تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 60 از 205 نخستنخست ... 104647484950515253545556575859606162636465666768697071727374110160 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 591 به 600 از 2043

موضوع: دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی)

    1. توضیحات دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی) »»

      دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی)

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (13 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 4 بار
      زمان انتشار: 2014/02/16 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 2117 بار
      پشتیبانی می شود

      سلام .
      دوستان عزیز ، کاربران وی بی ایران ؛ وقتتون به خیر.
      استایلی که در این ساعت برای شما آماده کردیم ، حاصل تلاش گروهی من و دوستان خوبم محمد حسین عابدین پور ؛ علی خلیلی فر ؛ خاتم تدین ؛ و دیگر دوستان هست.






      پیش نمایش :





      دوستان عزیز ، لطف کنید قبل از استفاده صحبت های این حقیر رو مطالعه کنید که بعداً با مشکلی مواجه نشید .
      بدون اغراق این استایل یکی از سنگین ترین پروژه های بنده بود ، تقریباً کد نویسی اون حدود 4 ماه زمان از من گرفت که البته بار ها و بار ها قسمت های مختف هم تغییر داده شدند ، تا اینکه طرح نهایی رو خدمت شما تقدیم کردیم .
      آیکن هایی که در این استایل به کار رفته اند ، تماماً از نوع FontIcon بوده و همین مورد باعث کاهش حجم کلی سایت شما خواهد شد.
      رابط کاربری نیز ادغامی از چند سبک مختلف طراحی پر طرفدار از قبیل طراحی تخت (Flat Design) هست.
      و این استایل تا عرض حدود 400 پیکسل کاملاً ریسپانسیو شده و برای تمامی Device های قابل حمل و رایانه های شخصی بدون مشکل خواهد بود .




      نکته مهم دیگری که در مورد این استایل باید ذکر کنم ؛ پنل اختصاصی تنظیمات استایل هست که توسط دوست خوبم @MHAbedinpour نوشته شده ، جا داره همنیجا مجدداً از ایشون تشکر کنم که واقعاً سنگ تمام گذاشتن .نمای قسمت پنل تنظیمات استایل :
      باوجود این پلاگین ، شما دیگه نیازی به تغیر در سورس کد ها ندارین ؛ به راحتی میتونید تمام قسمت های سایت رو مدیریت کنید.
      قسمت پروفایل کاربران و پیام های بازدید کننده هم در این استایل دستخوش تغییراتی شد که در تصویر زیر متیونید ببینید ؛ همچنین تصویر قسمت لاگین و ارسال پیغام در Footer نیز در تصاویر زیر موجود هستند:



      توی این استایل بنده سعی کردم تا جایی که ممکن بود در کنار کد های CSS3 از جی کوئری و جاوا اسکریپت هم استفاده کنم ؛ قسمت های جست و جو ، ارسال پیام ، قسمت لاگین و بسیاری از جلوه های دیگر ، توسط جی کوئری نوشته شدند.
      تمام این موارد برای نشان دادن حسن نیست ما به شما بزرگواران بود ، و فکر نمیکنم هیچ کجای دنیا چنین امکاناتی رو به صورت رایگان در اختیار کسی قرار بدن ..


      محتویات فایل پیوست یک پوشه به نام Upload و یک پوشه به نام XML هست . دقت فرمایید 3 پوشه موجود در Upload را زیپ کرده و در مسیر روت ویبولتین خودتون آپلود نمایید . محتویات پوشه XML شامل 2 فایل هست که
      import in template مربوط به فایل استایل بوده و باید آن را در بخش استایل ها و قالب ها ایمپورت کنید و مورد دوم XML موجود در پوشه import in product هست که باید در پلاگین ها > محصولات ایمپورت شود .
      دقت کنید که بعد از نصب مورد بالا ، برخی قسمت های استایل ، فاقد محتوا بوده و شما باید از قسمت تنظیمات استایل و بخش مدیریت لینک ها ؛ محتوای مورد نظر خودتون رو اضافه کنید .

      نکات :

      • در حالت عادی و پس از نصب ، برای بخش های تب ها ، لینک ها و توضیحات فوتر و قسمت مطالب برتر ، باید از مدیریت لینک ها و تنظیمات استایل ؛ content مورد نظر خودتون رو اضافه کنید .
      • درصورتی که لینک شبکه های اجتماعی (فیسبوک - تویتر - گوگل پلاس) را در تنظیمات استایل وارد نکنید، این آیکن ها نیز نمایش داده نخواهند شد .
      • درصورتی که ایمیل مدیریت در قسمت مدیریت استایل وارد نشود، قسمت ارسال پیام در فوتر غیر فعال میشود . دقت کنید پیام های ارسال شده فقط به ایمیل خودتان ارسال میگردند . همچنین با وجود کد امنیتی capacha دیگر نگران اسپم شدن ایمیل نباشید .
      • بخش جست و جوی در سایت ، به صورت خودکار با سایت شما ست میشود و نیاز به تغییر دستی در سورس کد ها نیست .


      امیدوارم از این استایل واقعاً راضی باشید ، شما نتیجه فینال رو مشاهده میکنید ولی ما روز ها وشب ها روی این پروژه به سختی کار کردیم تا رضایت شمارو جلب کنیم .
      دوستان عزیز ، از شما صمیمانه خواهش میکنم نظرات خودتون رو در این زمینه حتماً بیان کنید .. به هرحال این زحمت ها فقط برای شما داره کشیده میشه واگه از نتیجه اون راضی نباشید قطعاً ما در کار های بعدی جبران خواهیم کرد .
      سپاس .
      اسفند 1392 ؛ وی بی ایران






      پی نوشت :
      نسخه جدید و فاینال (2.1) استایل جایگزین نسخه قبلی شد .
      برای آپگرید لازم است تمام فایل های موجود در پوشه upload رو مجدداً در روت فروم خودتون قرار بدید ، همچنین پلاگین و XML استایل نیز لازم است بازنویسی شوند (اجازه بازنویسی = بله).

      تذکر: در صورتی که این استایل را نصب کردید ؛ حتما اینجا را هم مطالعه کنید

      دانلود رایگان دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی) از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #592
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    1
    نوشته ها
    2
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.146
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام.

    امروز خواستم وارد webmaster انجمنم بشم که یوزر و پسورد رو وارد می کنم میگه ورود با موفقیت انجام شد ولی بعدش یه صفحه سفید میاد. رفرش هم میکنم همون صفحه سفیدی که چیزیم داخلش نیست.
    ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

  3. Top | #593
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.117
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط atmosphere نمایش پست ها
    سلام.

    امروز خواستم وارد webmaster انجمنم بشم که یوزر و پسورد رو وارد می کنم میگه ورود با موفقیت انجام شد ولی بعدش یه صفحه سفید میاد. رفرش هم میکنم همون صفحه سفیدی که چیزیم داخلش نیست.
    ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
    رفع مشکل صفحات خالی یا "سفید" ویبولتین

    کاربر مقابل از Am!R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #594
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    704
    مورد پسند
    684 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    91

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط enigma211 نمایش پست ها
    سلام از کدوم قسمت باید ویرایش کنم عکسش. تو جستجو قالب چی باید سرچ کنم.
    یا عکسش کجاست کدوم فولدر؟
    درود

    دوست عزیز شما باید فایل های موجود در پوشه images رو ویرایش کنید. یعنی تصاویر رو در محیط فتوشاپ ببرید و به دلخواه رنگش رو تغییر بدید.

    به پوشه molding برید. پوشه images رو باز کنید. چند تصویر هست با نام های زیر که باید ویرایش بشه

    sprite01.png
    teach1.png
    teach2.png
    bg-teach2.png
    bg-teach3.png

    فایل های ویرایش شده رو درون پوشه images جایگزین کنید.

    این روش بهتر از روش تغییر کدهای css هست.

    در مورد قرار دادن کد وبگذر هم بفرمایید که چه کدی میخواید قرار بدید؟

    کاربر مقابل از MaMaD.LooTi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #595
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    49
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 33.0.1750.146
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    عالی بود..................واقعا خسته نباشید.... بسیار زیبا شده

    کاربر مقابل از azahed بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #596
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    622
    مورد پسند
    173 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud_txt نمایش پست ها
    رامین جان ممنون از استایل زیباتون
    من تمام تغییرات رو با ورژن 1.1 انجام دادم و مشکلی رو نداشتم ولی اگه ورژن 2 رو بازنویسی کنم تمام تغییراتی که دادم از بین میره ؟
    فکر نمیکنم . ولی شما اول استایل رو از انجمن خودتون دانلود کنید و بعد ورژن رو نصب کنید که اگه تغیرات از بین رفت بتونین بازگردانی کنید

    کاربر مقابل از MR-_-MILAD بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #597
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    43
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaD.LooTi نمایش پست ها
    درود

    دوست عزیز شما باید فایل های موجود در پوشه images رو ویرایش کنید. یعنی تصاویر رو در محیط فتوشاپ ببرید و به دلخواه رنگش رو تغییر بدید.

    به پوشه molding برید. پوشه images رو باز کنید. چند تصویر هست با نام های زیر که باید ویرایش بشه

    sprite01.png
    teach1.png
    teach2.png
    bg-teach2.png
    bg-teach3.png

    فایل های ویرایش شده رو درون پوشه images جایگزین کنید.

    این روش بهتر از روش تغییر کدهای css هست.

    در مورد قرار دادن کد وبگذر هم بفرمایید که چه کدی میخواید قرار بدید؟
    خیلی خیلی ممنونم .

    می خواهم کد شمارنده وبگذر را توی این قالب بزارم. می خواهم تو قسمت فوتر بزارم اما گفتم بپرسم تو کدوم فایل قالب کد بزارم که قالبش بهم نریزه

    این ارور در هنگام لاگین کردن به وحود میاد چرا ؟ برای من اینطوری نمیشه برای یکی از دوستانم اینطوری میشه

    عکس پیوست شد

    Screenshot 2014-03-16 14.45.28.png

    کاربر مقابل از enigma211 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #598
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    704
    مورد پسند
    684 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    91

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط enigma211 نمایش پست ها
    خیلی خیلی ممنونم .

    می خواهم کد شمارنده وبگذر را توی این قالب بزارم. می خواهم تو قسمت فوتر بزارم اما گفتم بپرسم تو کدوم فایل قالب کد بزارم که قالبش بهم نریزه

    این ارور در هنگام لاگین کردن به وحود میاد چرا ؟ برای من اینطوری نمیشه برای یکی از دوستانم اینطوری میشه

    عکس پیوست شد

    درود

    شما کد رو به این صورت باید بگذاری و الا قالب کمی به هم میریزه.

    از جستجوی قالب ها footer رو جستجو کنید.

    انتهای کدهای فوتر کد زیر رو پیدا کنید.

    کد:
    <div class="footerend" id="form_rsend" name="form_rsend">
    بعد از این کد و قبل از کد </div> یه enter بزنید و در خط بعد کدهاتون رو به شکل زیر قرار بدید. مانند نمونه ( فقط جای کدهای قرمز زیر کد وبگذر خودتون رو بگذارید.

    کد:
    <div class="footerend" id="form_rsend" name="form_rsend">
    <br></br>
    <br></br>
    
    <!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
    <center>
    <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=1292409&amp;t=counter" ></script>
    <noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=1292409" target="_blank">آمار</a></noscript>
    </center>
    <!-- End WebGozar.com Counter code -->
    <br>
    </div>
    </div>
    اون کدهای br رو مانند بالا اضافه کنید تا کادر شمارشگر به انتهای فونتر نچسبه. پایینش همینطور.


    در مورد سئوال دوم هم نمیدونم مشکل چیه.

    3 تشکر توسط:


  9. Top | #599
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با عرض سلام و احترام

    یک مشکلی که با این استایل دارم اینه که وقتی اجازه ثبت نام را از کاربر جدید رو میگیریم کاربرای قدیمی نمیتونن فرم لاگین رو مشاهده کنن لطفا این فرم رو در دسترس قرار بدید

    با تشکر از استایل خوب و کامل و بسیار زیباتون

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidsa نمایش پست ها
    با عرض سلام و احترام

    یک مشکلی که با این استایل دارم اینه که وقتی اجازه ثبت نام را از کاربر جدید رو میگیریم کاربرای قدیمی نمیتونن فرم لاگین رو مشاهده کنن لطفا این فرم رو در دسترس قرار بدید

    با تشکر از استایل خوب و کامل و بسیار زیباتون
    ورژن دو رو نصب کردم این مشکل حل شده

    ولی یک مشکل دیگه هست لینک خانه در بالا اگر به آدرس forum.php اشاره کنه بهتره تا به activity.php اگه بخواهیم اون لینکها رو حذف و یا تغییر بدهیم از کجا باید انجام بدیم لطفا راهنمایی کنید
    ویرایش توسط hamidsa : 2014/03/17 در ساعت 10:33 AM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از hamidsa بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #600
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    35
    مورد پسند
    11 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    وقتی دکمه ارسال پیام به مدیریت و top رو میزنی خودکار میره صفحه Activity Stream

  11. Top | #601
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    9
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در صفحه بازیابی رمز عبور

    باسلام خسته نباشید خدمت شما.من از این قالب برای فروم خودم استفاده کردم واقعا عالی بود.
    ولی تو قسمت " ورود >> رمز عبور خود را فراموش کرده ام"رو که کلیک میکنم خطا میده.لطفا راهنمایی کنید که درستش کنم.ممنون




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 39
    آخرين نوشته: 2014/07/23, 09:38 PM
  2. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2013/08/06, 05:15 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/19, 01:36 PM
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/02/04, 10:07 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •