تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: درخواست کد چشمک لینک هنگام رفتن موس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    0

    Post درخواست کد چشمک لینک هنگام رفتن موس

    سلام و درود

    دوستان کدی هست که نوشته های لینک هنگامی که موس میره روش چشمک زدن میشه رو میخواهم هرچی سریچ کردم پیدا نکردم

    دوستان فقط لطف کنید کد رو کامل و دقیق بزارید ممنون میشم

    کاربر مقابل از delshkasteh بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    418

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام دوباره

    دوست عزیز ممنون که جواب بنده رو دادید ولی منظور بنده کد css برای ویبولتین 4.2 هست این کدی هست که سایه میندازه زیر لینک ها با رفتن موس روی اونها بنده کد چشمک زنشو میخواهم ممنون میشم کمک کنید
    کد:
    a:hover {text-decoration:blink;
    color: #000000;
    text-shadow: #292929 0px -1px 3px;
    }

    کاربر مقابل از delshkasteh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    یک شات اگر دارید بزارید.

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    میخواهم مثل سایت زیر بشه وقتی موس میره روی نوسته های لینک دار چشمک زن میشه

    تالار پیکسل

    کاربر مقابل از delshkasteh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    upppppppppppp

    کاربر مقابل از delshkasteh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    من چیزی تحت عنوان یا نشونه چشمک زن نمی بینم.یکی از لینک هایی که چشمک میزنه رو اینجا بزارید.

    2 تشکر توسط:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    امید جان نگاه

    وقتی موس رو میبری روی تالار قوانین ، قوانین شروع میکنه به چشمک زدم ابی و سفید میشه وقتی هم موس رو از روش برمیداری ابی ثابت میشه

    نمیدونم منظورمو متوجه شدی یا نه ؟


    .:: تالار پیکسل pixell ::.

    اینم عکس برای متوجه شدن منظورم پیوست شد!!
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط delshkasteh : 2014/02/15 در ساعت 01:54 PM دلیل: ادغام دو پست

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    29
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    up

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    831 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    187

    پیش فرض

    به انتهای additional.css اضافه کنید
    کد:
    img:hover,a:hover{ animation:leftmove 0.2s infinite ease-in alternate; -webkit-animation:leftmove 0.2s infinite ease-in alternate; } @keyframes leftmove{ from {opacity:1;} to {opacity:0;} } @-webkit-keyframes leftmove{ from {opacity:1;} to {opacity:0;} }
    ویرایش توسط irstar : 2014/02/15 در ساعت 09:08 PM

    کاربر مقابل از irstar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •