تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 180 از 205 نخستنخست ... 80130166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,791 به 1,800 از 2043

موضوع: دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی)

    1. توضیحات دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی) »»

      دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی)

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (13 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 4 بار
      زمان انتشار: 2014/02/16 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 2117 بار
      پشتیبانی می شود

      سلام .
      دوستان عزیز ، کاربران وی بی ایران ؛ وقتتون به خیر.
      استایلی که در این ساعت برای شما آماده کردیم ، حاصل تلاش گروهی من و دوستان خوبم محمد حسین عابدین پور ؛ علی خلیلی فر ؛ خاتم تدین ؛ و دیگر دوستان هست.






      پیش نمایش :





      دوستان عزیز ، لطف کنید قبل از استفاده صحبت های این حقیر رو مطالعه کنید که بعداً با مشکلی مواجه نشید .
      بدون اغراق این استایل یکی از سنگین ترین پروژه های بنده بود ، تقریباً کد نویسی اون حدود 4 ماه زمان از من گرفت که البته بار ها و بار ها قسمت های مختف هم تغییر داده شدند ، تا اینکه طرح نهایی رو خدمت شما تقدیم کردیم .
      آیکن هایی که در این استایل به کار رفته اند ، تماماً از نوع FontIcon بوده و همین مورد باعث کاهش حجم کلی سایت شما خواهد شد.
      رابط کاربری نیز ادغامی از چند سبک مختلف طراحی پر طرفدار از قبیل طراحی تخت (Flat Design) هست.
      و این استایل تا عرض حدود 400 پیکسل کاملاً ریسپانسیو شده و برای تمامی Device های قابل حمل و رایانه های شخصی بدون مشکل خواهد بود .




      نکته مهم دیگری که در مورد این استایل باید ذکر کنم ؛ پنل اختصاصی تنظیمات استایل هست که توسط دوست خوبم @MHAbedinpour نوشته شده ، جا داره همنیجا مجدداً از ایشون تشکر کنم که واقعاً سنگ تمام گذاشتن .نمای قسمت پنل تنظیمات استایل :
      باوجود این پلاگین ، شما دیگه نیازی به تغیر در سورس کد ها ندارین ؛ به راحتی میتونید تمام قسمت های سایت رو مدیریت کنید.
      قسمت پروفایل کاربران و پیام های بازدید کننده هم در این استایل دستخوش تغییراتی شد که در تصویر زیر متیونید ببینید ؛ همچنین تصویر قسمت لاگین و ارسال پیغام در Footer نیز در تصاویر زیر موجود هستند:



      توی این استایل بنده سعی کردم تا جایی که ممکن بود در کنار کد های CSS3 از جی کوئری و جاوا اسکریپت هم استفاده کنم ؛ قسمت های جست و جو ، ارسال پیام ، قسمت لاگین و بسیاری از جلوه های دیگر ، توسط جی کوئری نوشته شدند.
      تمام این موارد برای نشان دادن حسن نیست ما به شما بزرگواران بود ، و فکر نمیکنم هیچ کجای دنیا چنین امکاناتی رو به صورت رایگان در اختیار کسی قرار بدن ..


      محتویات فایل پیوست یک پوشه به نام Upload و یک پوشه به نام XML هست . دقت فرمایید 3 پوشه موجود در Upload را زیپ کرده و در مسیر روت ویبولتین خودتون آپلود نمایید . محتویات پوشه XML شامل 2 فایل هست که
      import in template مربوط به فایل استایل بوده و باید آن را در بخش استایل ها و قالب ها ایمپورت کنید و مورد دوم XML موجود در پوشه import in product هست که باید در پلاگین ها > محصولات ایمپورت شود .
      دقت کنید که بعد از نصب مورد بالا ، برخی قسمت های استایل ، فاقد محتوا بوده و شما باید از قسمت تنظیمات استایل و بخش مدیریت لینک ها ؛ محتوای مورد نظر خودتون رو اضافه کنید .

      نکات :

      • در حالت عادی و پس از نصب ، برای بخش های تب ها ، لینک ها و توضیحات فوتر و قسمت مطالب برتر ، باید از مدیریت لینک ها و تنظیمات استایل ؛ content مورد نظر خودتون رو اضافه کنید .
      • درصورتی که لینک شبکه های اجتماعی (فیسبوک - تویتر - گوگل پلاس) را در تنظیمات استایل وارد نکنید، این آیکن ها نیز نمایش داده نخواهند شد .
      • درصورتی که ایمیل مدیریت در قسمت مدیریت استایل وارد نشود، قسمت ارسال پیام در فوتر غیر فعال میشود . دقت کنید پیام های ارسال شده فقط به ایمیل خودتان ارسال میگردند . همچنین با وجود کد امنیتی capacha دیگر نگران اسپم شدن ایمیل نباشید .
      • بخش جست و جوی در سایت ، به صورت خودکار با سایت شما ست میشود و نیاز به تغییر دستی در سورس کد ها نیست .


      امیدوارم از این استایل واقعاً راضی باشید ، شما نتیجه فینال رو مشاهده میکنید ولی ما روز ها وشب ها روی این پروژه به سختی کار کردیم تا رضایت شمارو جلب کنیم .
      دوستان عزیز ، از شما صمیمانه خواهش میکنم نظرات خودتون رو در این زمینه حتماً بیان کنید .. به هرحال این زحمت ها فقط برای شما داره کشیده میشه واگه از نتیجه اون راضی نباشید قطعاً ما در کار های بعدی جبران خواهیم کرد .
      سپاس .
      اسفند 1392 ؛ وی بی ایران






      پی نوشت :
      نسخه جدید و فاینال (2.1) استایل جایگزین نسخه قبلی شد .
      برای آپگرید لازم است تمام فایل های موجود در پوشه upload رو مجدداً در روت فروم خودتون قرار بدید ، همچنین پلاگین و XML استایل نیز لازم است بازنویسی شوند (اجازه بازنویسی = بله).

      تذکر: در صورتی که این استایل را نصب کردید ؛ حتما اینجا را هم مطالعه کنید

      دانلود رایگان دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی) از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #1792
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    ALL
    نوشته ها
    39
    مورد پسند
    141 بار
    اطلاعات
    Linux (Ubuntu) Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود بر @alirezarastegar و MyBirds@
    مشکل از دیسپلی اینلاین بلاک هستش !
    برای رفع مشکل در جست و جوی استایل ها و قالب ها این رو سرچ کنید :
    کد:
    .container ul {
    و display: inline-block; رو بردارید / خب حالا میبینید ک کلسcontainer ارتفاع نداره و فاصله مارجینش پذیریش معتبر نیست پس میرید براش تعریف میکنید ب این صورت که این رو سرچ میکنید:
    کد:
    .container {
    و این رو بهش اضافه میکنید :
    کد:
    height: 28px;
    margin-top: 20px;
    موفق باشید

  3. Top | #1793
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    444
    مورد پسند
    183 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MISFeasAnCE نمایش پست ها
    درود بر @alirezarastegar و MyBirds@
    مشکل از دیسپلی اینلاین بلاک هستش !
    برای رفع مشکل در جست و جوی استایل ها و قالب ها این رو سرچ کنید :
    کد:
    .container ul {
    و display: inline-block; رو بردارید / خب حالا میبینید ک کلسcontainer ارتفاع نداره و فاصله مارجینش پذیریش معتبر نیست پس میرید براش تعریف میکنید ب این صورت که این رو سرچ میکنید:
    کد:
    .container {
    و این رو بهش اضافه میکنید :
    کد:
    height: 28px;
    margin-top: 20px;
    موفق باشید
    ممنون ولی من متوجه نشدم جستجو هم کردم هیچی پیدا نشد

  4. Top | #1794
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    3.2
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام و خسته نباشد. من تازه با ویبولتین آشنا شدم و باهاش یه انجمن هم ساختم و این قالب زیبا رو هم روش نصب کردم. فقط یه سری مشکلات وجود داره که اصلا ازشون سر در نمیارم. می خواستم ازتون خواهش کنم که یه سر به انجمن من بزنید و کمکم کنید تا بتونم نواقصش رو برطرف کنم
    پیشاپش از کمک ها و راهنمایی های بی دریغتون ممنونم
    http://www.gilasbank.com/forum/forum.php

  5. Top | #1795
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    590
    مورد پسند
    264 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tarkan1986 نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشد. من تازه با ویبولتین آشنا شدم و باهاش یه انجمن هم ساختم و این قالب زیبا رو هم روش نصب کردم. فقط یه سری مشکلات وجود داره که اصلا ازشون سر در نمیارم. می خواستم ازتون خواهش کنم که یه سر به انجمن من بزنید و کمکم کنید تا بتونم نواقصش رو برطرف کنم
    پیشاپش از کمک ها و راهنمایی های بی دریغتون ممنونم
    انجمن درس و مشاوره گیلاس
    دوست عزیز بنده مشکلی در انجمن شما نمی بینم :




    در صورتی که سوالی دارید جستوجو فرمایید و یا در بخش پرسش و پاسخ تاپیک ایجاد نمایید

  6. Top | #1796
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    3.2
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون که وقت گذاشتید ولی یکم مشکلات داره
    1- اینکه صفحه اول رو میخوام صفحه اکتیویتی نباشه و صفه فروم باشه
    2- اینکه اگر به صفحه فروم برید و دقت کنید انجمن اول که اسمش کنکور هست شکل شمایلش درسته ولی انجمن بعدی که اسمش اول دبیرستانه مثل انجمن کنکور نیست
    3- اینکه با اینکه تو تنظیمات درست میکنم ولی بازم پایین صفحه یه قسمت میاد که کاربر میتونه قالب و سبک و استایل رو تغییر بده نمیخوام اینجوری باشه و غیرفعالش میکنم ولی باز...

  7. Top | #1797
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    20
    نوشته ها
    3,340
    مورد پسند
    2,159 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.135
    میزان امتیاز
    380

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tarkan1986 نمایش پست ها
    ممنون که وقت گذاشتید ولی یکم مشکلات داره
    1- اینکه صفحه اول رو میخوام صفحه اکتیویتی نباشه و صفه فروم باشه
    2- اینکه اگر به صفحه فروم برید و دقت کنید انجمن اول که اسمش کنکور هست شکل شمایلش درسته ولی انجمن بعدی که اسمش اول دبیرستانه مثل انجمن کنکور نیست
    3- اینکه با اینکه تو تنظیمات درست میکنم ولی بازم پایین صفحه یه قسمت میاد که کاربر میتونه قالب و سبک و استایل رو تغییر بده نمیخوام اینجوری باشه و غیرفعالش میکنم ولی باز...
    1- آموزش حذف forum.php از انتهای آدرس در 5 ثانیه (روش جدید و بدون دردسر)
    2-ادمین سی پی=>انجمن و مدیریت=>اول دبیرستان=>ویرایش=>انجمن زیر مجموعه است=>خیر
    3-تنظیمات قالب ها و استایلها=>تنظیمات قالب تیک همه قالبها بجز این قالب رو بردارید و ذخیره کنید

  8. Top | #1798
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    3.2
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون این مشکلات رفع شدند
    فقط یه چیز دیگه مونده اونم اینه که تو عکس پایین اون قسمت توجه که انگلیسی هست رو چجوری فارسیش کنم؟ یا کلا حذفش کنم؟untitled.JPG

  9. Top | #1799
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    20
    نوشته ها
    3,340
    مورد پسند
    2,159 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 42.0.2311.135
    میزان امتیاز
    380

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tarkan1986 نمایش پست ها
    ممنون این مشکلات رفع شدند
    فقط یه چیز دیگه مونده اونم اینه که تو عکس پایین اون قسمت توجه که انگلیسی هست رو چجوری فارسیش کنم؟ یا کلا حذفش کنم؟untitled.JPG
    سوالات عمومی و ضروری مرتبط با vBulletin

  10. Top | #1800
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    ورژن ویبولتین
    ندارم
    نوشته ها
    5
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 43.0.2357.124
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام...من این قالب رو نصب کردم.. هیچ مشکلی نداشت .. بعد از اینکه استایل ویبی پلاس رو نصب کردم توی اون یه مشکلی پیش اومد که چنجا توی سایت مستطیل های سفید اومده بود...بعد دوباره همین استایل رو گذاشتم ... اما همونطور که میبینید آخرین ارسال ها رفته پایین..همچنین 1 و 2 هم اومده توی اسم ها
    Capture.JPG

  11. Top | #1801
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    3.2
    نوشته ها
    8
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 38.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون که سریع جواب دادید. همه مشکلات انجمن من برطرف شد. دمتون گرم. ولی اینجا همه چیز رایگانه چرا؟!؟!؟!؟




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 39
    آخرين نوشته: 2014/07/23, 09:38 PM
  2. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2013/08/06, 05:15 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/19, 01:36 PM
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/02/04, 10:07 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •