تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 109 از 205 نخستنخست ... 9599596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123159 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,081 به 1,090 از 2043

موضوع: دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی)

    1. توضیحات دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی) »»

      دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی)

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (13 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 4 بار
      زمان انتشار: 2014/02/16 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 2116 بار
      پشتیبانی می شود

      سلام .
      دوستان عزیز ، کاربران وی بی ایران ؛ وقتتون به خیر.
      استایلی که در این ساعت برای شما آماده کردیم ، حاصل تلاش گروهی من و دوستان خوبم محمد حسین عابدین پور ؛ علی خلیلی فر ؛ خاتم تدین ؛ و دیگر دوستان هست.






      پیش نمایش :





      دوستان عزیز ، لطف کنید قبل از استفاده صحبت های این حقیر رو مطالعه کنید که بعداً با مشکلی مواجه نشید .
      بدون اغراق این استایل یکی از سنگین ترین پروژه های بنده بود ، تقریباً کد نویسی اون حدود 4 ماه زمان از من گرفت که البته بار ها و بار ها قسمت های مختف هم تغییر داده شدند ، تا اینکه طرح نهایی رو خدمت شما تقدیم کردیم .
      آیکن هایی که در این استایل به کار رفته اند ، تماماً از نوع FontIcon بوده و همین مورد باعث کاهش حجم کلی سایت شما خواهد شد.
      رابط کاربری نیز ادغامی از چند سبک مختلف طراحی پر طرفدار از قبیل طراحی تخت (Flat Design) هست.
      و این استایل تا عرض حدود 400 پیکسل کاملاً ریسپانسیو شده و برای تمامی Device های قابل حمل و رایانه های شخصی بدون مشکل خواهد بود .




      نکته مهم دیگری که در مورد این استایل باید ذکر کنم ؛ پنل اختصاصی تنظیمات استایل هست که توسط دوست خوبم @MHAbedinpour نوشته شده ، جا داره همنیجا مجدداً از ایشون تشکر کنم که واقعاً سنگ تمام گذاشتن .نمای قسمت پنل تنظیمات استایل :
      باوجود این پلاگین ، شما دیگه نیازی به تغیر در سورس کد ها ندارین ؛ به راحتی میتونید تمام قسمت های سایت رو مدیریت کنید.
      قسمت پروفایل کاربران و پیام های بازدید کننده هم در این استایل دستخوش تغییراتی شد که در تصویر زیر متیونید ببینید ؛ همچنین تصویر قسمت لاگین و ارسال پیغام در Footer نیز در تصاویر زیر موجود هستند:



      توی این استایل بنده سعی کردم تا جایی که ممکن بود در کنار کد های CSS3 از جی کوئری و جاوا اسکریپت هم استفاده کنم ؛ قسمت های جست و جو ، ارسال پیام ، قسمت لاگین و بسیاری از جلوه های دیگر ، توسط جی کوئری نوشته شدند.
      تمام این موارد برای نشان دادن حسن نیست ما به شما بزرگواران بود ، و فکر نمیکنم هیچ کجای دنیا چنین امکاناتی رو به صورت رایگان در اختیار کسی قرار بدن ..


      محتویات فایل پیوست یک پوشه به نام Upload و یک پوشه به نام XML هست . دقت فرمایید 3 پوشه موجود در Upload را زیپ کرده و در مسیر روت ویبولتین خودتون آپلود نمایید . محتویات پوشه XML شامل 2 فایل هست که
      import in template مربوط به فایل استایل بوده و باید آن را در بخش استایل ها و قالب ها ایمپورت کنید و مورد دوم XML موجود در پوشه import in product هست که باید در پلاگین ها > محصولات ایمپورت شود .
      دقت کنید که بعد از نصب مورد بالا ، برخی قسمت های استایل ، فاقد محتوا بوده و شما باید از قسمت تنظیمات استایل و بخش مدیریت لینک ها ؛ محتوای مورد نظر خودتون رو اضافه کنید .

      نکات :

      • در حالت عادی و پس از نصب ، برای بخش های تب ها ، لینک ها و توضیحات فوتر و قسمت مطالب برتر ، باید از مدیریت لینک ها و تنظیمات استایل ؛ content مورد نظر خودتون رو اضافه کنید .
      • درصورتی که لینک شبکه های اجتماعی (فیسبوک - تویتر - گوگل پلاس) را در تنظیمات استایل وارد نکنید، این آیکن ها نیز نمایش داده نخواهند شد .
      • درصورتی که ایمیل مدیریت در قسمت مدیریت استایل وارد نشود، قسمت ارسال پیام در فوتر غیر فعال میشود . دقت کنید پیام های ارسال شده فقط به ایمیل خودتان ارسال میگردند . همچنین با وجود کد امنیتی capacha دیگر نگران اسپم شدن ایمیل نباشید .
      • بخش جست و جوی در سایت ، به صورت خودکار با سایت شما ست میشود و نیاز به تغییر دستی در سورس کد ها نیست .


      امیدوارم از این استایل واقعاً راضی باشید ، شما نتیجه فینال رو مشاهده میکنید ولی ما روز ها وشب ها روی این پروژه به سختی کار کردیم تا رضایت شمارو جلب کنیم .
      دوستان عزیز ، از شما صمیمانه خواهش میکنم نظرات خودتون رو در این زمینه حتماً بیان کنید .. به هرحال این زحمت ها فقط برای شما داره کشیده میشه واگه از نتیجه اون راضی نباشید قطعاً ما در کار های بعدی جبران خواهیم کرد .
      سپاس .
      اسفند 1392 ؛ وی بی ایران






      پی نوشت :
      نسخه جدید و فاینال (2.1) استایل جایگزین نسخه قبلی شد .
      برای آپگرید لازم است تمام فایل های موجود در پوشه upload رو مجدداً در روت فروم خودتون قرار بدید ، همچنین پلاگین و XML استایل نیز لازم است بازنویسی شوند (اجازه بازنویسی = بله).

      تذکر: در صورتی که این استایل را نصب کردید ؛ حتما اینجا را هم مطالعه کنید

      دانلود رایگان دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی) از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #1082
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 37.0.2031.2
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mh2012 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان و مدیران و بخصوص رامین جان عزیز

    رامین جان واقعا خسته نباشی خیلی زیباست......

    یه درخواست داشتم..خواهشمندم یه راهنمایی بهم بکنین...ازتون ممنونم....

    این لایه کپی رایتتون همانطور که در تصویر میبینین:



    روی لایه چت باکس envolve میاد و مزاحمت ایجاد میکنه......

    من کدشو از طریق inspect element پیدا کردم ..این کدشه:

    کد HTML:
    <div style="position: absolute!important;z-index: 99999999999999999999!important;font-family: Yekan;display: block!important;color: #FFF!important;width: 100%!important;margin-top: -30px!important;text-align: center;background: #2B2D3B!important;padding: 1px 0 7px 0;" id="dgh">طراحی شده با <i class="icon-heart"></i>  توسط <a href="http://raminmohammadi.ir">ر.محمدی</a> در <a href="http://www.vbiran.ir">وی بی ایران</a> . </div>
    حالا هرچی میگردم این کد رو جستجو میکنم در قالب ها پیدا نمیشه....
    خواهشا یه راهنماییی بهم کنین چطوری میتونم این کدش رو پیدا کنم و عبارت z-index ویرایش کنم....

    با تشکر فراوان

    سلام.
    وقت به خیر.
    دوست عزیز شما میتونید z-index مربوط به box چتباکس رو افزایش بدید .. من سایتتون رو دیدم ظاهراً یه پوسته دیگه دارید استفاده میکنید، به همین خاطر نتونستم کد هارو خودم بهتون بدم.


    درضمن بابت کپی رایت هم من یه عذرخواهی به دوستان بدهکارم، متاسفانه رفتار های غیر حرفه ایی عده‌ایی منو مجبور به این کار کردند، و البته خودتون میدونید ما هم به عنوان کسی که برای این پروژه ، وقت ، انرژی و هزینه صرف کردیم و نهایتاً اون رو به صورت رایگان در اختیارتون قراردادیم، حق و حقوق اندکی داریم..
    تشکر از دوستانی که انسانیت رو رعایت کردند.

    4 تشکر توسط:


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  3. Top | #1083
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    23
    مورد پسند
    8 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    zibaaaaaaaaaaaaaa very

    کاربر مقابل از mohammadtavan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #1084
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    25
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 35.0.1916.153
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها
    سلام.
    وقت به خیر.
    دوست عزیز شما میتونید z-index مربوط به box چتباکس رو افزایش بدید .. من سایتتون رو دیدم ظاهراً یه پوسته دیگه دارید استفاده میکنید، به همین خاطر نتونستم کد هارو خودم بهتون بدم.


    درضمن بابت کپی رایت هم من یه عذرخواهی به دوستان بدهکارم، متاسفانه رفتار های غیر حرفه ایی عده‌ایی منو مجبور به این کار کردند، و البته خودتون میدونید ما هم به عنوان کسی که برای این پروژه ، وقت ، انرژی و هزینه صرف کردیم و نهایتاً اون رو به صورت رایگان در اختیارتون قراردادیم، حق و حقوق اندکی داریم..
    تشکر از دوستانی که انسانیت رو رعایت کردند.

    سلام اقا رامین....

    بله واقعا زیباست خسته نباشین.....

    ببینید شما به ادرس انجمن من اومدین ....این پوسته رو برای انجمن دوستم نصب کردم... شرمنده ادرسشو اینجا میزارم
    سرزمین رویاها

    تصویری که گزاشتم در پست بالا..میتونید ادرس رو با این لینک مطابقت بدی....

    واقعا کارتون حرف نداره رامین جان...یه خسته نباشید حسابی بهتون میگم..... ما خدای نکرده قصد حذف کپی رایت شما رو نداریم چه برای شما چه برای مراجع دیگه... هرکسیم اینکارو میکنه واقعا براش متاسفم.... چون زحمتی که شما کشیدین رو من درک میکنم... بالاخره این حق شماست که نامتون در استایل هاتون منتشر بشه....

    بله در اخر z-index چت باکس رو زیاد کردم و مشکل حل شد.....

    راسی رامین جان از طریق پیام خصوصی اموزش این کدو بهم میدین..چطوری این کدو قرار دادین؟ خیلی ممنون میشم ازتون

  5. Top | #1085
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    28
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 35.0.1916.153
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Game Worlds نمایش پست ها
    سلام

    واقعا قالب محشریه

    وقتی تشکر رو میزنم پیغام دسترسی نداشتن میده مشکل از چیه ؟

    من از کادر بندی های تاپیک زیر استفاده کردم ممکنه مشکل از اونا باشه ؟
    کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران

    اگه میشه خودتون کادر بندی اختصاصی قالب رو بدید تا این مشکلات بر طرف بشه
    فقط کادر بندی تشکر و پست بیت و نوشته های وبلاگ رو لازم دارم

    من این قسمت ها رو از تاپیک اختصاصی کادر بندی در قالب ویرایش کردم

    یکی بگه من چیکار کنم

    یه کادر بندی که با این قالب سازگار باشه و بهش بیاد رو لطفا بهم معرفی کنید

  6. Top | #1086
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    20
    نوشته ها
    2,576
    مورد پسند
    1,920 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    299

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Game Worlds نمایش پست ها
    یکی بگه من چیکار کنم

    یه کادر بندی که با این قالب سازگار باشه و بهش بیاد رو لطفا بهم معرفی کنید
    برای کادر بندی تشکر ،

    محتویات post_thanks_postbit_info رو با کد زیر عوض کنید :

    کد PHP:
     <vb:if condition="$post['userid']"> <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div> <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">          <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>      <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />          <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>      <vb:else />          <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>      </vb:if> </vb:if> 
    برای کادر بندی نوشته های وبلاگ ،

    محتویات blog_postbit_entries_link رو با کد زیر عوض کنید :

    کد PHP:
    <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div

  7. Top | #1087
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    10
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام و عرض ادب

    سپاسگزارم از جناب رامین عزیز جهت طراحی این قالب زیبا و کاربر پسند .
    ضمنا از طرح سوال عذر خواهی میکنم چون توان خواندن 100 صفحه تاپیک رو بعلت کمبود وقت نداشتم .
    بنده تازه این قالبو نصب کردم اما در ابتدا یه مشکلی دارم که فکر میکنم مربوط به مراحل اولیه نصب بنده باشه .
    لطفا وارد سایت بشید تالار گفتمان گروه فرهنگی نوگل باغ
    در بخش (ورود به سایت) لینک فراموشی رمز عبور درست کار نمیکنه ، هر چقدر آدرس (روت اصلی فروم) رو در تنظیمات ست کردم ولی مشکلم برطرف نشد .
    لطفا راهنمایی کنید

  8. Top | #1088
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    704
    مورد پسند
    684 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    90

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط javadimoheb نمایش پست ها
    با سلام و عرض ادب

    سپاسگزارم از جناب رامین عزیز جهت طراحی این قالب زیبا و کاربر پسند .
    ضمنا از طرح سوال عذر خواهی میکنم چون توان خواندن 100 صفحه تاپیک رو بعلت کمبود وقت نداشتم .
    بنده تازه این قالبو نصب کردم اما در ابتدا یه مشکلی دارم که فکر میکنم مربوط به مراحل اولیه نصب بنده باشه .
    لطفا وارد سایت بشید تالار گفتمان گروه فرهنگی نوگل باغ
    در بخش (ورود به سایت) لینک فراموشی رمز عبور درست کار نمیکنه ، هر چقدر آدرس (روت اصلی فروم) رو در تنظیمات ست کردم ولی مشکلم برطرف نشد .
    لطفا راهنمایی کنید
    درود

    مسیر زیر رو دنبال کنید

    کنترل پنل ادمین >> استایل ها & قالب ها >> جستجو در قالب ها >> قالب header رو جستجو و باز کنید. کد زیر رو بیابید ( جستجو در قالب Molding )

    کد:
    <a class="login-det det2" href="/login.php?do=lostpw">کلمه عبور خود را فراموش کردید ؟</a>
    لینکی که با رنگ آبی مشخص کردم رو باید ویرایش کنید. به صورت کد زیر قرار بدید و ذخیره کنید

    کد:
    <a class="login-det det2" href="http://www.nogolebagh.com/forum/login.php?do=lostpw">کلمه عبور خود را فراموش کردید ؟</a>
    ویرایش توسط MaMaD.LooTi : 2014/06/16 در ساعت 04:53 PM

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #1089
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,801 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    266

    پیش فرض

    با سلام دوستان من یک مشکلی با این قالب دارم لطفا راهنمایی کنید

    من اون پایین قسمت ارسال پیام به مدیر سایت رو فعال کردم

    اما وقتی میخوای ارسال کنی میگه کد امنیتی رو وارد کنید اما عکسی لود نمیشه

    بارگذاری دوباره رو هم میزاری اما لود نمیشه

    چطوری میشه این رو برطرف کرد ؟

    ممنونم
    @Mr.Ramin

  10. Top | #1090
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    10
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط CR.7 نمایش پست ها
    با سلام دوستان من یک مشکلی با این قالب دارم لطفا راهنمایی کنید

    من اون پایین قسمت ارسال پیام به مدیر سایت رو فعال کردم

    اما وقتی میخوای ارسال کنی میگه کد امنیتی رو وارد کنید اما عکسی لود نمیشه

    بارگذاری دوباره رو هم میزاری اما لود نمیشه

    چطوری میشه این رو برطرف کرد ؟

    ممنونم
    @Mr.Ramin
    با سلام
    بله میشه مشکل رو حل کرد ، درصورتیکه لطف کنید لینک سایتتون رو قرار بدید تا مشکلات ملاحضه بشه توسط دوستان
    موفق باشید

    کاربر مقابل از javadimoheb بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #1091
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,801 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    266




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 39
    آخرين نوشته: 2014/07/23, 09:38 PM
  2. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2013/08/06, 05:15 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/19, 01:36 PM
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/02/04, 10:07 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •