may not be redistributed in whole or significant part. # |||| # ---------------- VBULLETIN IS NOT FREE SOFTWARE ---------------- # |||| # http://www.vbulletin.com | http://www.vbulletin.com/license.html # |||| #################################################################### ||\*======================================================================*/
    /* Tell forum.php to redirect to the default url as defined in the navigation manager */
    define('VB_REDIRECT'true);
    /** * If you want to move this file to the root of your website, change the  * line below to your vBulletin directory and uncomment it (delete the //). * * For example, if vBulletin is installed in '/forum' the line should * state: define('VB_RELATIVE_PATH', 'forums'); * * Note: You may need to change the cookie path of your vBulletin * installation to enable your users to log in at the root of your website. * If you move this file to the root of your website then you should ensure * the cookie path is set to '/'. * * See 'Admin Control Panel *    ->Cookies and HTTP Header Options *      ->Path to Save Cookies */
    //define('VB_RELATIVE_PATH', 'forums');
    // Do not edit anything below //if (defined('VB_RELATIVE_PATH')){    chdir('./' . VB_RELATIVE_PATH);}
    require('forum.php');

    /*======================================================================*\|| ####################################################################|| # CVS: $RCSfile$ - $Revision: 60724 $|| ####################################################################\*======================================================================*/

    من چک کردم دادا

    با index.php انجمن کامل میاد بالا / من احتمال میدم index.html داخل دایرکتوری هستش / اگه هست پاک کن / اگه نیست خبر بده

    کاربر مقابل از Mosi.Pro بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    234 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mosi.Pro نمایش پست ها
    من چک کردم دادا

    با index.php انجمن کامل میاد بالا / من احتمال میدم index.html داخل دایرکتوری هستش / اگه هست پاک کن / اگه نیست خبر بده

    mosi عزيز ببين منم همين مشكل رو تو لوكال دارم. ميخوام اون Forum.php از آخر آدرس بره.

    اينجا :

    q11.PNG
    اما تو اينجا من فايل index.html ندارم ولي بيرونش يكي دارم.
    q12.PNG

    اينم محتوي ايندكس php
    کد PHP:
    <?php/*======================================================================*\|| #################################################################### |||| # vBulletin 4.2.2|| # ---------------------------------------------------------------- # |||| # Copyright ©2000-2013 vBulletin Solutions Inc. All Rights Reserved. |||| # This file may not be redistributed in whole or significant part. # |||| # ---------------- VBULLETIN IS NOT FREE SOFTWARE ---------------- # |||| # http://www.vbulletin.com | http://www.vbulletin.com/license.html # |||| #################################################################### ||\*======================================================================*/
    /* Tell forum.php to redirectto the default url as definedin the navigation manager */
    define('VB_REDIRECT'true);
    /** * If you want to move this file to the root of your website, change the * line below to your vBulletin directory and uncomment it (delete the //). * * For example, if vBulletin is installed in '/forum' the line should * state: define('VB_RELATIVE_PATH', 'forum'); * * Note: You may need to change the cookie path of your vBulletin * installation to enable your users to log in at the root of your website. * If you move this file to the root of your website then you should ensure * the cookie path is set to '/'. * * See 'Admin Control Panel *    ->Cookies and HTTP Header Options *      ->Path to Save Cookies */
    //define('VB_RELATIVE_PATH', 'forum');
    // Do not edit anything below //if (defined('VB_RELATIVE_PATH')){    chdir('./' . VB_RELATIVE_PATH);}
    require('forum.php');

    /*======================================================================*\|| ####################################################################|| # CVS: $RCSfile$ - $Revision: 77205 $|| ####################################################################\*======================================================================*/

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    418

    2 تشکر توسط:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    191 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    index.php کاری انجام نمیده / فقط ریداکت میکنه به forum.php

    سورس forum.php رو کپی کن / در index.php قرار بده /

    حالا به ادمین سی پی --> تنظیمات --> تنظیمات صفحه اصلی بروید و در کادر اولی بجای forum کلمه index را تایپ کنید و ذخیره کنید .

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    234 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mosi.Pro نمایش پست ها
    index.php کاری انجام نمیده / فقط ریداکت میکنه به forum.php

    سورس forum.php رو کپی کن / در index.php قرار بده /

    حالا به ادمین سی پی --> تنظیمات --> تنظیمات صفحه اصلی بروید و در کادر اولی بجای forum کلمه index را تایپ کنید و ذخیره کنید .
    سلام
    ببخشيد منظورتون اينه كه محتويات Forum رو با Notepad++‌باز كنم و كپي كنم در محتويات Index؟ قبلا يك آموزش از علي ديدم گفته بود فايل Forum رو به index تغيير نام بديد و برعكس Index رو به Forum, احتمالا شما هم نظرتون همين بوده درسته؟
    اما مشكل اينه كه فاروم و ايندكس من يك جا نيستند. فاروم من تو روته و ايندكسم خارج اين فولدر قرار داره. كل فاروم به هم ريخت و ستوني شد و عكساش از كار افتاد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •